Nadam se da će nam se uloviti prije nove godine💪🏼💪🏼
👩🏻 30 - hormoni✔️ ciklusi✔️
👨🏻 31 - oligoasthenoteratozoospermia
Pokušavamo od 10.2024.
Držim vam 🤞 na najjače da prije nove godine ugledate zasluženi plus 🙂
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Pozdrav svima, nova sam ovdje 😊
Ovaj mjesec nam je prvi put da pokušavamo na bebici. Plodni dani su bili u periodu od 06. do 12.08. i ovulacija 11.08. Imali smo odnose 06.08., 07.08. i dva puta 10.08. (Dan prije ovulacije). Cijelo vrijeme nakon ovulacije me bole grudi i jajnici i 16.08. sam osjećala čudan pritisak u sredini, u maternici. Cijelo vrijeme prisutan pojačan bijeli gusti iscjedak i imam osjećaj da sam više gladna nego inače i da pišam više. Već mjesec dana pijem folnu kiselinu i omega 3. Danas je 3 dana prije očekivane menstruacije. I dalje je prisutan pojačani bijeli iscjedak te me bole grudi i leđa. Što mislite? :)
Dobrodosla :)
Ovi simptomi upućuju na trudnoću, najviše glad :) Nadam se da vam je uspijelo iz prve i čekamo informacije uskoro :)
Ja sam više puta umislila simptome, vrtim film u glavi šta je drugačije od inače i pripisujem to trudnoći ali već 6 mj ništa. Sada ponovno osjećam lagane grčeve u trbuhu, kao pred menstruaciju tako da pretpostavljam da ni ovaj puta ništa..
Ovaj mjesec nam je prvi put da pokušavamo na bebici. Plodni dani su bili u periodu od 06. do 12.08. i ovulacija 11.08. Imali smo odnose 06.08., 07.08. i dva puta 10.08. (Dan prije ovulacije). Cijelo vrijeme nakon ovulacije me bole grudi i jajnici i 16.08. sam osjećala čudan pritisak u sredini, u maternici. Cijelo vrijeme prisutan pojačan bijeli gusti iscjedak i imam osjećaj da sam više gladna nego inače i da pišam više. Već mjesec dana pijem folnu kiselinu i omega 3. Danas je 3 dana prije očekivane menstruacije. I dalje je prisutan pojačani bijeli iscjedak te me bole grudi i leđa. Što mislite? :)
Zvuči obećavajuće 🤞 navijam za plus 💚
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Daisy584 imala sam slične simptome par puta pa nažalost ništa nije bilo.
Držim fige da je kod tebe nešto🤭
Sutra već možeš uraditi onaj osjetljiviji test🤞🏼☺️
👩🏻 30 - hormoni✔️ ciklusi✔️
👨🏻 31 - oligoasthenoteratozoospermia
Pokušavamo od 10.2024.
Dobrodošla! Javi nam danas ako se testiraš, držim fige 🥰
👩🦰28
Endometrioza, polip u maternici
02/25 Hormoni uredni
Ciklusi 27-33 dana
🙍♂️ 30
03/25 Asthenozoospermia
06/25 Asthenozoospermia
Pokušavamo od 10/24
pozdrav nove zenice nadam se da su vam simptomi trudnoće 🤗🤗
Malo nam je tema zamrla ali da kažem i mi smo ovaj mjesec krenuli na bebu broj 2. Pozitivni trakicu sam imala 19. I 20.8 pokrili smo taj 19 pa nadam se nečemu. Sretno svima i javljajte svakako 😘
Sortiraj odgovore
Najstariji