Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • eni233
    28. Travanj 2025. 13:17

Hvala cure na podršci ❤️❤️❤️🥰

Uniqlo draga moja sve znaš , ne moram ni pisati 🫀🫀❤️❤️❤️🤞🐣

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska

• Danci79
    28. Travanj 2025. 14:07

Znate kaj mene zanima, da li je netka imala situaciju da ju je bolio trbuh ko da će dobiti svaki čas, a po kalendaru treba doći za 8 dana. Imam osjećaj da ću dobiti svaki tren, a od jučer me boli trbuh... znači smiješno je to što prije par mjeseci ni osjetila da kad trebam dobiti a sad ovako..... okej zna mi nekada doći par dana ranije, ali inače sam školski tip :)) 
    Znači puknut ću.... 

Zara531
    28. Travanj 2025. 14:34

Uniqlo ponovno osjećam tvoje uzbuđenje preko poruka i jako me to čini sretnim!  Bit će to top!
    Danci79 evo, ja sam ti živi veteran svih mogućih simptoma tijekom iščekivanja u tih 14 dana a da se na kraju nije radilo o trudnoći: bolovi u jajniku, bolovi u donjem dijelu trbuha kao pred M, blago smećkasto krvarenje, bolne grudi, uopće ne bolne grudi, bolovi u leđima, pojačano slinjenje, pojačani bijeli iscjedak, osjetljivost na mirise, odvratnost prema jutarnjoj kavi, pojačana plačlijvost (više nego u PMS-u), krvarenje desni, pojačana nervoza, neobjašnjiva smirenost, osjećaj da sam trudna............itd itd itd, mogla bi do sutra  skoro svaki mjesec otkrijem neki novi simptom i svaki puta minus na testu.
    Jedini put kad je bio plusić nisam primijetila ništa jer nisam ni bila toliko opsjednuta time... primijetila sam bolne grudi, bolove u donjem dijelu trbuha kao pred menzis i pojačanu osjetljivost na mirise tek kad sam bila "duboko" trudna odnosno menzis mi je kasnio 5 dana. 
    Mislim, ne volim biti baba Roga i "rušiti sne", samo sam realna jer su simptomi ili bilo što što mi imenujemo kao takve stvarno nespecifični (pogotovo 8 dana prije M) da bi se moglo govoriti o trudnoći ili ne. 

👱‍♀️34 👱‍♂️40
    pokušavamo od 10/2022
    ciklusi 31/33
    09/2023 spontani (6 tt)
    01/2025 povišeni testosteron
    02/2025 spermiogram uredan
    02/2025 hormoni uredni
    04/2025 jajovodi prohodni
    infolic, vrkuta

• Danci79
    28. Travanj 2025. 14:42

Zara531

Uniqlo ponovno osjećam tvoje uzbuđenje preko poruka i jako me to čini sretnim!Bit će to top!
    Danci79 evo, ja sam ti živi veteran svih mogućih simptoma tijekom iščekivanja u tih 14 dana a da se na kraju nije radilo o trudnoći: bolovi u jajniku, bolovi u donjem dijelu trbuha kao pred M, blago smećkasto krvarenje, bolne grudi, uopće ne bolne grudi, bolovi u leđima, pojačano slinjenje, pojačani bijeli iscjedak, osjetljivost na mirise, odvratnost prema jutarnjoj kavi, pojačana plačlijvost (više nego u PMS-u), krvarenje desni, pojačana nervoza, neobjašnjiva smirenost, osjećaj da sam trudna…………itd itd itd, mogla bi do sutraskoro svaki mjesec otkrijem neki novi simptom i svaki puta minus na testu.
    Jedini put kad je bio plusić nisam primijetila ništa jer nisam ni bila toliko opsjednuta time… primijetila sam bolne grudi, bolove u donjem dijelu trbuha kao pred menzis i pojačanu osjetljivost na mirise tek kad sam bila "duboko" trudna odnosno menzis mi je kasnio 5 dana.
    Mislim, ne volim biti baba Roga i "rušiti sne", samo sam realna jer su simptomi ili bilo što što mi imenujemo kao takve stvarno nespecifični (pogotovo 8 dana prije M) da bi se moglo govoriti o trudnoći ili ne.

