Nije mi vrag dao mira pa sam napravila još jedan test (nisam našla CB digital) pa sam uzela ovaj neki first sign…
Ne usudim se još radovati, ali sad se malo bolje vidi.
Evo slika:https://ibb.co/RTBYqtKG
Ajme koja lijepa crta 😍
Čestitam ti. Nadam se da će sve biti uredu 🤞🤞🤞
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Anisel93 mene zanima jesi li imala ikakve simptome? Ikakve znakove implantacije, ištaaaa?
👩🏻 30 - hormoni✔️ ciklusi✔️
👨🏻 31 - oligoasthenoteratozoospermia
Pokušavamo od 10.2024.
Hvala Jasamja! :)
Ivaaa30,nisam ništa posebno primijetila, možda da mi je mrvicu obilniji iscjedak. Baš sam osluškivala tijelo i pratila znakove, ali eto, ništa što nekad nemam i u PMS-u.
Još sam u nevjerici, cijelu noć sanjam neke gluposti. Budem sutra ujutro ponovila test da se uvjerim da tamni.
👱♀️31 👨38
👦06/2022
#2 Pokušavamo od 02/2025
Anisel93 ponovi test čisto da uživaš u tome kako tamni. 😍
Opusti se i uživaj!
Kamo sreće da sve uskoro dočekamo…
👩🏻 30 - hormoni✔️ ciklusi✔️
👨🏻 31 - oligoasthenoteratozoospermia
Pokušavamo od 10.2024.
Hvala Jasamja! :)
Ivaaa30,nisam ništa posebno primijetila, možda da mi je mrvicu obilniji iscjedak. Baš sam osluškivala tijelo i pratila znakove, ali eto, ništa što nekad nemam i u PMS-u.
Još sam u nevjerici, cijelu noć sanjam neke gluposti. Budem sutra ujutro ponovila test da se uvjerim da tamni.
A grudi?
Joj, ja tako sve osluškujem, izludi me haha
Ponovi, ali zovi ti ginića za termin pregleda hihi
Baš mi je drago 🤗
💙
Taman i meni danas stigle Premama duo pa krecem piti
Sretnooooo
Proguglam malo to
💙
Anisel93 Cestitama da bude sve školski uredno 😘😘😘 kakva sjena to je +ko kuća . kakve mi sjene hvatamo to je ništa 🤣🤣
Od mene je to to. Lh pada, odradili akciju još jednom, i sada mi ne preostaje ništa drugo nego čekati prve simptome i plus za 2 tjedna 😂🤞
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Od mene je to to. Lh pada, odradili akciju još jednom, i sada mi ne preostaje ništa drugo nego čekati prve simptome i plus za 2 tjedna 😂🤞
Sretnooo! 🤞🤞🤞
Rose1 mene u zadnje vrijeme uvijek grudi boluckaju (najviše bradavice) pred termin menstruacije tako da niti to ne bih izdvojila kao neku posebnost. Ali kažu da inače bolne bradavice često budu znak...
👱♀️31 👨38
👦06/2022
#2 Pokušavamo od 02/2025
Sortiraj odgovore
Najstariji