Eni, jesi umocila jos koji test da vidis tamni li linija, ili to samo ja radim? 🫣
Uniqlo, u kojoj si ti fazi? Cekamooo 😊
👩🏻 34
🧑🏼 40
👧🏼 8/2023.
#2 krećemo 04./2025.
➕ 12.6. 🥳
UZV 4.7. ❤️ 7+0
8.8. UZV + Qualified 360 ⏳
Eni, jesi umocila jos koji test da vidis tamni li linija, ili to samo ja radim? 🫣
Ma ne nisam .. čekam betu .. ne želim sebe izluđivati 🙄🙄🙄 ovako sam sva uplašena , pa ne želim se još dodatno
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨35
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Ma ne nisam .. čekam betu .. ne želim sebe izluđivati 🙄🙄🙄 ovako sam sva uplašena , pa ne želim se još dodatno
Pametna žena 🫡
A ova uplašenost je potpuno normalna, ja sam mislila da ću u drugoj trudnoći biti opuštenija, ali ne 🫣
Sutra zovem doktoricu da se naručim na prvi pregled 🙂
Držim fige da ti sutrašnja beta bude odlična pa da se malo opustiš 🤗🤗🤗
👩🏻 34
🧑🏼 40
👧🏼 8/2023.
#2 krećemo 04./2025.
➕ 12.6. 🥳
UZV 4.7. ❤️ 7+0
Pametna žena 🫡
A ova uplašenost je potpuno normalna, ja sam mislila da ću u drugoj trudnoći biti opuštenija, ali ne 🫣
Hvala ti , onda moram još jednu u srijedu vaditi i onda se moram naručiti za pregled 🥹 i tebi sretnoooo 😍❤️
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨35
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Eni ajmeeee koja sreća 🎉🎉🎉🎉 jako mi je drago i da bude sve mirno i školski do kraja ❤️
Slazem se, ne bojte se ivfa.
Nikita ma jebemu, javi nalaze. Da pogode dijagnozu i terapiju i da bude sve dobro 🍀
Nije me bilo par dana jer sam na Go pa sam se malo isključila
💙
Hej hej Zebra, hvala ti što pitaš. Ja sam danas imala transfer male mrvice u bolnici, sad čekamo🥰 sve super 🥳
29.
Biokemijska 11/24
Amh 2.1 pmol
1. 4/25 Poliklinika IVF ET x
2. 6/25 Vinogradska ET x
Hej hej Zebra, hvala ti što pitaš. Ja sam danas imala transfer male mrvice u bolnici, sad čekamo🥰 sve super 🥳
Znaci pupo 🥰🥳
Drzim sveeee moguce fige da se mrvica lijepo ugnijezdi i da se uskoro druzimo i na veselijoj temi 🤞🤞🤞🤞
👩🏻 34
🧑🏼 40
👧🏼 8/2023.
#2 krećemo 04./2025.
➕ 12.6. 🥳
UZV 4.7. ❤️ 7+0
Šaljem puno pozitivnih vibrica i da nam ubrzo javiš najdivnije vijesti🤗 vjerujem da imamo još jednu 🤰🍀🍀🍀
💙
Pametna žena 🫡
Javi kad ideš na pregled, vjerujem da su preuzbudena i nestrpljiva 🥰
💙
🙏🤞 čekamooo, javljaj!
👩🦰28
Endometrioza, polip u maternici
02/25 Hormoni uredni
Ciklusi 27-33 dana
🙍♂️ 30
03/25 Asthenozoospermia
06/25 Asthenozoospermia
Pokušavamo od 10/24
Sortiraj odgovore
Najstariji