Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • eni233
    15. Lipanj 2025. 19:08

missD

eni233

missD

Rose1

MissD bas mi je žao, znam kako ti je😥 i ja danas procurila 😥😥😥
    Imam osjećaj da sam svaki put sve manje tužna…toliko puta sam proživjela isti scenarij…

Meni je jučer bilo baš baš teško ☹️ danas je već malo lakše, brojim dane do iduće O…

Zao mi je draga , točno znam osjećaj 😢😢😭😭😭 od srca ti želim da ugledaš čim prije plus .. ja mislim da ako mi ovaj ivf bude neuspješno , slomit će me do kraja 😢

Samo hrabro naprijed ♥️ odbrojavamo dane s tobom, jos maloo 🍀🤞🙏

Hvala ❤️🫂

👩35
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    👨35
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska ✅

• nina511
    15. Lipanj 2025. 21:34

eni233

nina511

eni233

nina511

nina511

eni233

nina511

Bok cure imam pitanje vec 4 dana koristim trakice za ovulaciju i ta 4 dana kad sam ih koristila mi se pojavavi 2 crtice na trakicama sto to znaci

Hei Nina , kolko ti traju ciklusi ? Od kojeg dana ciklusa koristiš trakice ?koji si dan ciklusa danas ? Kakve su testne crte dal su identične kao kontrolna , ili slabije . Jer ako su slabije on kontrolne onda još nisiblizu ovulacije . Evo budem ti stavila primjer tu pa si pogledaš .

Ej bok traje mi 28 dana kupila sam trakice u dm ovuli test i sad mi je 13 dan od menstruacijes

Slicne su ove s onim sto sam kupila

Kužim .. Al dali ti pokazuje tako jako crte kao druga i zadnja ? Ako ti ciklusi traju 28 dana , znaci da ovuliras 12/13/14dc , ovisno koliko ti traje faza od ovulacije do menstruacije . Meni recimo traje 15-16 dana, a nekim ženama 13/14 dana

Pokazuje mi isto rozo ko i na prvoj crti

Ili nisi uspjela uhvatiti peak , ili će ti biti kasnije , trebala bi se početi testirati čim ti menstrucija završi .. pokrijte danas i sutra , pa možda bude uspjeha , a ako ne drugi ciklus prati čim završi menga dva put dnevno jer zna peak kratko trajati nekim curama

Jos  sam zaboravila rec da meni u uputama od tih ovulaciskih trakica pise da ako je iste boje ko i ona prva crta  onda znaci da je u urinu povecana hlh 

Zebra
    16. Lipanj 2025. 16:51

Rose i MissD, bas mi je zao 😔 sad krece ljeto i iduci ciklus je vas 🤞🤞🤞🤞
    Ja se nisam jos narucila kod doktorice jer je prosli i ovaj tjedan na starom godisnjem, tako da zovem iduci ponedjeljak, ionako ne ocekujem termin jos barem 3 tjedna, ona ne voli davati prerano termine i to mi je super da ne bude neke neizvjesnosti koja bi mi stvarala stres, u prvoj trudnoci sam isla na 7w3d i vec se lijepo i vidjelo i culo 😊

👩🏻 34
    🧑🏼 40
    👧🏼 8/2023.
    #2 krećemo 04./2025.
    ➕ 12.6. 🥳
    UZV 4.7. ❤️ 7+0
    8.8. UZV + Qualified 360 ⏳

• eni233
    18. Lipanj 2025. 16:33

https://ibb.co/gFfn20f4

Drage moje , jučer sam razmišljala da se testiram Al sam bila jako jako nestrpljiva , i uradila sam danas 9 dan I’d trnsfera i plus ko kuća 🥹🥹🥹😍😍 znači od kad smo krenuli raditi na bebi prije 3 godine nikad nisam dobila plus , nikad !! Ovo je prvi put , a da ne kažem da se crtica pojavila odmah !!! Zato vam kažem svima ovdje da je ova sreća ne procjenjiva i nemojte se bojati ivf-a idite i ne gubite vrijeme, nama je uspio prvi transfer iz prirodnog ciklusa , i nadam se da će se to dobro odvijati i tako želim i vjerovati da ću za 9mj vam staviti sliku svoje mrvice iako umirem od straha i nerealno mi je sve , ali eto da i ja jednom kažem da imamo plus 😭😭😭😭😭😭 place mi se čim se sjetim i pišući ovu poruku i cijelo vrijeme .. voli vas puno vaša eniiii ❤️❤️❤️

