Pozdrav cure,
Malo sam bila na mute posljednjih dana.
Didiia, žao mi je zbog ovog ciklusa, odtuguj i skupljaj snagu za sljedeći.
Ostalim curama koje su u fazi čekanja, držim fige za plusiće 🤞😊
Mi smo dobili nalaze spermiograma, nazalost nema pomaka Rezultati su gotovo identični kao i prije 3 mjeseca...
Dogovorili smo inseminaciju kao idući korak, a do tada, dok ne prikupimo sve nalaze se i dalje trudimo i nadamo.
👩❤️👨 - pokušavamo od 10/24
👨33 👩 31
06/25 - Oligoasthenozoospermia, 09/25 ⌛
february05 žao mi je zbog nalaza nadam se da ćete uspjeti, ako ne prirodno onda inseminacijom što prije 🤞
ivaaa30 mnogo ti hvala na odgovorima googlala sam malo tu kliniku top je što govore hrv pa nema nesporazuma i što se ne čeka dugo. I tebi šaljem svu sreću da što prije dođete do cilja bez mnogo stresa 🤞
👩🏻🦱 27 - endometrioza, hormoni ✔️
🧔🏻♂️27 - 7/25 teratozoospermia
10/25 normozoospermia
Pokušavamo od 11/2024
5/2025 biokem.
8/2025 hsg ✔️
February05 žao mi je zbog lošeg nalaza, držimo palčeve za inseminaciju 🤞 imaš već dogovoreno kada?
Ajme ovo za ginekologe neću ni komentirati, strašno što si dopuštaju. Takvi komentari su mi poput onih samo se opusti i bit će 🙄🙄🙄
Kod mene još danas akcija jer sam baš osjetila ovulaciju i onda najgori dio - čekanje..
11/25 blighted ovum 💔
04/25 💔 Missed ab
2021 💙
Joj da ja sam tek 4 DPO. Dani ko godina nikad... Ništa ne osjećam, ništa ne ziga ništa ne boli 🤷🏻🤷🏻

Imam osjećaj tih 14 dana nakon ovulacije da traju vječno ovo prije za čas prođe..
Meni sad muž kaže da ipak odradim onaj osetljiviji test jer mi je dva dana već muka i povraćam al sve kontam ne može ovoliko krvarenje biti tačno nisam pametna.
10/25 normozoospermia
Pokušavamo od 11/2024
5/2025 biokem.
8/2025 hsg ✔️
Imam osjećaj tih 14 dana nakon ovulacije da traju vječno ovo prije za čas prođe..
Meni sad muž kaže da ipak odradim onaj osetljiviji test jer mi je dva dana već muka i povraćam al sve kontam ne može ovoliko krvarenje biti tačno nisam pametna.
Pa deee sto cekaas??

Pa deee sto cekaas??
Znači i ti kažeš da odradim 😂
10/25 normozoospermia
Pokušavamo od 11/2024
5/2025 biokem.
8/2025 hsg ✔️
Pa deee sto cekaas??
Znači i ti kažeš da odradim 😂
Ja da sumnjam tako već bi ih 10 piskila 😂

Mada sam ja već oplakala ovaj ciklus i pomirila se da idemo jako za sledeći ali da njega umirim vjerovatno ću pišnuti opet. Eto on je čuo da žena može da krvari u prvim mjesecima trudnoće pa je uvjeren zbog mučnina 😂
10/25 normozoospermia
Pokušavamo od 11/2024
5/2025 biokem.
8/2025 hsg ✔️
Žene htjela sam pitati, vidjela sam u prethodnim postovima neko je pomenuo herbamedicanatural i njihov čaj. Da li je ičemu pomoglo? Povukla me ona silna iskustva žena da su zatrudnile i kupim čaj ali ne mogu previše mi je gorko ne znam da li ga spremim pravilno, sve sam upute ispratila i jedva pola popijem da mi se ne smuči..
10/25 normozoospermia
Pokušavamo od 11/2024
5/2025 biokem.
8/2025 hsg ✔️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji