Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    EllaMS
    04. Travanj 2025. 13:20

Šaljem vam baby dust da i vi osvijetlite ovu temu ✨️
    Ja si još nisam dopustila da se raspistoljim od sreće, kao stalno mi je još malo prisutan neki strah. Strepnja, iščekivanje. Ali idemo dan po dan. 

👫
    36/36
    10/2024 biokemijska

Makarena
    04. Travanj 2025. 14:29

Zara, prvo sam bila u bedu jer kao bit će dugi ciklus, tko će dočekati testirati se. Sad me strah da neće ni doći O, dugi ciklus mi izgleda skroz primamljivo. 😅

Rose joooj taman jučer sam bila u društvu gdje su me ispitivali jel želim još djece i koju razliku želim i kad ću na drugo. Ja gledam evo samo tren, ciribu ciriba, nek bude razlika od 2 god 🙄.

Ovo su mi trakice ovaj ciklus https://ibb.co/jkY21dqk evo je i aplikacija odustala od mene, jutros je pisalo da bi mogla sutra O i onda kad sam slikala trakicu jutros piše da je O bila jučer 🤣🥲

2023. M ❤️
    12/25 ❤️⏳

Rose1
    04. Travanj 2025. 15:28

Makarena

Zara, prvo sam bila u bedu jer kao bit će dugi ciklus, tko će dočekati testirati se. Sad me strah da neće ni doći O, dugi ciklus mi izgleda skroz primamljivo. 😅

Rose joooj taman jučer sam bila u društvu gdje su me ispitivali jel želim još djece i koju razliku želim i kad ću na drugo. Ja gledam evo samo tren, ciribu ciriba, nek bude razlika od 2 god 🙄.

Ovo su mi trakice ovaj ciklushttps://ibb.co/jkY21dqkevo je i aplikacija odustala od mene, jutros je pisalo da bi mogla sutra O i onda kad sam slikala trakicu jutros piše da je O bila jučer 🤣🥲

Mene izlude te trakice, ja clearblue koristim, ali oko13.,14.dana pišnem u ujutro i popodne da budem sigurna 🤣🤣🤣 i ful me jako taj dan probada.
    Ljudi su stvarno nevjerojatni. Ne kužim jesu li glupi, zli, ne misle ili što im je....

💙

parisislove
    04. Travanj 2025. 15:52

mimix

ja sam sinoc imala bas neku losu psihicku epizodu, jedva sam se sastavila. Dvije dobre drugarice iz istog drustva su saopstile da su trudne i da imaju termin u septembru, tad kada bi trebala imati i ja svojKada sam dosla kuci potpuno sam se emotivno raspala…
    Dragi je tu kao utjeha ali jednostavno sam morala to isplakati iz sebe, vjerovatno malo divljaju i hormoni a i "rana gubitka" je relativno svježa…Nadam se da cu moci normalno reagirati kad čujem da su drugi ljudi iz okoline trudni, naravno da se radujem i da sam srecna ali uvijek postoji ono pitanje, ali kako ja nisam…Nadam se da razumijeete

Potpuno te razumijem i svi su ti osjećaji normalni. Kao što Zara kaže najgori je još onaj dodatni osjećaj krivnje uz sve, i zbunjenost zašto se tako osjećamo… kao “pa nisam ljubomorna osoba, želim drugima sreću ali zašto me onda ovo boli…” 😣  ali skužila sam da sve prolazimo manje više iste ili slične emotivne procese. Vjeruj da se i ja ovako osjećam. Naravno da želiš drugima sreću koju želiš i sebi, ali to ne znači da trebaš ostati hladna dok gledaš druge kako lako dobivaju istu stvar za koju se ti toliko boriš. Na kraju dana smo ljudi i naše emocije su ljudske i prirodne. Prihvati ih sve kako dolaze, dozvoli si te suze zbog prijateljica koje su trudne, to ne znaci da si zavidna i da im ne želiš to, znaci samo da te boli jer nije pravedno da je tebi to isto oduzeto, nije pravedno da moraš prolaziti ovu borbu samo da dobiješ tu malu srećicu kojoj želiš sve dati, ali na kraju dana kažeš si to je život, takav je tvoj put, trnovit i bolan ali vrijedi proći ga za ono što te čeka na kraju, a ja sam sigurna da nas sve ovdje čekaju zagrljaji malenih ručica naših beba.  

11/2024 +
    12/2024 nipt low risk/boy
    1/2025 PPROM u 15tt 💔
    4/2025 kemijska 💔

• Tamara30
    04. Travanj 2025. 18:50

Zara531

Tamara30

Ja napravili 3 Tests haha

Ako je danas bio peak to znači da će ovulacija nastupiti obično oko 24 do 36 sati kasnije, znači sutra ili prekosutra. Za svaki slučaj akcija i danas i mirna si😄

Jesam ja sinon posle 00:00 tako se uhvatilo 4 ideologisch vexeras i sutra promovierte i prekosutra i to je to a Impala sam i 1 tako sta ce biti biti Ali Ming je rano

• Tamara30
    05. Travanj 2025. 09:23

Danas mi se smanjila crta na lH trakici od Jurors imam grcevi i probodi neki u vaginu dali je to normalno

• Tamara30
    05. Travanj 2025. 09:25

Na Kalendaru u prénom mi pise da like sutra 1 dpo

• NusaMatanova
    05. Travanj 2025. 10:48

Pozdrav cure, možda nisam pogodila temu ali javljam se u nadi da mi pokusate pomoci. Naime ja i muz pokusavamo dobiti bebu vec 2,5 godine i krenuli smo s pretragama. Njegov spermiogram je uredan i sad sam ja krenila. Jucer dobivam nalaz progesterona rađen 21.dan i iznosi 36,04 (ref.vr 10,62-81.28). Moze li mi netko reci da li je to okej ili? Jer cekam sad da mi dode nalaz od ostalih hormona, pa cu se tek onda gin javit tako mi je rekao.

Oprostite na dugom postu 🙂

• eni233
    05. Travanj 2025. 11:48

Tamara30

Danas mi se smanjila crta na lH trakici od Jurors imam grcevi i probodi neki u vaginu dali je to normalno

Znaci da danas ovuliras .

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska, 1 jajna satnica , 1 oplođena
    9.6.2025- ET
    23.6.2025- vađenje bete 🤞

• eni233
    05. Travanj 2025. 11:53

https://ibb.co/nqQRYTgL

Cruke evo moj peak 16dc 💪

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska, 1 jajna satnica , 1 oplođena
    9.6.2025- ET
    23.6.2025- vađenje bete 🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.