Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lulamira
    09. Kolovoz 2022. 16:16

Kami.lica

Lulamira

Kami.lica

Simba i ti si izjavila da si mišljenja da ne treba srljati premlada u majčinstvo. I Kiki mislim da je to izjavila. Ja sam jedina to izrekla tj napisala. Onda svi po meni drvlje i kamenje, a zapravo nisam jedina koja tako misli..🙄

Sve to ima smisla, dok ne vrijedjas. I dok stavove koje imas ne nameces drugima.

Na početku nikoga nisam vrijeđala. Dapače, mene su vrijeđali. Ja sam bila i prepristojna. A onda mi je prekipjelo…🤭 Ne mogu ja ništa drugome nametati. Mogu samo napisati svoje mišljenje koje mi je teško zadržati za sebe. Nije vrijeđanje ako nekome kazes da je premlada za djecu i da uziva u mladosti.

Vrijedjala si i klela. Nije ljudski. 

• Lulamira
    09. Kolovoz 2022. 16:21

Kami.lica

Lulamira

Kami.lica

Simba i ti si izjavila da si mišljenja da ne treba srljati premlada u majčinstvo. I Kiki mislim da je to izjavila. Ja sam jedina to izrekla tj napisala. Onda svi po meni drvlje i kamenje, a zapravo nisam jedina koja tako misli..🙄

Sve to ima smisla, dok ne vrijedjas. I dok stavove koje imas ne nameces drugima.

Na početku nikoga nisam vrijeđala. Dapače, mene su vrijeđali. Ja sam bila i prepristojna. A onda mi je prekipjelo…🤭 Ne mogu ja ništa drugome nametati. Mogu samo napisati svoje mišljenje koje mi je teško zadržati za sebe. Nije vrijeđanje ako nekome kazes da je premlada za djecu i da uziva u mladosti.

Kami.lica

Lulamira

Kami,
    Jebiga onda forum bas i nije za tebe. 🤣

Ovaj mozda i nije. 🤭 Znaš neki drugi forum gdje se ljudi zezaju, i pišu nešto zanimljivije od toga kakve su trakice, je li bio peak, i kad će doći menga? 🤗
    Ja sam stvarno mislila da se tu ljudi zezaju, da nije sve tako smrtno ozbiljno. Jer pravljenje djece bi trebalo biti spontano i zabavno. A ne stresno s kuknjavom.🤷🏼‍♀️

Nije jer ne zelis dijete. Nije jer ne razumijes da imaju problema sa zacecem i da se bore da ostvare svoj san. I ti na sve to dodjes i sprdas se na njihov racun. Sprdas,  jer je tebi dosadno. 

• Lulamira
    09. Kolovoz 2022. 16:26

Sayuri je napustila forum, postigla si svoj cilj. 
    Sudjeluj ako hoces na ispravan nacin ili nastavi da glumis dezurnu vjesticu. 

• Kami.lica
    09. Kolovoz 2022. 16:26

Lulamira

Kami.lica

Lulamira

Kami.lica

Nisam lani. Nemoj lagati. I nikad ne kunem. Nije moj stil. Ali su zato meni rekli dabogda nikad ne postala mater i slično 🤗

• Kami.lica
    09. Kolovoz 2022. 16:29

Lulamira

Sayuri je napustila forum, postigla si svoj cilj.
    Sudjeluj ako hoces na ispravan nacin ili nastavi da glumis dezurnu vjesticu.

Klapa znaš? 🤷🏼‍♀️🥳🎉🥳🎉🥳🎉

• Kami.lica
    09. Kolovoz 2022. 16:30

*kako 🤭

I da, bore se samo onkološki bolesnici. Boriti se za dijete je neprirodno. Ako ti je sudjeno, desit će se prirodno i bez forsiranja. Ako nije, to treba prihvatiti i nastaviti dalje sa zivotom. 

Pepermint
    09. Kolovoz 2022. 16:31

Kami.lica

Lulamira

Kami,
    Jebiga onda forum bas i nije za tebe. 🤣

Ovaj mozda i nije. 🤭 Znaš neki drugi forum gdje se ljudi zezaju, i pišu nešto zanimljivije od toga kakve su trakice, je li bio peak, i kad će doći menga? 🤗
    Ja sam stvarno mislila da se tu ljudi zezaju, da nije sve tako smrtno ozbiljno. Jer pravljenje djece bi trebalo biti spontano i zabavno. A ne stresno s kuknjavom.🤷🏼‍♀️

Ne bi da sa mijesam ali ovdje zapravo to i jest tema ovog podforuma. Zato se i zove tako. Lh trakice. Da pricamo o Lh trakicama, pikovima i ostalom vezano za to. 

Dijana84
    09. Kolovoz 2022. 16:36

Kami.lica

Lulamira

Kami.lica

Lulamira

Kami.lica

Nisam lani. Nemoj lagati. I nikad ne kunem. Nije moj stil. Ali su zato meni rekli dabogda nikad ne postala mater i slično 🤗

Slusam te vec neko vrijeme kako maltretiras ljude i evo ja da ti recem isto Dabogda nikad NIKAD nemala djecu ni svi tvoji srodnici da vam se zlo sjeme izgubi i zatre za sva vremena

• Kami.lica
    09. Kolovoz 2022. 16:49

Dijana84

Kami.lica

Lulamira

Kami.lica

Lulamira

Kami.lica

Slusam te vec neko vrijeme kako maltretiras ljude i evo ja da ti recem isto Dabogda nikad NIKAD nemala djecu ni svi tvoji srodnici da vam se zlo sjeme izgubi i zatre za sva vremena

Bravo, divna si osoba. 👏🤗 Ja ću samo reći što želiš drugome nek' ti se desi. 🤗

• Kami.lica
    09. Kolovoz 2022. 16:52

I onda kad kažu da sam ja zločesta. 🤣Strašno kakvih ljudi ima. Punih gorčine i mržnje. I onda se čude da ne mogu imati djecu....🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.