Prijavljujem jučer 1dc i idem dalje. 🙂
Nisam nikad provjeravala D vitamin ali sam prije par mjeseci popravila željezo sa kojim od kad znam za sebe imam problema.
Ne znam koliko je pametno uzimati D vitamin "na svoju ruku"?
👱♀️34 👱♂️40
pokušavamo od 10/2022
ciklusi 31/33
09/2023 spontani (6 tt)
01/2025 povišeni testosteron
02/2025 spermiogram uredan
02/2025 hormoni uredni
04/2025 jajovodi prohodni
infolic, vrkuta
Prijavljujem jučer 1dc i idem dalje. 🙂
Nisam nikad provjeravala D vitamin ali sam prije par mjeseci popravila željezo sa kojim od kad znam za sebe imam problema.
Ne znam koliko je pametno uzimati D vitamin "na svoju ruku"?
A bilo bi dobro prvo provjeriti ga. Kažu da je potrebno bar 90 za trudnoću, meni je bio 72 i onda sam na svoju ruku krenula uzimati velike doze i evo upalilo je 😅. Nadam se da će i tebi ispasti tako neka banalna stvar koja kad se riješi će odmah uspjeti.
Eni bas mi je zao. Držim 🤞🏻 za IVF da bude uspješno iz prve.
2023. M ❤️
04/25 ➕⏳
Pozdrav cure, ja se nisam stavljala na listu jer sam se prehladila baš par dana prije ovulacije i danas je već bio zadnji dan. Nisam sa mužem mogla u, istoj sobi spavati, a kamol šta drugo tako da sve moram odgoditi za sljedeći mjesec 😒😒😒😒
👩 34🧒40
👫9
💛💛💛🎗️🎗️🎗️🎗️🎗️
12.04.2024 borba sa AML
1.2.2016 operacija tumora uklonjen desni jajnik
Pokušavamo od 2016 - 7/20 uz lh trakice
Čaj vrkuta,folna
Da i ja sam dobro bez nikakve simptomi malo mije to cudno samo sto mi se vise spava a ovako nemam Nista od simptoma ali bas nista
Uniqlo sretnooo, mislim na tebe ❤️
Zara, Eni znam kako vam je, mi svaki put imamo odnos pred ili na ovulaciju i ništa 😥😥😥nadam se da će uskoro i svima nama biti dobitno🙏🏿
Maybenewmam baš mi je žao, ali glavno da si sad bolje
💙
Pozdrav svima, nova ovdje :)
Zadnja mj 8.4. Inace su mi razmaci 25 do 28 dana. Mislim da je ovulacija bila18. Ili 19. A 17. i 18 sam imala nezasticeni odnos. Danas je 7dpo i bole me kriza, pece me u trbuhu, glava na mahove, nervoza, trbuh ko da cu dobiti. Btw imam 45 godina. Ne znam kaj da mislim 🤣
Sve je moguće, PMS izgleda isto zato i ne mozemo znati dok ne bude pozitivan testić. 100put mislila trudnoća pa drek
Iako iskreno dio i umislimo 🤣🤣🤣
Drzim figice da bude trudnoća🍀🍀🍀🍀
💙
Drage moje zenee, hvala vam🤍
Ja došla s aspiracije, nista jissm osjrtila (dobila sam morfij intravenozno), osjecam se odlicno i nista me ne boli. Here comes the good part, izvadili su 7 jajnih stanica, a mislili smo da ih imamo 5🥳 ja presretna, sutra zovu s informacijama vise, eto vam. Zara i sve cure na D vitaminu, meni je dr rekao da u trudnoći (ranoj) d vitamin može biti koban za plod i da se od starta trudnoće koriste iskljucivo d3 kapi. Ja sam popila svoje d vital ampule 2 mjeseca (bio je 43), sad cu vadit da vidim kako sad stojim s njim, a prešla sam na d3. Propisano mi je 3 kapi dnevno, mada ja mislim da cu ja sebi dati 5 kapljica 😂
29.
Biokemijska 11/24
Amh 2.1 pmol/ Poliklinika IVF
Pozdrav svima, nova ovdje :)
Zadnja mj 8.4. Inace su mi razmaci 25 do 28 dana. Mislim da je ovulacija bila18. Ili 19. A 17. i 18 sam imala nezasticeni odnos. Danas je 7dpo i bole me kriza, pece me u trbuhu, glava na mahove, nervoza, trbuh ko da cu dobiti. Btw imam 45 godina. Ne znam kaj da mislim 🤣
Sve je moguće, PMS izgleda isto zato i ne mozemo znati dok ne bude pozitivan testić. 100put mislila trudnoća pa drek
Iako iskreno dio i umislimo 🤣🤣🤣
Drzim figice da bude trudnoća🍀🍀🍀🍀
Baš tako, iz ničega umislimo da je nešto i šta je najbolje, sve nas boli, imamo svakakve simptome, i u biti najgora stvar što stalno razmišljamo o tome, a teško je pustiti da tijelo odradi svoje.. mene je jučer bolio trbuh po sredini dole nisko da sam bila 100% sigurna da ujutro krece M, ali nije, danas bijeli iscjedak i nekakve čudne grudi...ali opet ne mora biti ništa....
Bok cure, nova sam ovdje, ubacila bi se jer imam jedno pitanje!
Imamo dijete od 2 godine i pokusavamo ostvariti drugu trudnocu godinu dana, prema nalazima hormona, imam snizen amh 5.3 pmola trenutno se vodim u petrovoj, ali bi voljela cuti jos necije misljenje
Uniql07 zanima me ako bi mogla napisati, kod kojeg doktora si u poliklinici ivf i kako si zadovoljna?
Uniql07 vidim da je aspiracija prosla odlicno! Drzim fige da ih se sto vise oplodi 🍀🍀
Sortiraj odgovore
Najstariji