Je slažem se, najgore je kad smo opsjednuti time. A nema mi druge kao i svima koje iščekuju, čekati i vidjeti.... Ja se ne sjećam kako mi je bilo kad sam išla prije 4 god na IVF, kad sam ostala trudna, ali ovo je prirodnim, tako da i tu ima razlike. Najgore je što ide na živce, više bi voljela da nemam nikakvih simptoma.... 

Uniqlo7
    28. Travanj 2025. 15:51

Hvala vam curke moje Eni233, Zara531 i Rose1 🫶🏼
    M.A.R.I.S hej, znam kakav osjećaj pruža takav nalaz ali znaj da ti to ništa ne znači stvarno! Bitno je da stanje potvrdiš ultrazvukom- brojka nije bitna. AMH ne možeš povećati, on je takav kakav jeste.  Ja sam to napravila tako da mi je moja gyn dala uputnicu za bolnicu kod specijaliste himane reprodukcije.  Ako je UZV isto vjerodostojan brojci, onda lijepo kreneš raditi sve da te stanice budu blistave 🥰✨
    Po preporuci cura ovdje ja sam pila koenzim q10 (ubiquinol oblik), proxeed prašak (mix vitamina, pije se kao ceda), folna, d vitamin. Provjeri si d vitamin i dheu svakako. Super stvar sto taj q10 krene brzo djelovati i osjecas se poletno, energicno i pozitivno 🥳 
    Ja sam u Poliklinici IVF, nisam htjela gubiti vrijeme i cekati na listi svoj red pa sam krenula u postupak koji sama placam. Kod dr grbavca, dr je super, strpljiv i pristupacan, na sva pitanja daje opsiran i jasan odgovor! Znaš li koliki ti je FSH?

29.
    Biokemijska 11/24

Amh 2.1 pmol/ Poliklinika IVF

• eni233
    28. Travanj 2025. 21:18

Zara531

Uniqlo ponovno osjećam tvoje uzbuđenje preko poruka i jako me to čini sretnim!Bit će to top!
    Danci79 evo, ja sam ti živi veteran svih mogućih simptoma tijekom iščekivanja u tih 14 dana a da se na kraju nije radilo o trudnoći: bolovi u jajniku, bolovi u donjem dijelu trbuha kao pred M, blago smećkasto krvarenje, bolne grudi, uopće ne bolne grudi, bolovi u leđima, pojačano slinjenje, pojačani bijeli iscjedak, osjetljivost na mirise, odvratnost prema jutarnjoj kavi, pojačana plačlijvost (više nego u PMS-u), krvarenje desni, pojačana nervoza, neobjašnjiva smirenost, osjećaj da sam trudna…………itd itd itd, mogla bi do sutraskoro svaki mjesec otkrijem neki novi simptom i svaki puta minus na testu.
    Jedini put kad je bio plusić nisam primijetila ništa jer nisam ni bila toliko opsjednuta time… primijetila sam bolne grudi, bolove u donjem dijelu trbuha kao pred menzis i pojačanu osjetljivost na mirise tek kad sam bila "duboko" trudna odnosno menzis mi je kasnio 5 dana.

