Meni danas 17dc, jos cekam O, poceo se cerviks lagano dizati opet pa se nadam da ce je biti 🤞🏻
A muz taman bolestan, pa bi bilo super da bude oko 20 dc 😅
Drzim fige za skoru O i njegov oporavak🙏
👩🦰29
PCO izgled jajnika
Hormoni ✅
08/25 histeroskopija ✅
Ciklusi 26-33 dana
🙍♂️ 30
Asthenozoospermia
Pokušavamo od 10/24
I ja 🤞🏻
Samo da ne skupim od njega ovu virozu
👩🏻 33 PCOS, IR, hipotireoza
🧔🏻♂️ 35 MS, asthenozoospermija
11/2018 spontani
Liječi muža pa navalite 🤞
👩🏻🦱 27 - endometrioza, hormoni ✔️
🧔🏻♂️27 - 7/25 teratozoospermia
10/25 normozoospermia
Pokušavamo od 11/2024
5/2025 biokem.
8/2025 hsg ✔️
11/2018 spontani
Izvini te n’a dosadi jer moze neko da mi kaze nesto vise o bhcg n’a primer kako se dupla
Dupla se otprilike duplo za svakih cca 48 sati u ranoj trudnoci
Opusti se, pregled ce brzo doci i sve ce biti u redu ☺️
11/2018 spontani
Ali ne razumem kako veruj mi neznam n’a primer koliko bi trebala biti normalno n’a 48 h sam znaci neznam sta da kazem puno ki se poveca jer su me zvali iz opste prakse poslali mi your da Vadim beta od one joke Sam radula kad je bila 90 ui 29. I danas otisla i oni rekla da normalno treba da vise danas 180 a meni je 265
Sve smo ti rekle da je sve okej. Pričekaj pregled, za 5 dana je i poslušaj doktora. Ne znam što se brineš i sama sebi stvaraš stres oko nepotrebnih stvari
10/25 normozoospermia
Pokušavamo od 11/2024
5/2025 biokem.
8/2025 hsg ✔️
Tamara30 beta moze biti i 2,5 puta veca, nekad cak i jos malo veca u blizanackim trudnocama.
Sad nemoj vise vaditi betu, lijepo je narasla, pricekaj pregled da gin lijepo potvrdi trudnocu i uzivaj u njoj.
11/2018 spontani
Tamara oprosti ja tebe ne razumijem. Pises da Bog sačuva. evo sad ima opcija i da se uredi tekst. Sve ti je ok ne znam šta brines.

Moj test jutros. Negativan a i nisam znala da gravignost zna bacit i evaporacijsku 😑😑
https://ibb.co/vvDKQ9G4
Koliko ti je dana proslo od O?
👩🦰29
PCO izgled jajnika
Hormoni ✅
08/25 histeroskopija ✅
Ciklusi 26-33 dana
🙍♂️ 30
Asthenozoospermia
Pokušavamo od 10/24
Ja je ne vidim tu na slici
👩🦰29
PCO izgled jajnika
Hormoni ✅
08/25 histeroskopija ✅
Ciklusi 26-33 dana
🙍♂️ 30
Asthenozoospermia
Pokušavamo od 10/24
Danas je 12DPO. Nisam uzela vise testova tako da mi je cekat do ponedjeljka..

Zato kažem možda je samo ja vidim ne znam. Nemože se nikad ove sjene uhvatiti samo okom 🤣
https://ibb.co/x8KxT8xj

Gravignost mini je od 25, a ti tek 12DPO kao i ja. Nista jos nije izgubljeno
👩🏻30 - ✔️ 🧑🏻🦱31
07/25 oligoasthenoteratozoospermia
10/25 oligozospermia
Pokušavamo od 10/2024
Ponovi ti za 2 dana ako ne dobiješ. Možda je rano još
10/25 normozoospermia
Pokušavamo od 11/2024
5/2025 biokem.
8/2025 hsg ✔️
Na ovom crno bijelom se vidi nekakva sjena, ali je jako slaba pa ne znam je li evaporacijska ili je sjenica od mrvice. Jao, držim fige da je mrvica!!! Jer test od 25 je malo rano raditi na 12dpo. I ja imam samo od 25, i sad sam na mukama hoću uraditi ili neću…
👩🏻30 - ✔️ 🧑🏻🦱31
10/25 oligozospermia
Pokušavamo od 10/2024
I ja vidim sjenicu na drugoj slici..Zato kažem da ponovi za 2 dana trebala bi biti crta onda. Moja je kuma radila test od 25 na dan izostanka M i bio joj negativan. Eno mrve radi gimnastiku u stomaku sad. Ništa nije izgubljeno dok M ne dođe a nadam se da vam obema neće doći 🤞
10/25 normozoospermia
Pokušavamo od 11/2024
5/2025 biokem.
8/2025 hsg ✔️
Ovako jako slično ti je bilo meni pa je bilo pozitivno! Držim fige, ponovi u ponedjeljak! 🤞🙏

