Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    27. Svibanj 2025. 10:18

mare111

Pozdrav, imam 24 godine. Muz i ja radimo na bebi 1,5 dijagnosticirani su mi PCOS. Zadnja dva mj smo na tempiranim odnosima, test ovulacije bio je pozitivan 12.5. Sinoc sam napravila test koji je pokazao svijetlu liniju, jutros sam ponovila i koliko vidim nema nista. Dali je imao tko slicno iskustvo? Danas mi je 32 D.C

Ponovi test još sutra.🍀
    Zna tako biti i kod biokemijske 😥

💙

Uniqlo7
    27. Svibanj 2025. 11:31

OJa potpisujem sve sto je Eni rekla za strah. Sjecam se odlaska na humanu u vinogradsku, penjem se i molim da ne krene spominjati potpomognutu. Nemojte se plasiti, to nista ne znaci, mozete otici konzultirati se i to sve moze samo ubrzati proces, a naravno moze se i prirodno dogoditi. 
    Ja na terapiju uopce nisam reagirala, moji jajnici jesu u pozitivnom smislu, a mene ni da dirne. Nikakve promjene rasplozenja, meni je to pikanje jos bilo ful zabavno. Bogu hvala pa drogu nisam probala nikad😂
    Zelim skrenuti pozornost na jednu stvar koja se meni dogodila. Prije dva mjeseca sam vadila TSH i bio je 2.66, izbadila sam ga jutros privatno cisto eto, bezveze. Vrijednost se uduplala u dva mjeseca, sad je 4.5, upravo idem na pregled i traziti terapiju. Kontrolirajte TSH pls🍀🙏

29.
    Biokemijska 11/24
    Amh 2.1 pmol
    1. 4/25 Poliklinika IVF ET x
    2. 6/25 Vinogradska ET 🤞🏼

• eni233
    27. Svibanj 2025. 12:10

Hvala vam žene moje ❤️❤️🫀🫀 navijam za sve vas da postanete majke čim prije 🫀🫀🫀 one koje jesu , da opet iznova vide taj plus 🙏🫂 tako sa samo hrabro naprijed i slušajte svoje srce , i sigurno nećete pogriješiti 🥹😍

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska, 1 jajna satnica , 1 oplođena
    9.6.2025- ET
    23.6.2025- vađenje bete 🤞

Rose1
    27. Svibanj 2025. 14:16

Zara ni kod mene nikakvih promjena. Ja sam ti trčala cijelo vrijeme do punkcije jer sam tada dosta trenirala. Super sam se osjećala cijelo vrijeme tako da se nemoj bojati iako iskreno ti želim da uspiješ i prirodno.
    Uniqlo ajmeee, bome ću ići vaditi TSH

💙

Uniqlo7
    27. Svibanj 2025. 15:22

Zara531

rose1 i ja trčim i treniram redovito :) a čekaj dok traje postupak je treniranje zabranjeno? sorry ako pitam gluposti, samo se pripremamUniqlo7 hvala ti na podjeli svog iskustva. Ja redovito pratim tsh jer sam prije otprilike mjesec dana dobila terapiju zbog vrijednosti tsh 3,9. kontrolu imam za mjesec-dva da vidimo da li se išta smanjilo….tko će sve živo pratiti… jesi imala kakav simptom ili si "samo tako" odlučila provjeriti tsh?

E nemam nikakav simptom, ali nisam niti dobila terapiju. Cekamo dva tri tjedna pa ponovno, dr. Smatra da je to produkt utjecaja hormonske stimulacije jos uvijek😂 mozda ipak nije tako strasno, al vidit cemo sve😅

29.
    Biokemijska 11/24
    Amh 2.1 pmol
    1. 4/25 Poliklinika IVF ET x
    2. 6/25 Vinogradska ET 🤞🏼

Rose1
    27. Svibanj 2025. 15:42

Zara531

rose1 i ja trčim i treniram redovito :) a čekaj dok traje postupak je treniranje zabranjeno? sorry ako pitam gluposti, samo se pripremamUniqlo7 hvala ti na podjeli svog iskustva. Ja redovito pratim tsh jer sam prije otprilike mjesec dana dobila terapiju zbog vrijednosti tsh 3,9. kontrolu imam za mjesec-dva da vidimo da li se išta smanjilo….tko će sve živo pratiti… jesi imala kakav simptom ili si "samo tako" odlučila provjeriti tsh?

Ma ne pitaš gluposti. Ja sam ti imala 2prirodna od toga sam jednom ovulirala, a drugi put nije došlo do oplodnje. Normalno sam trenirala cijelo vrijeme. Kad je bio stimulirani, trčala sam do punkcije jer sam se spremala za državno. Imala sam i nesto zamrznutih pa bih u tom slučaju trčala do transfera, ali to nije bilo pametno.
    Po meni u stimuliranom bas i ne bi trebalo trenirati jer si pun folikula, ali u prirodnom i kad su samo transferi može se do tada. Ja sam ih bila pitala i rekli su lagano se moze

💙

• missD
    28. Svibanj 2025. 11:51

I ja taman prošli tjedan kontrolirala TSH, mislila sam da sam mirna neko vrijeme jer je 2,06, ali sad kad vas čitam shvaćam da ga treba redovno pratiti, očito mu ne treba puno da naglo skoči...

Kod mene odbrojavanje do ovulacije, trebala bi u sub-ned. Od sutra idem na folikulometrije kod dr. 🤞🤞

👩‍🦰28
    Endometrioza
    02/25 Hormoni uredni
    Ciklusi 27-33 dana

🙍‍♂️ 30
    03/25 Asthenozoospermia
    Pokušavamo od 10/24

mimix
    28. Svibanj 2025. 12:33

I ja sam provjerila TSH bas zbog toga jer sam dosta čitala kako može biti problem uz vitamin D, ali za sada je kod mene stanje 1.20 pa je u redu, ali bitno je provjeriti..
    Ja cu cu vjerovatno sutra ujutro na prvi urin napraviti test pa cemo vidjeti, to ce biti 10DPO...

👩‍❤️‍👨2024
    missed ab. 2/2025 7tj 💔

Rose1
    28. Svibanj 2025. 12:56

Zara mozda te test bas iznenadi🙏🏿
    Mimix drzim 🤞🏿za sutra 

💙

• missD
    28. Svibanj 2025. 13:20

Mimix sretno, javi nam! 🤞🤞

👩‍🦰28
    Endometrioza
    02/25 Hormoni uredni
    Ciklusi 27-33 dana

🙍‍♂️ 30
    03/25 Asthenozoospermia
    Pokušavamo od 10/24

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.