Potpisujem .. meni je na početku svaki simptom bio aha možda sam trudna , i od tolke opsjednutosti su mi se čak i ciklusi poremetili jedno vrijeme .. sad kad sam se pomirila sa sudbinom , nikakvih simptoma nemam 🤣🤣🤣😅 točno znam da ću dobiti i to je to . Al razumijem svaku od nas jer znam koliko te želja za trudnoćom može poljuljati i dati ti svakakve ideje i simptome …🙄😒

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska

Makarena
    28. Travanj 2025. 23:56

Uniqlo7

Drage moje zenee, hvala vam🤍
    Ja došla s aspiracije, nista jissm osjrtila (dobila sam morfij intravenozno), osjecam se odlicno i nista me ne boli. Here comes the good part, izvadili su 7 jajnih stanica, a mislili smo da ih imamo 5🥳 ja presretna, sutra zovu s informacijama vise, eto vam. Zara i sve cure na D vitaminu, meni je dr rekao da u trudnoći (ranoj) d vitamin može biti koban za plod i da se od starta trudnoće koriste iskljucivo d3 kapi. Ja sam popila svoje d vital ampule 2 mjeseca (bio je 43), sad cu vadit da vidim kako sad stojim s njim, a prešla sam na d3. Propisano mi je 3 kapi dnevno, mada ja mislim da cu ja sebi dati 5 kapljica 😂

Ajmeee predobro ❤️ javljaj sutra čim saznaš informacije 😊. Šta se tiče D vitamina, samo i isključivo kapi? Ja koristim D3 sprej i sad sam u panici 😵‍💫

2023. M ❤️
    04/25 ➕⏳

Uniqlo7
    29. Travanj 2025. 08:11

Makarena

Uniqlo7

Drage moje zenee, hvala vam🤍
    Ja došla s aspiracije, nista jissm osjrtila (dobila sam morfij intravenozno), osjecam se odlicno i nista me ne boli. Here comes the good part, izvadili su 7 jajnih stanica, a mislili smo da ih imamo 5🥳 ja presretna, sutra zovu s informacijama vise, eto vam. Zara i sve cure na D vitaminu, meni je dr rekao da u trudnoći (ranoj) d vitamin može biti koban za plod i da se od starta trudnoće koriste iskljucivo d3 kapi. Ja sam popila svoje d vital ampule 2 mjeseca (bio je 43), sad cu vadit da vidim kako sad stojim s njim, a prešla sam na d3. Propisano mi je 3 kapi dnevno, mada ja mislim da cu ja sebi dati 5 kapljica 😂

Ajmeee predobro ❤️ javljaj sutra čim saznaš informacije 😊. Šta se tiče D vitamina, samo i isključivo kapi? Ja koristim D3 sprej i sad sam u panici 😵‍💫

Ne ne, oprosti, ja sam krivo napisala. Mozes sve samo u obliku d3 ja mislim. Ja nisam ni znala da postoji sprej, sad cu ga proguglat 😂🥳

29.
    Biokemijska 11/24

Amh 2.1 pmol/ Poliklinika IVF

• M.A.R.I.S
    29. Travanj 2025. 08:25

Uniql07 hvala na savjetima!  fsh je 6.4, nije povisen, al je lh 1.7 (malo je snizen), na uzvu sam imala 6 antralnih folikula tako da nije strasno, vise me brine sto je onda razlog da ne dolazi do trudnoce toliko dugo. Ovaj ciklus sam bila na Letrozolu ali opet neuspjesno 
    Vitamine sam sve vec pocela uzimati, jos cu pogleati dheau. Nadam se da ce pomoci!
    Jel znas kolika ce bit otprilike cijena postupka? Znam da varira o kolicini lijekova, al okvirno

mimix
    29. Travanj 2025. 10:00

Uniql07 oo kakva pozitiva, držim ti palčeve na najjače <3 
    Zara531 nema obeshrabrivanja, samo gorimo od prevelike želje pa nas nekada i ona malo unazadi... 
    Ja pocinjem da osjećam klasične menstrualne simptome,bolne grudi i ostalo,tako da mislim da će stići na vrijeme.
    Sledeći mjesec smo bukrali jedno putovanje iz snova za oboje, pa neću toliko ni razmisljati ni o trakicama ni o ovulaciji...

👩‍❤️‍👨2024
    missed ab. 2/2025 7tj 💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.