Lulamira
Ma nema smisla, skuzili bi me odmah kad bi nekoj balavici rekla da je premlada za dijete 🤭 ne bi mogla izdržati 🤣
A za listu ima još manje smisla kad ne zelim biti trudna.🤷🏼♀️ Posvetit ću se onom u čemu rasturam trenutno, svojoj karijeri. 🤗
Kami,
Zar u tvom tako ispunjenom zivotu ima mjesta za “luzerice”?
Pa nema, ali trenutno sam na godišnjem pa dok nekoga čekam ili dok lezim na plazi kao sad i drugi u mojoj ekipi vise na mobitelu, ili su u moru, svratim do vas. 🤗
Nakon godisnjeg svrati sa drugim nadimkom, upisi se na listu i budi aktivna na pravi nacin.
aha, kao da ona sebe može obuzdati u svojim izlaganjima? prvu mlađu curu će iznapadovati jer želi biti trudna, a Kamila određuje prag godina za to😂😂😂
Upravo sam to napisala 🤭🤣🤣
Simba i ti si izjavila da si mišljenja da ne treba srljati premlada u majčinstvo. I Kiki mislim da je to izjavila. Ja sam jedina to izrekla tj napisala. Onda svi po meni drvlje i kamenje, a zapravo nisam jedina koja tako misli..🙄
Simba i ti si izjavila da si mišljenja da ne treba srljati premlada u majčinstvo. I Kiki mislim da je to izjavila. Ja sam jedina to izrekla tj napisala. Onda svi po meni drvlje i kamenje, a zapravo nisam jedina koja tako misli..🙄
Sve to ima smisla, dok ne vrijedjas. I dok stavove koje imas ne nameces drugima.
Kami,
Jebiga onda forum bas i nije za tebe. 🤣
Ovaj mozda i nije. 🤭 Znaš neki drugi forum gdje se ljudi zezaju, i pišu nešto zanimljivije od toga kakve su trakice, je li bio peak, i kad će doći menga? 🤗
Ja sam stvarno mislila da se tu ljudi zezaju, da nije sve tako smrtno ozbiljno. Jer pravljenje djece bi trebalo biti spontano i zabavno. A ne stresno s kuknjavom.🤷🏼♀️
Sve to ima smisla, dok ne vrijedjas. I dok stavove koje imas ne nameces drugima.
Na početku nikoga nisam vrijeđala. Dapače, mene su vrijeđali. Ja sam bila i prepristojna. A onda mi je prekipjelo...🤭 Ne mogu ja ništa drugome nametati. Mogu samo napisati svoje mišljenje koje mi je teško zadržati za sebe. Nije vrijeđanje ako nekome kazes da je premlada za djecu i da uziva u mladosti.
Na početku nikoga nisam vrijeđala. Dapače, mene su vrijeđali. Ja sam bila i prepristojna. A onda mi je prekipjelo…🤭 Ne mogu ja ništa drugome nametati. Mogu samo napisati svoje mišljenje koje mi je teško zadržati za sebe. Nije vrijeđanje ako nekome kazes da je premlada za djecu i da uziva u mladosti.
Vrijedjala si i klela. Nije ljudski.
Na početku nikoga nisam vrijeđala. Dapače, mene su vrijeđali. Ja sam bila i prepristojna. A onda mi je prekipjelo…🤭 Ne mogu ja ništa drugome nametati. Mogu samo napisati svoje mišljenje koje mi je teško zadržati za sebe. Nije vrijeđanje ako nekome kazes da je premlada za djecu i da uziva u mladosti.
Kami,
Jebiga onda forum bas i nije za tebe. 🤣
Ovaj mozda i nije. 🤭 Znaš neki drugi forum gdje se ljudi zezaju, i pišu nešto zanimljivije od toga kakve su trakice, je li bio peak, i kad će doći menga? 🤗
Ja sam stvarno mislila da se tu ljudi zezaju, da nije sve tako smrtno ozbiljno. Jer pravljenje djece bi trebalo biti spontano i zabavno. A ne stresno s kuknjavom.🤷🏼♀️
Nije jer ne zelis dijete. Nije jer ne razumijes da imaju problema sa zacecem i da se bore da ostvare svoj san. I ti na sve to dodjes i sprdas se na njihov racun. Sprdas, jer je tebi dosadno.
Sayuri je napustila forum, postigla si svoj cilj.
Sudjeluj ako hoces na ispravan nacin ili nastavi da glumis dezurnu vjesticu.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji