Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lulamira
    09. Kolovoz 2022. 15:49

Kami.lica

Lulamira

Kami,
    Zar u tvom tako ispunjenom zivotu ima mjesta za “luzerice”?

Pa nema, ali trenutno sam na godišnjem pa dok nekoga čekam ili dok lezim na plazi kao sad i drugi u mojoj ekipi vise na mobitelu, ili su u moru, svratim do vas. 🤗

Nakon godisnjeg svrati sa drugim nadimkom, upisi se na listu i budi aktivna na pravi nacin. 

• Kami.lica
    09. Kolovoz 2022. 15:52

Simba2

kiki13

Kami.lica

kiki13

Kamilica2

Lulamira

Branilo bi ih svako razumno bice, ocito je da samo ti nisi svjesna tezine svojih rijeci.
    Ili volis uvrede, taj sado mazo stil.

Ovo je virtualni svijet. Uvrede ne znače ništa jer ne znamo tko je iza ovih slova. I ne mogu nas povrijediti neka slova iza kojeg se krije netko tko pojma nema tko smo i što smo. Niti ja poznajem tebe niti ti mene. Kužiš? S tim da ja ne vrijeđam nikoga na osobnoj razini. I ne mogu jer je ovo virtualni svijet. Samo se sprdam sa onim što se tu piše. That's all. A sve ponukana s tim kako su se neke tu odnosile prema meni. Bez ikakvog povoda. 🤗

Agahahahahahahhahahahha znaci ti u istoj objavi pises kako je ovo virtualni svijet i uvrede nista ne znace, a istovremeno si tu nakon sto ti je prije godinu dana (godinu dana!!!) neko nesto reka sto je tebe duboko povrijedilo jer i nakon godinu dana mislis o tome i dolazis se tu osvecivat zlocestim tetama… pa jel se luda1 i luda2 u tvojoj glavi mogu barem dogovoriti oko jedne price i drzat je se?! Jel ti kužiš koliko si kontradiktorna? 😂😂😂😂
    I sama za sebe govoris da nista ne znacis jer je ovo virtualni svijet i uvrede nista ne znace, a tvoj smisao zivota je odi sipati uvrede 😂😂😂😂😂😂 koja karikatura… jedino cemu ti sluzis tu je da se mi narugamo 😂

Rugajte se slobodno, ali mene boli briga šta vi mislite o meni? Luzerice mi se rugaju…kmeeee🤣
    Nisam bila povrijeđena nego su mi išle na živce te bahate i bezobrazne žene, pa sam ih odlučila malo zezati da se spuste na tlo. 🤗

Ali ne kuzim zasto ti mislis da je nas briga sto neka dvorska luda misli o nama? Isto ko sto tebe nije briga sto luzerice misle o tebi. Zasto mislis da ce se spustit na tlo jer eto ti si dosla zezati se, ne kuzim…. previse si vaznosti dajes bez ikakvog pokrica… mislim, laprdaj ti i dalje kad ti je to vec jedina radost u zivotu, al ono, ne badiva te niko… al ocito si navikla na to cili zivot pa ne odustajes 😂

uskraćena za roditeljsku ljubav, prijateljsku, bračnu i onu najljepšu dječju. svjesna je da ima 40 god, hashimoto, muža koju ju ne voli i da se neće nikad ostvariti kao mama. i sve skupa kad smučkaš nastane kamilica sa opet novim profilom jer je opet blokirana😂😂

Vjeruj o meni što god hoćeš. Neću te više razuvjeravati. Ali moram priznati da imaš bujnu maštu. 🤗 Zašto ignoriraš pričati o tatici i mamici? Nisi s njima u dobrim odnosima? 

• Kami.lica
    09. Kolovoz 2022. 16:00

Simba2

Kami.lica

Simba2

kiki13

Kami.lica

kiki13

Kamilica2

Lulamira

Branilo bi ih svako razumno bice, ocito je da samo ti nisi svjesna tezine svojih rijeci.
    Ili volis uvrede, taj sado mazo stil.

Ovo je virtualni svijet. Uvrede ne znače ništa jer ne znamo tko je iza ovih slova. I ne mogu nas povrijediti neka slova iza kojeg se krije netko tko pojma nema tko smo i što smo. Niti ja poznajem tebe niti ti mene. Kužiš? S tim da ja ne vrijeđam nikoga na osobnoj razini. I ne mogu jer je ovo virtualni svijet. Samo se sprdam sa onim što se tu piše. That's all. A sve ponukana s tim kako su se neke tu odnosile prema meni. Bez ikakvog povoda. 🤗

Agahahahahahahhahahahha znaci ti u istoj objavi pises kako je ovo virtualni svijet i uvrede nista ne znace, a istovremeno si tu nakon sto ti je prije godinu dana (godinu dana!!!) neko nesto reka sto je tebe duboko povrijedilo jer i nakon godinu dana mislis o tome i dolazis se tu osvecivat zlocestim tetama… pa jel se luda1 i luda2 u tvojoj glavi mogu barem dogovoriti oko jedne price i drzat je se?! Jel ti kužiš koliko si kontradiktorna? 😂😂😂😂
    I sama za sebe govoris da nista ne znacis jer je ovo virtualni svijet i uvrede nista ne znace, a tvoj smisao zivota je odi sipati uvrede 😂😂😂😂😂😂 koja karikatura… jedino cemu ti sluzis tu je da se mi narugamo 😂

Rugajte se slobodno, ali mene boli briga šta vi mislite o meni? Luzerice mi se rugaju…kmeeee🤣
    Nisam bila povrijeđena nego su mi išle na živce te bahate i bezobrazne žene, pa sam ih odlučila malo zezati da se spuste na tlo. 🤗

Ali ne kuzim zasto ti mislis da je nas

uskraćena za roditeljsku ljubav, prijateljsku, bračnu i onu najljepšu dječju. svjesna je da ima 40 god, hashimoto, muža koju ju ne voli i da se neće nikad ostvariti kao mama. i sve skupa kad smučkaš nastane kamilica sa opet novim profilom jer je opet blokirana😂😂

Vjeruj o meni što god hoćeš. Neću te više razuvjeravati. Ali moram priznati da imaš bujnu maštu. 🤗 Zašto ignoriraš pričati o tatici i mamici? Nisi s njima u dobrim odnosima?

tu priču o bujnoj mašti možeš prodavati novim članicama. sve ovo što ja pišem si ti. 😎 ti si ta koja je tjednima pisala o starom i bolesnom ocu, tražeći i na taj način pažnju, pa normalno da pitam kako je sad taj stari čovjek?🤔

Kako si tvoji mamica i tatica? Puno me to zanima 

• Kami.lica
    09. Kolovoz 2022. 16:01

Lulamira

Ma nema smisla, skuzili bi me odmah kad bi nekoj balavici rekla da je premlada za dijete 🤭 ne bi mogla izdržati 🤣

A za listu ima još manje smisla kad ne zelim biti trudna.🤷🏼‍♀️ Posvetit ću se onom u čemu rasturam trenutno, svojoj karijeri. 🤗

• Kami.lica
    09. Kolovoz 2022. 16:02

Simba2

Lulamira

Kami.lica

Lulamira

Kami,
    Zar u tvom tako ispunjenom zivotu ima mjesta za “luzerice”?

Pa nema, ali trenutno sam na godišnjem pa dok nekoga čekam ili dok lezim na plazi kao sad i drugi u mojoj ekipi vise na mobitelu, ili su u moru, svratim do vas. 🤗

Nakon godisnjeg svrati sa drugim nadimkom, upisi se na listu i budi aktivna na pravi nacin.

aha, kao da ona sebe može obuzdati u svojim izlaganjima? prvu mlađu curu će iznapadovati jer želi biti trudna, a Kamila određuje prag godina za to😂😂😂

Upravo sam to napisala 🤭🤣🤣

• Lulamira
    09. Kolovoz 2022. 16:05

Kami,
    Jebiga onda forum bas i nije za tebe. 🤣

• Kami.lica
    09. Kolovoz 2022. 16:05

Simba i ti si izjavila da si mišljenja da ne treba srljati premlada u majčinstvo. I Kiki mislim da je to izjavila. Ja sam jedina to izrekla tj napisala. Onda svi po meni drvlje i kamenje, a zapravo nisam jedina koja tako misli..🙄

• Lulamira
    09. Kolovoz 2022. 16:07

Kami.lica

Simba i ti si izjavila da si mišljenja da ne treba srljati premlada u majčinstvo. I Kiki mislim da je to izjavila. Ja sam jedina to izrekla tj napisala. Onda svi po meni drvlje i kamenje, a zapravo nisam jedina koja tako misli..🙄

Sve to ima smisla, dok ne vrijedjas. I dok stavove koje imas ne nameces drugima. 

• Kami.lica
    09. Kolovoz 2022. 16:08

Lulamira

Kami,
    Jebiga onda forum bas i nije za tebe. 🤣

Ovaj mozda i nije. 🤭 Znaš neki drugi forum gdje se ljudi zezaju, i pišu nešto zanimljivije od toga kakve su trakice, je li bio peak, i kad će doći menga? 🤗
    Ja sam stvarno mislila da se tu ljudi zezaju, da nije sve tako smrtno ozbiljno. Jer pravljenje djece bi trebalo biti spontano i zabavno. A ne stresno s kuknjavom.🤷🏼‍♀️

• Kami.lica
    09. Kolovoz 2022. 16:11

Lulamira

Kami.lica

Sve to ima smisla, dok ne vrijedjas. I dok stavove koje imas ne nameces drugima.

Na početku nikoga nisam vrijeđala. Dapače, mene su vrijeđali. Ja sam bila i prepristojna. A onda mi je prekipjelo...🤭 Ne mogu ja ništa drugome nametati. Mogu samo napisati svoje mišljenje koje mi je teško zadržati za sebe. Nije vrijeđanje ako nekome kazes da je premlada za djecu i da uziva u mladosti. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.