👩35
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    👨35
    10/2023 oligozoospermia
    IVF 6/2025 Vinogrdska ✅

Ivyyyy
    18. Lipanj 2025. 19:23

eni233

Drage moje , jučer sam razmišljala da se testiram Al sam bila jako jako nestrpljiva , i uradila sam danas 9 dan I’d trnsfera i plus ko kuća 🥹🥹🥹😍😍 znači od kad smo krenuli raditi na bebi prije 3 godine nikad nisam dobila plus , nikad !! Ovo je prvi put , a da ne kažem da se crtica pojavila odmah !!! Zato vam kažem svima ovdje da je ova sreća ne procjenjiva i nemojte se bojati ivf-a idite i ne gubite vrijeme, nama je uspio prvi transfer iz prirodnog ciklusa , i nadam se da će se to dobro odvijati i tako želim i vjerovati da ću za 9mj vam staviti sliku svoje mrvice iako umirem od straha i nerealno mi je sve , ali eto da i ja jednom kažem da imamo plus 😭😭😭😭😭😭 place mi se čim se sjetim i pišući ovu poruku i cijelo vrijeme .. voli vas puno vaša eniiii ❤️❤️❤️

Cestitam ti dragaa moja, zasuzile mi oci od srece! Grlim teeeee🥰🥰🥰🥰❤️❤️❤️❤️🥹

👩🏼27 slabi PCOS na jednom jajniku, hormoni uredni, sumnja na endometriozu.
    AMH 5.39
    👱🏻‍♂️28- neobstruktivna azoospermija, FSH 24.8
    👩‍❤️‍👨2016 💍2020 👰🏼‍♀️🤵🏼‍♂️2022
    09/2020 biokemijska 4tt
    Pokusavamo od 4/2022 🙏
    7/25 konzultacije u klinici za potpomognutu
    09/25 TESA + daljnje konzultacije

Uniqlo7
    18. Lipanj 2025. 19:43

eni233

Eni ja mislim da cijeli forum plače s tobom od sreće 🤍🤍🤍🤍🥹🥹🥹🥹

29.
    Biokemijska 11/24
    Amh 2.1 pmol
    1. 4/25 Poliklinika IVF ET x
    2. 6/25 Vinogradska ET x

• missD
    18. Lipanj 2025. 21:54

eni233

♥️♥️♥️♥️♥️ čestitaaaam ✨ divno! Sretnu, mirnu i školsku T ti želim 🙏🫂

👩‍🦰28
    Endometrioza, polip u maternici
    02/25 Hormoni uredni
    Ciklusi 27-33 dana

🙍‍♂️ 30
    03/25 Asthenozoospermia
    06/25 Asthenozoospermia
    Pokušavamo od 10/24

Zebra
    18. Lipanj 2025. 22:22

eni233

Cestitkeeeeee ❤️🥳
    Uzivaj u ovom danu, zasluzila si! 🥳🥳🥳🥳

👩🏻 34
    🧑🏼 40
    👧🏼 8/2023.
    #2 krećemo 04./2025.
    ➕ 12.6. 🥳
    UZV 4.7. ❤️ 7+0
    8.8. UZV + Qualified 360 ⏳

• eni233
    18. Lipanj 2025. 22:31

Cure mojeeee hvala vama 🥹🥹🥹😍 presretna sam Al isto vremeno i preplašena  al to je valjda tako svima , trebam se naviknuti na novo stanje ❤️ svima želim uskoro ovakve testove ❤️❤️❤️🤍🫂🙏 

👩35
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    👨35
    10/2023 oligozoospermia
    IVF 6/2025 Vinogrdska ✅

mimix
    19. Lipanj 2025. 07:21

eni233 nisam ulazila na forum neko vrijeme i onda buuuum 
    kakva radost čovječee, sve čestitke i jedann ooogromni virtualni zagrljaj 

👩‍❤️‍👨2024
    missed ab. 2/2025 7tj 💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.