Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Linda_
    09. Rujan 2025. 12:58

Pozdrav cure, evo i ja se pridružujem, sve odgađam jer "sad će se uhvatit" i samo vas čitam, ali pošto je m opet došla.. uglavnom, još jedan mjesec razočarenja, ali idemo ispočetka.. želim nam svima plusiće i čestitam onima koji ih već imaju 😊

04/25 💔 Missed ab
    2021 💙

Rose1
    09. Rujan 2025. 15:45

jasamja

Od mene je to to. Lh pada, odradili akciju još jednom, i sada mi ne preostaje ništa drugo nego čekati prve simptome i plus za 2 tjedna 😂🤞

Tako je, čekamo plus s tobom 🙏🏻😁

💙

Rose1
    09. Rujan 2025. 15:47

Linda_

Pozdrav cure, evo i ja se pridružujem, sve odgađam jer "sad će se uhvatit" i samo vas čitam, ali pošto je m opet došla.. uglavnom, još jedan mjesec razočarenja, ali idemo ispočetka.. želim nam svima plusiće i čestitam onima koji ih već imaju 😊

Dobro došla!
    Svima nam je slično 😥 ali pozitivno dalje 💪🏻🙏🏻

💙

• Nina37
    09. Rujan 2025. 15:54

Linda_ dobrodosla  lakše je kad se malo tu pojadamo 
    Meni sad slijedi period čekanja, ali najgore je to što mi variraju menstruacije a i ovulacije. Odkad sam na pracenju trakica pouzdam se u njih. Tek sam treći ciklus sa njima pa ne mogu biti bas sigurna ako funkcionira,ali gledamo pokriti sa odnosom barem 3 dana nakon najtamnije crtice jer nisam sigurna da li od peaka nastupa 12,24 ili 48h ovulacija.. 

• Nina37
    09. Rujan 2025. 15:55

Linda_ dobrodosla  lakše je kad se malo tu pojadamo 
    Meni sad slijedi period čekanja, ali najgore je to što mi variraju menstruacije a i ovulacije. Odkad sam na pracenju trakica pouzdam se u njih. Tek sam treći ciklus sa njima pa ne mogu biti bas sigurna ako funkcionira,ali gledamo pokriti sa odnosom barem 3 dana nakon najtamnije crtice jer nisam sigurna da li od peaka nastupa 12,24 ili 48h ovulacija.. 

• february05
    09. Rujan 2025. 18:09

Pozdrav cure, 

Čitam vas duže vrijeme te sam vam se odlučila pridružiti. Nadam se da se uskoro zajedno selimo na neke veselije teme.

Mi se trudimo od 10/2024, od tada samo hrpa negativnih testova i puno razočaranja iz mjeseca u mjesec. Krenuli smo s testiranjima u lipnju, kada je partneru dijagnosticirana blaga oligoasthenozoospermia. Na preporuku pije dodatke prehrani te ponavlja spermiogram za tjedan dana pa ćemo vidjeti je li došlo do poboljšanja.

Trebala bih dobiti kroz 5 dana tako da sada slijedi najizazovniji dio ciklusa i suzdržavanje od testiranja. 

ivaaa30
    09. Rujan 2025. 19:13

Dobrodošle žene🥰
    Lakše nam je kada zajedni čekamo, analiziramo, pojadamo se..
    Nadam se da će uskoro svaka ugledati ➕
    february05 i mi pokušavamo od 10.2024. i ponavljamo spermio sredinom 10. 
    Nadam se da će se i vaša i naša situacija popraviti🤞🏼🤞🏼

👩🏻 30 - hormoni✔️ ciklusi✔️
    👨🏻 31 - oligoasthenoteratozoospermia
    Pokušavamo od 10.2024.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.