Zebrasretnooooo danas, mislimo na tebe 🤗 i čekamo najdivnije vijesti ❤️
Hvala ❤️
Sve je super prošlo 😅
Mjerimo točno u dan 7+0, čuli smo srce ❤️🥹
Zbog godišnjih imamo idući pregled 8.8., tad radim i qualified ako bude sve ok do onda 🤞🤞🤞
Ivanica, super za hormone, samo polako i bez stresa sad i uskoro i tebe čeka + 🙂
Rose, u kojoj si ti fazi? Kad pišaš? 😁
Aaaaaa divno ❤️ jako mi je drago🤗
Drugi petak je očekujem, ali se nadam da će me iznenaditi i neće doći 🙏🏻
💙
Zebrasretnooooo danas, mislimo na tebe 🤗 i čekamo najdivnije vijesti ❤️
Hvala ❤️
Sve je super prošlo 😅
Mjerimo točno u dan 7+0, čuli smo srce ❤️🥹
Zbog godišnjih imamo idući pregled 8.8., tad radim i qualified ako bude sve ok do onda 🤞🤞🤞
Ivanica, super za hormone, samo polako i bez stresa sad i uskoro i tebe čeka + 🙂
Rose, u kojoj si ti fazi? Kad pišaš? 😁
Aaaaaa divno ❤️ jako mi je drago🤗
Drugi petak je očekujem, ali se nadam da će me iznenaditi i neće doći 🙏🏻
Neće doći 🤞🤞🤞✨✨✨
👩🏻 34
🧑🏼 40
👧🏼 8/2023.
#2 krećemo 04./2025.
➕ 12.6. 🥳
UZV 4.7. ❤️ 7+0
UZV 8.8. ❤️ 12+0
13.8. Qualified360 - stiže nam curka 💖
⏳ UZV 11.9.
Pozdrav žene! Ne tako davno bila sam aktivna na ovoj temi, te na temi potpomognuta oplodnja. Iza sebe imam jednu urednu IVF trudnoću.
Trenutno mi menga kasni 4 dana, radila sam kućni test za trudnoću i pozitivan je. Danas sam izvadila i beta hcg, ali samo je 66.20. Prvi put kad sam bila trudna, beta je na prvom vadjenju bila 700 (i sad i prvi put sad betu vadila nakon istog broja dana).
Javila sam se ginekologici, ali naravno jako sam nestrpljiva. Bojim se da je riječ o biokemijskoj, je li netko možda imao slično iskustvo?
Unaprijed hvala
12/22 AIH ❌, 02/23 AIH ❌
Ivf 07/23 💙(ostalo 8 smrzlića)
Biokemijska 07/25 ❌
Evo i muž je odradio spermiogram. Nažalost nije baš idealno,
oligoasthenoteratozoospermija
Ima li netko iskustva? Što uraditi, kako popraviti?
👩🏻 30 - hormoni✔️ ciklusi✔️
👨🏻 31 - oligoasthenoteratozoospermia
Pokušavamo od 10.2024.
Moj ti je savjet obavezno pregled urologa da otklonite mogućnost nekih drugih dijagnoza (npr. varikokela), što urednije životne navike (zdrava prehrana, kretanje, trening snage, smanjiti alkohol, cigare, gazirano), izbjegavati saune i ostale izvore topline koliko god može i suplementi: cink, selen, coq10, crna maca, vit C...
Moj muž na taj način drži spermiogram urednim, iako je dg već dva puta asthenozoo, urolog kaže da je to uredan nalaz s neznatno smanjenom pokretljivosti.
👩🦰28
Endometrioza, polip u maternici
02/25 Hormoni uredni
Ciklusi 27-33 dana
🙍♂️ 30
03/25 Asthenozoospermia
06/25 Asthenozoospermia
Pokušavamo od 10/24
Moj ti je savjet obavezno pregled urologa da otklonite mogućnost nekih drugih dijagnoza (npr. varikokela), što urednije životne navike (zdrava prehrana, kretanje, trening snage, smanjiti alkohol, cigare, gazirano), izbjegavati saune i ostale izvore topline koliko god može i suplementi: cink, selen, coq10, crna maca, vit C...
Moj muž na taj način drži spermiogram urednim, iako je dg već dva puta asthenozoo, urolog kaže da je to uredan nalaz s neznatno smanjenom pokretljivosti.
👩🦰28
02/25 Hormoni uredni
Ciklusi 27-33 dana
🙍♂️ 30
03/25 Asthenozoospermia
06/25 Asthenozoospermia
Pokušavamo od 10/24
Pozdrav žene! Ne tako davno bila sam aktivna na ovoj temi, te na temi potpomognuta oplodnja. Iza sebe imam jednu urednu IVF trudnoću.
Trenutno mi menga kasni 4 dana, radila sam kućni test za trudnoću i pozitivan je. Danas sam izvadila i beta hcg, ali samo je 66.20. Prvi put kad sam bila trudna, beta je na prvom vadjenju bila 700 (i sad i prvi put sad betu vadila nakon istog broja dana).
Javila sam se ginekologici, ali naravno jako sam nestrpljiva. Bojim se da je riječ o biokemijskoj, je li netko možda imao slično iskustvo?
Unaprijed hvala
Mozda ti je kasnija oplodnja pa ti je zato tako niža beta. To je definitivno moguće
Meni nazalost s tako mislim betom dvaput bila biokemijska, ali nadam se da nije tako kod tebe 🙏🏻
💙
Cure, oprostite na mojoj neaktivnosti. Mene je sasjekao ovaj negativan test pa mi je i forum postao ko omca oko vrata. Na GO sam pa sam odlucila uzeti predah od svega. svim curama na lijepim vijestima cestitam, ostalim curama sretno i samo jako🤍🙏✨
29.
Biokemijska 11/24
Amh 2.1 pmol
1. 4/25 Poliklinika IVF ET x
2. 6/25 Vinogradska ET x
Cure, oprostite na mojoj neaktivnosti. Mene je sasjekao ovaj negativan test pa mi je i forum postao ko omca oko vrata. Na GO sam pa sam odlucila uzeti predah od svega. svim curama na lijepim vijestima cestitam, ostalim curama sretno i samo jako🤍🙏✨
Draga uzmi si vremena za odmor i reset i vrati nam se, borba ide dalje 🫂
👩🦰28
02/25 Hormoni uredni
Ciklusi 27-33 dana
🙍♂️ 30
03/25 Asthenozoospermia
06/25 Asthenozoospermia
Pokušavamo od 10/24
Sortiraj odgovore
Najstariji