Pisala sam ovdje vise puta o njoj mislim da ona jako dobro radi posao. Nju kad stavim ništa ne izlazi van. Jako je praktična i lagana za staviti. Citam da imaju lubrikanti bas namjenski za ovo da ne štete spermicima.

Drage cure,
čitam vas i dalje i želim vam više sreće u novom ciklusu! Za cure koje hvataju peak, također sretno! 🤞
Iva, sretno s prikupljanjem nalaza, nadam se da će biti u redu pa da se možete fokusirati na daljnje korake.
Kada je meni moj muž to govorio, išao mi je na živce, ali sad mi se čini da je možda imao pravo - u svakom ciklusu koji ne uspije, možemo se fokusirati na stvari koje volimo ili trebamo, a nije ih baš moguće raditi u trudnoći - npr. dijeta i intenzivnije vježbanje, alkohol i izlasci, neka nova adrenalinska aktivnost i slično. Nije neka utjeha kad je trudnoća najveća želja, znam, ali možda može malo promijeniti pogled. Jer, vjerujem da ćete sve dočekati svoje plusiće, samo nažalost eto traje...
Uglavnom, držite se, mislim na vas i bacam trudničku prašinu! 🙏💕

👱♀️ 32 👨 38
👦 3
Iva ajde barem nek je krenula.
Umjesto pozitivnih testova pokrenuo se val dolaska "vještice". Nadam se da će se nastaviti i stići i do mene 😉😂🤞
Hvala na bogu na ovom forumu. Od svih poznanica i prijateljica imam samo jednu koja također već godinama radi na bebi i ne ide. Ostale sve imaju po 2 ili više djece i ne jedna nebi mogla shvatit moju situaciju i kako se frustrirano osjećam
Baš zbog toga je ovaj forum i sve žene koje pišu na njega prava terapija za sve nas koji se trudimo a ne ide nam od ruke ❤️🤞
Ajme da, bilo bi baš fora da se sve idući mjesec premjestimo na temu ljetnih beba 😁

👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
➕ 29.11. 🤞
Cure meni se evo upravo pojavila obilna, rastezljiva ovulacijska sluz, 21.dc 🙈🫣 mislila sam da je ovo sigurno bio anovulacijski ciklus, ali cini se da ipak nije…
Sretno i uspješno u pokrivanju 😁🤞🤞🤞

👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
➕ 29.11. 🤞
Ja sam se zaboravila javiti.. sve napisem pa me nesto prekine i zaboravim poslati..
ja sam onomad par dana nakon onog cudnog krvarenja i smedjarenja radila test ,, bio je negativan, al ja sam zene drage dobila tako cudne simptome da sam se cijela pogubila, pa u pon idem kod doktora.. imam mucnine, stomak napuhan ko da sam 5 mj trudnoce, i zatezanje maternice na mahove ko da cu tek dobiti.. ne znam sta je, bila sam radila i onaj krvni test kod kuce sto ima, "first to know", bio je slabo pozitivan ali sam citala po forumima da daje lazne rezultate pa se nisam toliko hvatala na to.. vidjet cu u pon, sta ce doktorica reci, vjv je doslo do nekog poremecaja hormona, a ja imam takve snove o trudnoci ovak cijeli septembar onako ne znam sta je to hahah
👩🏼28 slabi PCOS na jednom jajniku, hormoni uredni, sumnja na endometriozu.
AMH 5.39
👱🏻♂️28- neobstruktivna azoospermija, FSH 24.8 /genetski nalazi + mikrodelacija y kromosoma uredna
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
09/25 TESA konzultacije
06/26 TESA op
Hvala ti na savjetima, ja sam svakako svjesna nase dijagnoze, zato sam i uradila test i kad je bio negativan, znam sta to znaci..
ne analiziram ja, ali poznajem svoje tijelo, znam kako i kada i kako se osjecam.. nisam ni rekla da sam trudna nego da se nesto poremetilo..a sto de tica umjetne i svega toga, svjesna sam svega ali sto se nebih nadala cudu i Bozjoj milosti, pa bolje tako da razmisljam nego da se utucem u depresiju i budem negativna, svako ima svoj izvor snage, a moja je vjera u Boga i cudo 🤗 svako dobro
AMH 5.39
👱🏻♂️28- neobstruktivna azoospermija, FSH 24.8 /genetski nalazi + mikrodelacija y kromosoma uredna
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
09/25 TESA konzultacije
06/26 TESA op
Ja sam napisala hvala na savjetima, i nisam otresita, a da nisam realna nebi nikad ni otisöa u kliniku niti nista.. a sa druge strane, svako sebe jaca na svoj nacin, neplodnost je bolna tema i treba birati rijeci jer nikad ne znamo sta koga moze povrijediti.. uzivaj u vikendu 🤗🤗
AMH 5.39
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
09/25 TESA konzultacije
06/26 TESA op
Jagoda žao mi je😔 znam kako se osjećaš i kakav stres prolaziš.. Slažem se da ovo ne bi nitko trebao prolaziti. Ja sam prošla 2 puta.
Ne razumijem se puno u betu, jedino što znam da se treba pravilno duplati svaka 2 dana, moguće da ipak sve bude uredu kod tebe, pošto si vadila betu dan za dan 🤞 čuda su nekad stvarno moguća ❤️
Kako si sada? Jeli krvarenje prestalo ili se pojačalo?

👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
➕ 29.11. 🤞
Didiia po meni ovo je peak sretno u pokrivanju!
Ja sam vec na 16 dc i još nema peaka,izgleda opet neki čudan ciklus da ce biti...
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji