Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kami.lica
    09. Kolovoz 2022. 16:01

Lulamira

Ma nema smisla, skuzili bi me odmah kad bi nekoj balavici rekla da je premlada za dijete 🤭 ne bi mogla izdržati 🤣

A za listu ima još manje smisla kad ne zelim biti trudna.🤷🏼‍♀️ Posvetit ću se onom u čemu rasturam trenutno, svojoj karijeri. 🤗

• Kami.lica
    09. Kolovoz 2022. 16:02

Simba2

Lulamira

Kami.lica

Lulamira

Kami,
    Zar u tvom tako ispunjenom zivotu ima mjesta za “luzerice”?

Pa nema, ali trenutno sam na godišnjem pa dok nekoga čekam ili dok lezim na plazi kao sad i drugi u mojoj ekipi vise na mobitelu, ili su u moru, svratim do vas. 🤗

Nakon godisnjeg svrati sa drugim nadimkom, upisi se na listu i budi aktivna na pravi nacin.

aha, kao da ona sebe može obuzdati u svojim izlaganjima? prvu mlađu curu će iznapadovati jer želi biti trudna, a Kamila određuje prag godina za to😂😂😂

Upravo sam to napisala 🤭🤣🤣

• Lulamira
    09. Kolovoz 2022. 16:05

Kami,
    Jebiga onda forum bas i nije za tebe. 🤣

• Kami.lica
    09. Kolovoz 2022. 16:05

Simba i ti si izjavila da si mišljenja da ne treba srljati premlada u majčinstvo. I Kiki mislim da je to izjavila. Ja sam jedina to izrekla tj napisala. Onda svi po meni drvlje i kamenje, a zapravo nisam jedina koja tako misli..🙄

• Lulamira
    09. Kolovoz 2022. 16:07

Kami.lica

Simba i ti si izjavila da si mišljenja da ne treba srljati premlada u majčinstvo. I Kiki mislim da je to izjavila. Ja sam jedina to izrekla tj napisala. Onda svi po meni drvlje i kamenje, a zapravo nisam jedina koja tako misli..🙄

Sve to ima smisla, dok ne vrijedjas. I dok stavove koje imas ne nameces drugima. 

• Kami.lica
    09. Kolovoz 2022. 16:08

Lulamira

Kami,

Ovaj mozda i nije. 🤭 Znaš neki drugi forum gdje se ljudi zezaju, i pišu nešto zanimljivije od toga kakve su trakice, je li bio peak, i kad će doći menga? 🤗
    Ja sam stvarno mislila da se tu ljudi zezaju, da nije sve tako smrtno ozbiljno. Jer pravljenje djece bi trebalo biti spontano i zabavno. A ne stresno s kuknjavom.🤷🏼‍♀️

• Kami.lica
    09. Kolovoz 2022. 16:11

Lulamira

Kami.lica

Sve to ima smisla, dok ne vrijedjas. I dok stavove koje imas ne nameces drugima.

Na početku nikoga nisam vrijeđala. Dapače, mene su vrijeđali. Ja sam bila i prepristojna. A onda mi je prekipjelo...🤭 Ne mogu ja ništa drugome nametati. Mogu samo napisati svoje mišljenje koje mi je teško zadržati za sebe. Nije vrijeđanje ako nekome kazes da je premlada za djecu i da uziva u mladosti. 

• Lulamira
    09. Kolovoz 2022. 16:16

Kami.lica

Lulamira

Kami.lica

Na početku nikoga nisam vrijeđala. Dapače, mene su vrijeđali. Ja sam bila i prepristojna. A onda mi je prekipjelo…🤭 Ne mogu ja ništa drugome nametati. Mogu samo napisati svoje mišljenje koje mi je teško zadržati za sebe. Nije vrijeđanje ako nekome kazes da je premlada za djecu i da uziva u mladosti.

Vrijedjala si i klela. Nije ljudski. 

• Lulamira
    09. Kolovoz 2022. 16:21

Kami.lica

Lulamira

Kami.lica

Na početku nikoga nisam vrijeđala. Dapače, mene su vrijeđali. Ja sam bila i prepristojna. A onda mi je prekipjelo…🤭 Ne mogu ja ništa drugome nametati. Mogu samo napisati svoje mišljenje koje mi je teško zadržati za sebe. Nije vrijeđanje ako nekome kazes da je premlada za djecu i da uziva u mladosti.

Kami.lica

Lulamira

Kami,

Ovaj mozda i nije. 🤭 Znaš neki drugi forum gdje se ljudi zezaju, i pišu nešto zanimljivije od toga kakve su trakice, je li bio peak, i kad će doći menga? 🤗
    Ja sam stvarno mislila da se tu ljudi zezaju, da nije sve tako smrtno ozbiljno. Jer pravljenje djece bi trebalo biti spontano i zabavno. A ne stresno s kuknjavom.🤷🏼‍♀️

Nije jer ne zelis dijete. Nije jer ne razumijes da imaju problema sa zacecem i da se bore da ostvare svoj san. I ti na sve to dodjes i sprdas se na njihov racun. Sprdas,  jer je tebi dosadno. 

• Lulamira
    09. Kolovoz 2022. 16:26

Sayuri je napustila forum, postigla si svoj cilj. 
    Sudjeluj ako hoces na ispravan nacin ili nastavi da glumis dezurnu vjesticu. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani