Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Makarena
    04. Travanj 2025. 07:13

IRose1

Makarena ne odustaj, meni su prije trudnoće bili svakakvi ciklusi, ali bi ipak došla ovulacija. Ne znam kakvi su kod tebe…

Meni prije trudnoće isto svakakvi, ali od kad sam rodila prije 2 god su 27-30 dana. Od kad pratim s trakicama najkasnije šta bi bila O je 16dc i onda znam da će ciklus trajati 30 dana. Sad je već 18dc, ako i bude O ne znam hoće li M kasniti ili će se skratiti lutealna faza. 🤷🏻‍♀️ doduše uvijek imam onaj bjelanjkasti iscjedak, ovaj mjesec ga i nije bilo nešto. Počela sam se testirati 11dc, ne vjerujem da je O bila prije toga. 

2023. M ❤️
    12/25 ❤️⏳

parisislove
    04. Travanj 2025. 09:59

Hvala djevojke na podršci i razumijevanju! Ma nije osobno moja prijateljica, dugo godina je prijateljica mog muža, njemu je važno održavati sve odnose pa se ja trudim to ispoštovati. Nije pretjerano emotivno inteligentna i odkad ju znam sklona je komentarima koji su u najmanju ruku netaktični, ali nikada nisam ništa uzimala osobno kao sada ovo… ali šta je tu je, moram se i ja naučiti nositi bolje sa komentarima sa strane, nebi me smjelo toliko dirati sve.

Ella nam je stvarno svijetla točka ove teme 🥹 Nadam se da će biti još mnogo ovakvih lijepih vijesti. Ella super, sa 6+ tjedana je idealno ići na ultrazvuk jer se sve već vidi ( i čuje ❤️) a nije toliko daleko da ne možeš dočekati. Izbjegni kao ja ići sa 5 tjedana pa se vraćati tjedan poslije jer nije bilo još srčane aktivnosti, jedva sam preživjela od stresa tih tjedan dana, nikada više neću ići tako rano na ultrazvuk…

Makarena nastavi testirati, možda je takav mjesec pa ti bude kasna ovulacija… držim fige da uhvatiš peak 🤞

11/2024 +
    12/2024 nipt low risk/boy
    1/2025 PPROM u 15tt 💔
    4/2025 kemijska 💔

mimix
    04. Travanj 2025. 10:20

ja sam sinoc imala bas neku losu psihicku epizodu, jedva sam se sastavila. Dvije dobre drugarice iz istog drustva  su saopstile da su trudne i da imaju termin u septembru, tad kada bi trebala imati i ja svoj  Kada sam dosla kuci potpuno sam se emotivno raspala...
    Dragi je tu kao utjeha ali jednostavno sam morala to isplakati iz sebe, vjerovatno malo divljaju i hormoni a i "rana gubitka" je relativno svježa...Nadam se da cu moci normalno reagirati kad čujem da su drugi ljudi iz okoline trudni, naravno da se radujem i da sam srecna ali uvijek postoji ono pitanje, ali kako ja nisam...Nadam se da razumijeete 

👩‍❤️‍👨2024
    missed ab. 2/2025 7tj 💔

• Tamara30
    04. Travanj 2025. 10:50

Ja Danas uvatila peak

Rose1
    04. Travanj 2025. 11:57

mimix

ja sam sinoc imala bas neku losu psihicku epizodu, jedva sam se sastavila. Dvije dobre drugarice iz istog drustva su saopstile da su trudne i da imaju termin u septembru, tad kada bi trebala imati i ja svojKada sam dosla kuci potpuno sam se emotivno raspala…
    Dragi je tu kao utjeha ali jednostavno sam morala to isplakati iz sebe, vjerovatno malo divljaju i hormoni a i "rana gubitka" je relativno svježa…Nadam se da cu moci normalno reagirati kad čujem da su drugi ljudi iz okoline trudni, naravno da se radujem i da sam srecna ali uvijek postoji ono pitanje, ali kako ja nisam…Nadam se da razumijeete

Sve mi je to poznato i sve je to normalno. I onda na tim rođendanima svi samo o djeci i nije to lako. Ja baš pazim na te stvari. Imam prijateljice koje se isto tako muče i ja ipak imam dijete i stvarno pazim na izbor tema. Pa onda znaju biti i neugodna pitanja. Koliko puta su me pitali kad ćeš, a onda sad kad imam dijete pitaju što imam samo jedno. Ljudi u parku, na plazi, nepoznati i poznati...svi redom. Ljudi si svašta dopuštaju.
    Iskreno se nadam da će sad krenuti niz pozitivnih testica 🍀🙏🏿🍀🙏🏿

💙

Rose1
    04. Travanj 2025. 11:57

Tamara30

Ja Danas uvatila peak

Odličnoooo, akcija i sretnooo 😁

💙

Rose1
    04. Travanj 2025. 11:59

Zara531

Makarena

IRose1

Makarena ne odustaj, meni su prije trudnoće bili svakakvi ciklusi, ali bi ipak došla ovulacija. Ne znam kakvi su kod tebe…

Meni prije trudnoće isto svakakvi, ali od kad sam rodila prije 2 god su 27-30 dana. Od kad pratim s trakicama najkasnije šta bi bila O je 16dc i onda znam da će ciklus trajati 30 dana. Sad je već 18dc, ako i bude O ne znam hoće li M kasniti ili će se skratiti lutealna faza. 🤷🏻‍♀️ doduše uvijek imam onaj bjelanjkasti iscjedak, ovaj mjesec ga i nije bilo nešto. Počela sam se testirati 11dc, ne vjerujem da je O bila prije toga.

Joooj, nemaš pojma koliko znam kako ti je! Mene te trakice doslovce znaju izluditi kad ne tamne kako ja očekujem. Ti najbolje poznaješ ritmove svoga tijela ali pokušaj i dalje pratiti, možda te iznenadi kasnija ovulacija. Meni su takvi neodređeni ciklusi gotovo pravilo tako da sam znala ovulirati i na 21dc.

I meni je znalo biti i na 24, cak 26. Prije trudnoće sve, ali svačiji je ciklus drugačiji

💙

• Tamara30
    04. Travanj 2025. 12:10

Rose1

Tamara30

Ja Danas uvatila peak

Odličnoooo, akcija i sretnooo 😁

A to znaci da mi je o sutra ili

• Tamara30
    04. Travanj 2025. 12:12

https://ibb.co/8gfDhcRf
    https://ibb.co/Dfm3Sbns
    https://ibb.co/dJkFRDXY

• Tamara30
    04. Travanj 2025. 12:13

Ja napravili 3 Tests haha

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.