Jojjj, nikako. Najradije bih prespavala taj period mjeseca 😔
Žene koje ostanu trudne a da ni ne znaju su tako sretne 😉 valjda ćemo i mi jednom 😁🤞
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Jutro cureee🥰
Ima li koja da piška LH ovih dana? Gdje su sličice? Ja počinjem vjerojatno sutra, 8dc💪🏼
👩🏻 30 - hormoni✔️ ciklusi✔️
👨🏻 31 - oligoasthenoteratozoospermia
Pokušavamo od 10.2024.
Jutro Meni je sutra 10 dc,ali planiram početi 12, znači u nedjelju s obzirom da mi je zadnji put peak bio 17 dc. Iako mi ciklusi variraju od 26-37 dana.. Budem sličicu stavila ako ulovim i ovaj put peak
čekam i vaše.. sretno
Kako vi doživljavate ovaj period od par dana nakon ovulacije pa prema terminu neželjene menstruacije? Ja prvo budem entuzijastična i pozitivna, ali onda mi postane napeto iščekivati i nekako mi splasne pozitiva, valjda da se opet ne razočaran… Pa googlam simptome implantacije/rane trudnoće pa ispadne da nemam ništa, ili umišljam da imam sve… Ma joj, tih 10-14 dana mi traje vječno…
Isto tako, mislim da je većini tako nekako...
Užas
💙
Ja sam trebala/trebam dobiti jučer/danas...i svaki čas osjećam da kreće 😭 grudi jedva da još bolje, trbuh grči i tako...svaki mjesec sranje
💙
Ja lovim peak. Mada sma ova 3 dana radila tek popodne oko 17h jer radim ujutro. Danas i sutra radim popodne pa se nadam da će crtice biti konkretnije.
Nikad do sada nisan uhvatila pik popodne, uvijek između 11-13h.
Samo se nadam da mi ovulacija neće biti krajem idućeg tjedna kad idem na poslovni put u trajanju 2 i pol dana 😔🤞🤞🤞
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Jasamja identično i kod mene vecinom je to u ta doba.
Sretno cure koje lovite peak saljite nam slikice ja se uvijek divim dobrom peaku.🤣
Meni danas 3DC jos uvijek krvarenje i tek tamo na 14 dc krecem piskiti jer kasnije mi je O.
ako ništa veseli me da dobijem na vrijeme kako Bog zapovijeda a ne da kasni 3 mjeseca bezveze 😂😘
Jasamja identično i kod mene vecinom je to u ta doba.
Sretno cure koje lovite peak saljite nam slikice ja se uvijek divim dobrom peaku.🤣
Meni danas 3DC jos uvijek krvarenje i tek tamo na 14 dc krecem piskiti jer kasnije mi je O.
ako ništa veseli me da dobijem na vrijeme kako Bog zapovijeda a ne da kasni 3 mjeseca bezveze 😂😘
Ajde super, mislila sam da sam samo ja fenomen po lovu na pik u određenom dobu dana 😂
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
https://ibb.co/dsr25rXS
.
Evo mog današnjeg testa 😉 još smo daleko od ovulacije
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024