Doktorica nista nije vidjela osim zadebljanog endometrija mada kaze da ce se vjerovatno razviti trudnoca ali ne smije garantirati. Naruzila me je sto sam radila prerano test i samim tim i na pregled dosla rano , ali ja sam samo u strahu zbog proslog gubitka 😔 https://ibb.co/whx4237s
Doktorica nista nije vidjela osim zadebljanog endometrija mada kaze da ce se vjerovatno razviti trudnoca ali ne smije garantirati. Naruzila me je sto sam radila prerano test i samim tim i na pregled dosla rano , ali ja sam samo u strahu zbog proslog gubitka 😔https://ibb.co/whx4237s
Razumijem tvoj strah .. ali probaj misliti pozitvno koliko god je to moguće 🙏 znam da je teško sigurno Al vjerujem da će sve biti uredu tako da glavu gore i bit će sve kako mora biti ❤️❤️❤️❤️
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska, 1 jajna satnica , 1 oplođena
9.6.2025- ET
23.6.2025- vađenje bete 🤞
Ja imam spremne testove kuci, ali maksimalno sam ih zaturila da ne znam gdje su jos barem 7 dana 😅
Nekako me vec bole grudi i kao da imam neka probadanja u predjelu desnog jajnika, ali sve mislim da je rano i da samo umisljam ☹️
👩❤️👨2024
missed ab. 2/2025 7tj 💔
Cure, jucer i danas (6. I 7. dan nakon ovulacije) imam lagani smeckasto-rozi sluzavi iscjedak. Malo jucer ujutro, pa opet malo popodne, pa danas popodne. Slican sam imala kad sam imala cistu koja me bolila, ali sada me nista ne boli. Moze li implantacijsko biti sluzavo? Vise zamisljam to implantacijsko kao svjezu krv ali nisam nikad citala o tome pa ne znam sta mislit. 🤷♀️
TonkinaPrija nisam dugo čitala tvoj post, drago mi je da si ovdjenažalost, s implantacijskim krvarenjem nemam iskustva jer ga osobno nikad nisam imala… imala sam svakakva predmenstrualna krvarenja koja na kraju nisu bila implantacijska… smeđa, sluzavo smeckasto-rozo, svježa krv u malim količinama itd… nažalost su moja predmenstrualna krvarenja uvijek bila vezana za hormonalnu sliku koja nije bila baš idealna. tek ka sam nju stavila "u red" smanjila su se i ta krvarenje… ali za tebe se nadam da je implantacijsko!
.
.
i evo. za vikend sam bila "dobra" pa se nisam testirala ali jutros ipak nisam izdržala… koliko god imala cijelo vrijeme taj neki feeling da nisam trudna, minus uvijek razočara…
🫂🫂🫂
Suosjećam…. Koliko dugo pokusavate?
Tonkina Prija mislim da sve moze biti implantacijsko osim svjeze krvi u obilnijoj kolicini.. mada kazem, taj jedan put kad je test bio + ja ga nisam imala tako da ne znam reci🤷🏻♀️
29.
Biokemijska 11/24
Amh 2.1 pmol
1. 4/25 Poliklinika IVF ET x
2. 6/25 Vinogradska ET 🤞🏼
Zara oprosti tek sam sad procitala u opisu… a jesu vam sad nalazi uredni?
29.
Biokemijska 11/24
Amh 2.1 pmol
Zara oprosti tek sam sad procitala u opisu… a jesu vam sad nalazi uredni?
nalazi su nam uredni, ali ja imam blago policistične jajnike… mislim ne znam kako drukčije objasnitiranije su mi ciklusi znali biti nereodoviti po principu dva mjeseca ok i onda menstruacija na 50-ti dan pa je otkriven povišen testosteron (svi ostali hormoni uredni). zbog njega se sumnja na policistične jer osim neredovitih m i testosterona nemam drugih simptoma… čak ni jajnici ne izgledaju policistično.
pretpostavka je da zbog blagog PCOS, osim što sam imala duže cikluse, često nije došlo do ovulacije. od kada pijem infolic i malo više pazim na prehranu ciklusi su se u posljednjih 6 mjeseci full uredili i na zadnjim nalazima je testosteron uredan.
zato ja ponekad kažem da me razveseli i menstruacija jer barem dolazi redovito, bez preskakanja što ranije nije bio slučaj.
Da da, kuzim sve. Ja ti se isto radujem mengi, znam da jos uvijek imam cikluse 😂😂😂 jeste mozda razmisljali o potpomognutoj?
29.
Biokemijska 11/24
Amh 2.1 pmol
Cure ja sam jučer dobila .. tako da prvi ultrazvuk imam 4.6 u srijedu , za novi ciklus IVF-a moram priznati da se jako jako veselim 😍 i žao mi je što me moj strah kočio do sad , ja Vam preporučam da ne čekate i da krenete jer vam se godine samo poskliznu . Evo nama će u 8 mjesecu biti već 3 godine neplodnosti . Jer sam si mislila bude se desilo i kao još je rano a zapravo sam samo gubila vrijeme eto .. 🙄
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska, 1 jajna satnica , 1 oplođena
9.6.2025- ET
23.6.2025- vađenje bete 🤞
Pozdrav, imam 24 godine. Muz i ja radimo na bebi 1,5 dijagnosticirani su mi PCOS. Zadnja dva mj smo na tempiranim odnosima, test ovulacije bio je pozitivan 12.5. Sinoc sam napravila test koji je pokazao svijetlu liniju, jutros sam ponovila i koliko vidim nema nista. Dali je imao tko slicno iskustvo? Danas mi je 32 D.C
TonkinPrija moglo biti i implantacijsko da. Nisam ga imala pa ne znam detalje, ali ti drzim figice
Eni sretnooo od❤️
Zara ma nama ti je ivf beba, druga trudnoća iz prve prirodno i dvije biokemijske iz prirodnih tako da je naravno moguće. Mnoge moje prijateljice su godinama pokušavale i uspjele samo zna stvarno potrajati. Mene panika bila počela hvatati da nećemo moći tako da smo se bili odlučili za ivf.
Ljeto je uglavnom opuštenije i iskreno ti želim da ovi mjeseci za tebe budu dobitni. 🤗
💙
Sortiraj odgovore
Najstariji