Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    05. Srpanj 2025. 18:31

Zebra

Rose1

Zebrasretnooooo danas, mislimo na tebe 🤗 i čekamo najdivnije vijesti ❤️

Hvala ❤️
    Sve je super prošlo 😅
    Mjerimo točno u dan 7+0, čuli smo srce ❤️🥹
    Zbog godišnjih imamo idući pregled 8.8., tad radim i qualified ako bude sve ok do onda 🤞🤞🤞
    Ivanica, super za hormone, samo polako i bez stresa sad i uskoro i tebe čeka + 🙂
    Rose, u kojoj si ti fazi? Kad pišaš? 😁

Aaaaaa divno ❤️ jako mi je drago🤗
    Drugi petak je očekujem, ali se nadam da će me iznenaditi i neće doći 🙏🏻

💙

Zebra
    06. Srpanj 2025. 11:06

Rose1

Zebra

Rose1

Zebrasretnooooo danas, mislimo na tebe 🤗 i čekamo najdivnije vijesti ❤️

Hvala ❤️
    Sve je super prošlo 😅
    Mjerimo točno u dan 7+0, čuli smo srce ❤️🥹
    Zbog godišnjih imamo idući pregled 8.8., tad radim i qualified ako bude sve ok do onda 🤞🤞🤞
    Ivanica, super za hormone, samo polako i bez stresa sad i uskoro i tebe čeka + 🙂
    Rose, u kojoj si ti fazi? Kad pišaš? 😁

Aaaaaa divno ❤️ jako mi je drago🤗
    Drugi petak je očekujem, ali se nadam da će me iznenaditi i neće doći 🙏🏻

Neće doći 🤞🤞🤞✨✨✨

👩🏻 34
    🧑🏼 40
    👧🏼 8/2023.
    #2 krećemo 04./2025.
    ➕ 12.6. 🥳
    UZV 4.7. ❤️ 7+0
    UZV 8.8. ❤️ 12+0
    13.8. Qualified360 - stiže nam curka 💖
    ⏳ UZV 11.9.

Zelena123
    07. Srpanj 2025. 12:13

Pozdrav žene! Ne tako davno bila sam aktivna na ovoj temi, te na temi potpomognuta oplodnja. Iza sebe imam jednu urednu IVF trudnoću.
    Trenutno mi menga kasni 4 dana, radila sam kućni test za trudnoću i pozitivan je. Danas sam izvadila i beta hcg, ali samo je 66.20. Prvi put kad sam bila trudna, beta je na prvom vadjenju bila 700 (i sad i prvi put sad betu vadila nakon istog broja dana).
    Javila sam se ginekologici, ali naravno jako sam nestrpljiva. Bojim se da je riječ o biokemijskoj, je li netko možda imao slično iskustvo?

Unaprijed hvala

12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
    Ivf 07/23 💙(ostalo 8 smrzlića)
    Biokemijska 07/25 ❌

ivaaa30
    07. Srpanj 2025. 14:51

Evo i muž je odradio spermiogram. Nažalost nije baš idealno,
    oligoasthenoteratozoospermija
    Ima li netko iskustva? Što uraditi, kako popraviti?

👩🏻 30 - hormoni✔️ ciklusi✔️
    👨🏻 31 - oligoasthenoteratozoospermia
    Pokušavamo od 10.2024.

• missD
    07. Srpanj 2025. 16:15

ivanica30

Moj ti je savjet obavezno pregled urologa da otklonite mogućnost nekih drugih dijagnoza (npr. varikokela), što urednije životne navike (zdrava prehrana, kretanje, trening snage, smanjiti alkohol, cigare, gazirano), izbjegavati saune i ostale izvore topline koliko god može i suplementi: cink, selen, coq10, crna maca, vit C... 

Moj muž na taj način drži spermiogram urednim, iako je dg već dva puta asthenozoo, urolog kaže da je to uredan nalaz s neznatno smanjenom pokretljivosti.

👩‍🦰28
    Endometrioza, polip u maternici
    02/25 Hormoni uredni
    Ciklusi 27-33 dana

🙍‍♂️ 30
    03/25 Asthenozoospermia
    06/25 Asthenozoospermia
    Pokušavamo od 10/24

• missD
    07. Srpanj 2025. 16:22

ivanica30

Moj ti je savjet obavezno pregled urologa da otklonite mogućnost nekih drugih dijagnoza (npr. varikokela), što urednije životne navike (zdrava prehrana, kretanje, trening snage, smanjiti alkohol, cigare, gazirano), izbjegavati saune i ostale izvore topline koliko god može i suplementi: cink, selen, coq10, crna maca, vit C... 

Moj muž na taj način drži spermiogram urednim, iako je dg već dva puta asthenozoo, urolog kaže da je to uredan nalaz s neznatno smanjenom pokretljivosti.

👩‍🦰28
    02/25 Hormoni uredni
    Ciklusi 27-33 dana

🙍‍♂️ 30
    03/25 Asthenozoospermia
    06/25 Asthenozoospermia
    Pokušavamo od 10/24

Rose1
    08. Srpanj 2025. 06:28

Zelena123

Pozdrav žene! Ne tako davno bila sam aktivna na ovoj temi, te na temi potpomognuta oplodnja. Iza sebe imam jednu urednu IVF trudnoću.
    Trenutno mi menga kasni 4 dana, radila sam kućni test za trudnoću i pozitivan je. Danas sam izvadila i beta hcg, ali samo je 66.20. Prvi put kad sam bila trudna, beta je na prvom vadjenju bila 700 (i sad i prvi put sad betu vadila nakon istog broja dana).
    Javila sam se ginekologici, ali naravno jako sam nestrpljiva. Bojim se da je riječ o biokemijskoj, je li netko možda imao slično iskustvo?

Unaprijed hvala

Mozda ti je kasnija oplodnja pa ti je zato tako niža beta. To je definitivno moguće 
    Meni nazalost s tako mislim betom dvaput bila biokemijska, ali nadam se da nije tako kod tebe 🙏🏻

💙

Rose1
    08. Srpanj 2025. 06:28

*S tako malom betom

💙

Uniqlo7
    08. Srpanj 2025. 11:14

Cure, oprostite na mojoj neaktivnosti. Mene je sasjekao ovaj negativan test pa mi je i forum postao ko omca oko vrata. Na GO sam pa sam odlucila uzeti predah od svega. svim curama na lijepim vijestima cestitam, ostalim curama sretno i samo jako🤍🙏✨

29.
    Biokemijska 11/24
    Amh 2.1 pmol
    1. 4/25 Poliklinika IVF ET x
    2. 6/25 Vinogradska ET x

• missD
    08. Srpanj 2025. 16:08

Uniqlo7

Cure, oprostite na mojoj neaktivnosti. Mene je sasjekao ovaj negativan test pa mi je i forum postao ko omca oko vrata. Na GO sam pa sam odlucila uzeti predah od svega. svim curama na lijepim vijestima cestitam, ostalim curama sretno i samo jako🤍🙏✨

Draga uzmi si vremena za odmor i reset i vrati nam se, borba ide dalje 🫂

👩‍🦰28
    02/25 Hormoni uredni
    Ciklusi 27-33 dana

🙍‍♂️ 30
    03/25 Asthenozoospermia
    06/25 Asthenozoospermia
    Pokušavamo od 10/24

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.