Pozdrav cure, evo i ja se pridružujem, sve odgađam jer "sad će se uhvatit" i samo vas čitam, ali pošto je m opet došla.. uglavnom, još jedan mjesec razočarenja, ali idemo ispočetka.. želim nam svima plusiće i čestitam onima koji ih već imaju 😊
04/25 💔 Missed ab
2021 💙
Od mene je to to. Lh pada, odradili akciju još jednom, i sada mi ne preostaje ništa drugo nego čekati prve simptome i plus za 2 tjedna 😂🤞
Tako je, čekamo plus s tobom 🙏🏻😁
💙
Pozdrav cure, evo i ja se pridružujem, sve odgađam jer "sad će se uhvatit" i samo vas čitam, ali pošto je m opet došla.. uglavnom, još jedan mjesec razočarenja, ali idemo ispočetka.. želim nam svima plusiće i čestitam onima koji ih već imaju 😊
Dobro došla!
Svima nam je slično 😥 ali pozitivno dalje 💪🏻🙏🏻
💙
Linda_ dobrodosla lakše je kad se malo tu pojadamo
Meni sad slijedi period čekanja, ali najgore je to što mi variraju menstruacije a i ovulacije. Odkad sam na pracenju trakica pouzdam se u njih. Tek sam treći ciklus sa njima pa ne mogu biti bas sigurna ako funkcionira,ali gledamo pokriti sa odnosom barem 3 dana nakon najtamnije crtice jer nisam sigurna da li od peaka nastupa 12,24 ili 48h ovulacija..
Linda_ dobrodosla lakše je kad se malo tu pojadamo
Meni sad slijedi period čekanja, ali najgore je to što mi variraju menstruacije a i ovulacije. Odkad sam na pracenju trakica pouzdam se u njih. Tek sam treći ciklus sa njima pa ne mogu biti bas sigurna ako funkcionira,ali gledamo pokriti sa odnosom barem 3 dana nakon najtamnije crtice jer nisam sigurna da li od peaka nastupa 12,24 ili 48h ovulacija..
Pozdrav cure,
Čitam vas duže vrijeme te sam vam se odlučila pridružiti. Nadam se da se uskoro zajedno selimo na neke veselije teme.
Mi se trudimo od 10/2024, od tada samo hrpa negativnih testova i puno razočaranja iz mjeseca u mjesec. Krenuli smo s testiranjima u lipnju, kada je partneru dijagnosticirana blaga oligoasthenozoospermia. Na preporuku pije dodatke prehrani te ponavlja spermiogram za tjedan dana pa ćemo vidjeti je li došlo do poboljšanja.
Trebala bih dobiti kroz 5 dana tako da sada slijedi najizazovniji dio ciklusa i suzdržavanje od testiranja.
Dobrodošle žene🥰
Lakše nam je kada zajedni čekamo, analiziramo, pojadamo se..
Nadam se da će uskoro svaka ugledati ➕
february05 i mi pokušavamo od 10.2024. i ponavljamo spermio sredinom 10.
Nadam se da će se i vaša i naša situacija popraviti🤞🏼🤞🏼
👩🏻 30 - hormoni✔️ ciklusi✔️
👨🏻 31 - oligoasthenoteratozoospermia
Pokušavamo od 10.2024.
Sortiraj odgovore
Najstariji