👱♀️ 32 👨 38
👦 3
Aaaa pa ja uvjerena da je osjetljivost 10 😅. Ništa sad svakako moram cekat do ponedjeljka za test. DM ne radi nisam sigurna da li u ljekarnama ima..(možda i ne rade danas).
Ako ne dođe vjestica do ponedjeljka kupujem ponovo.

Gravignost je od 10 (baš test), a taj gravignost mini (trakica) je od 25
👩🏻30 - ✔️ 🧑🏻🦱31
10/25 oligozospermia
Pokušavamo od 10/2024
Gravignost ultra mislim da je 10. Ali su meni bolje ljekarne imaju više izbora. Osim ako niste moj muž koji je tražio osjetljivi test i kupio CB sa pokazateljima tjedana 😅
10/25 normozoospermia
Pokušavamo od 11/2024
5/2025 biokem.
8/2025 hsg ✔️
I ja vam objema zelim plusice za dan-dva, vrijeme je da netko pokrene val 🥰
👩🦰29
PCO izgled jajnika
Hormoni ✅
08/25 histeroskopija ✅
Ciklusi 26-33 dana
🙍♂️ 30
Asthenozoospermia
Pokušavamo od 10/24

Tamara stvarno ne znam kako uspiješ tako natipkati poruku, nitko ne razumije što želiš reći. Dalje, ne razumijem zašto vadiš betu svaki dan zaboga miloga, što radiš to sebi, pravilno ti raste, podupla se, ne pada. Opusti se i čekaj pregled. Što bi mi ovdje dale za betu od 90, 180, 250. Vjerojatno bi bubreg izvadile i rekle nosi, samo nam daj nalaz bete s nekim brojem na njemu, pa makar 6 pisalo!!!
Zatrpavaš nam temu nečitljivim porukama, ne sudjeluješ u našim “problemima”, ne daješ savjete, nije te briga za ono što ostale ovdje muči a mi bi trebale biti suosjećajne i pristojno odgovoriti na svaku tvoju nebulozu. Izvini, ali ne ide to baš tako…
Pitala sam i za t’initia sam jer neznam kad mije bila o zato i neznam dal je dupla ili je manca nego sto treba da bude zato a frigo zao mi sto se ci mucite i mogu da vam sam saver normalno nisam neka kao sto kazes da me mije briga i tako dalje prvo moras lepo da pitas Pa ondak tako nekog da pitas nesto Pa ondak da osudjujes da ha mije briga mozda i ka imam problem I tako ako vam smetam mogu i da ne pisem vise n’a ici drugi forum i tako
Odgovaramo ti danima već i pišemo da je beta dobra i da ne trebaš brinuti. Nisam vidjela da si ti ikome išta napisala, ni podršku niti ikakav komentar. Najlakše je doći, ispucati svoje i čekati da ti drugi daju savjet, rješenje, ohrabrenje. Ne osuđujem nikoga, imam pravo reći što mislim. Uostalom tema je LH trakice i lovci na ovulaciju a ne razina bete. Lijep ti pozdrav!
👩🏻30 - ✔️ 🧑🏻🦱31
10/25 oligozospermia
Pokušavamo od 10/2024
Draga Tamara ovdje niko nikog nije išao pitati koji je tvoj problem nego žene same dođu, urede opis pa se vidi kakav problem ko ima i međusobno se podržavamo i pratimo. Međusobno, obostrano kako želiš. Nekoliko nas ti je reklo kad god da ti je bila ovulacija beta ti je u redu i poželilo sreću u trudnoći. Zaista time što i dalje guraš svoje da ne znaš da li je u redu vrijeđaš ovdje žene jer mi pokušavamo svaki mjesec ostati trudne i ne ide nam baš. Trudnoća je za nas ovdje osjetljiva tema, pokušavamo neke ovdje i godinama. Ne znam kakav odgovor tražiš jer si sve naše ignorisala, neće ti niko ovdje potvrditi da ti je beta loša zato što nije tako. Sada se možeš prebaciti na teme trudnoće ako ne želiš ovdje dati nikom komentar podrške. Sve ti najbolje želim u trudnoći, molim te da ne tražiš od nas savjete za betu jer smo ti rekle svoja mišljenja i neće se promijeniti ❤️
10/25 normozoospermia
Pokušavamo od 11/2024
5/2025 biokem.
8/2025 hsg ✔️
Isto je tako bilo prije godinu dana ili sad na proljeće, ne sjećam se. Ja sam bila ljubazna pa nisam ništa baš pisala ali ovo ovih dana mi baš podiže tlak 🙄😡 dakle beta je pozitivna, ima termin kod doktora ali i dalje 100 istih pitanja koje nitko ne razumije 🙄 bože kao da smo mi vidoviti Milan pa da možemo reći ovo je tako ili onako 😔 pa stvarno. I ovdje bi trebalo uvesti opciju blokiranja nekih profila.
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Ma što je previše previše je i neću i ne želim biti ljubazna prema ovakvim ljudima. Stvarno je svaka od nas lijepo odgovarala i pokušavala pomoći, dati savjet… Ali svačije strpljenje ima granicu. Tu smo da se podržavamo, dajemo savjete, razmjenjujemo iskustva a ne da dešifriramo nečije gluposti i savjetujemo nekoga tko traži savjet a Boga moli da ga ne dobije. Uostalom kao što je Didiia napisala, mi se tu mjesecima i godinama borimo za bilo kakvu betu i sjenu sjenine sjene na testu da bi netko zatrpavao temu objavljujući pravilna duplanja bete i kukajući da ne zna je li sve ok. Čista provokacija.
👩🏻30 - ✔️ 🧑🏻🦱31
10/25 oligozospermia
Pokušavamo od 10/2024
Apsolutno se slažem. I trebalo bi takve poruke samo ignorirati.
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Jasamja tako je samo ignorirati. Samo nam je gore čitajući to. Ne treba nijednoj od nas dodatna bol, šala, provokacija, dječija priča. Svaka nosi svoj teret, ne treba nam da nas neko zajebava dodatno. Ozbiljne žene su dobrodošle ali ovako nešto samo treba ignorirati.
10/25 normozoospermia
Pokušavamo od 11/2024
5/2025 biokem.
8/2025 hsg ✔️
👩🏻30 - ✔️ 🧑🏻🦱31
10/25 oligozospermia
Pokušavamo od 10/2024
https://ibb.co/Qv01WGSr
https://ibb.co/z01gq4w
Evo i mojih, LH i HCG od 25
Na LH jedva vidljiva sjenica (čudno jer inače na 12DPO mi gori crta), na HCG očekivana bjelina.
Ne mogu reći ni da sam tužna, jer tužna sam zadnjih pola godine. Naviknuta na HCG bjeline…
A sinoć sam sanjala pozitivan test, da vidite sreće u snu. Dvije roze linije🥹
Ajme nemoj to sebi raditi. Eto bar ima promjene na lh, testiraj se za dva dana ako ne dođe M. Vjerujem ti za san isto sam znala sanjati pa budem sretna čitav dan ko luđakinja 😂
Nadam se da si samo prerano testirala i da se mrva smjestila 🤞
10/25 normozoospermia
Pokušavamo od 11/2024
5/2025 biokem.
8/2025 hsg ✔️
Iskreno, mislim da je to to za ovaj ciklus. Sad samo čekam da procuri. Nismo dobro pokrili, a tijelo se igra signalima. Još sam čitala, za oligozospermiju se isto savjetuje IVF jer nema dovoljno spermija da se uspije oploditi stanica, a ja budala se ponadala da će nama uspjet prirodno. Još jedno razočarenje u nizu, ništa novo. Samo da skupim snage za dalje, jer više ne znam ni što ni kako. Očito nam je IVF neizbježan, pa se do 1. mjeseca potruditi pripremiti tijelo za to.
👩🏻30 - ✔️ 🧑🏻🦱31
10/25 oligozospermia
Pokušavamo od 10/2024
Ipak se i dalje nadam da si u onom malom postotku kojem uspije prirodno. Nemoj još da tuguješ malo se okupiraj nečim bar dva dana i sačekaj. Pogledaj malo svoje komentare drugim curama i poslušaj se, uvijek sve ohrabruješ i vičeš da nije izgubljeno dok ne dođe m. Ne budi samo prema sebi oštra. Nema na ovoj temi predaje šaljem najjači zagrljaj 🫂
10/25 normozoospermia
Pokušavamo od 11/2024
5/2025 biokem.
8/2025 hsg ✔️
Sve smo najgore za sebe, jer uvijek mislimo da se nama ne može dogoditi i da nećemo upasti u one postotke čuda.
Hvala ti na lijepim riječima🥰
👩🏻30 - ✔️ 🧑🏻🦱31
10/25 oligozospermia
Pokušavamo od 10/2024
Iva dovoljan je samo jedan spermic na kraju krajeva sve je moguće. Cekamo zajedno i šaljem zagrljaj 🤗🤗

Neki online, inverted filter😅
👩🏻30 - ✔️ 🧑🏻🦱31
10/25 oligozospermia
Pokušavamo od 10/2024
Ja kad na aplikaciji stavim crno bijeli filter i pojačam kontrast ima neka sjenica, vjerojatno vidljiva jedino meni jer mi se pričinja. Hahaha
Ali ništa to, dok ne bude crta ili okom vidljiva sjena bez filtera ne računa se.
👩🏻30 - ✔️ 🧑🏻🦱31
10/25 oligozospermia
Pokušavamo od 10/2024
Ja upalim lampu pa guram trakicu sa svih strana da ne propustim crticu bože sačuvaj 😂
Daće Bog da vam objema crta ko kuća bude za koji dan 🤞🤞🤞
10/25 normozoospermia
Pokušavamo od 11/2024
5/2025 biokem.
8/2025 hsg ✔️
Ja ako ne procurim do ponedjeljka, u ponedjeljak jutro idem betu izvaditi. Ako beta bude 0 čekam 🩸 i gotovo.
👩🏻30 - ✔️ 🧑🏻🦱31
10/25 oligozospermia
Pokušavamo od 10/2024
Tratinčicaaa oligozoospermijom je teže ostvariti trudnoću prirodno, ali nije nemoguće, bitno je i da su dobro pokretni.
Ponovi za 2 dana, nikad ne znaš 😊 Jelusicka isto 🤞
👶 2022
#2 pokušavamo od 6/25
Tratinčica to ti je i najpametnije. Tad beta mora biti iznad 5 ako si trudna, da ne mozgaš i ne stavljaš filtere na slike, guraš pod lampu i slično.
10/25 normozoospermia
Pokušavamo od 11/2024
5/2025 biokem.
8/2025 hsg ✔️
Stvarno se nadam da je pre prazno za hcg od 25mlu, nadam se konkretnoj crti u ponedjeljak 🤞🤞
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
👩🏻30 - ✔️ 🧑🏻🦱31
10/25 oligozospermia
Pokušavamo od 10/2024
U mene danas 14dc, trebala bit ovulacija al nikakvih signala, ni iscjetka, sve suho ko barut, probadajuće boli, želje ništaaa
Sad mi je malo žao šta možda ipak nisam kupila trakice...
Pokrit cemo i vcrs, ovaj ciklus nista nisam mužu govorila, da i njemu ne stvorim presing 😅
Možda bude kasnije ovulacija. A bolje je ne govoriti im, moj na kontroli imao manje sperme nego što je preporučeno, što je najgore inače nije tako samo se tad desilo. Dr onda rekla kao vjerovatno je nervoza zna se to često desiti. Bolje onda ćutati pa neka i on bude opušten 😁🤞
10/25 normozoospermia
Pokušavamo od 11/2024
5/2025 biokem.
8/2025 hsg ✔️
Možda bude kasnija, trakice nekada i slažu ali iscjedak, libido i ostali signali ne lažu. Pokrivajte pa kad god bude sigurna si.
Ja isto idući ciklus ništa mužu ne govorim, pa da vidimo.
👩🏻30 - ✔️ 🧑🏻🦱31
10/25 oligozospermia
Pokušavamo od 10/2024
👶 2022
#2 pokušavamo od 6/25
Iva i Jelusicka, navijam za vas da M ne dode i da test bude pozitivan!
Cuda su moguca 🤞🏻🙏🏻
11/2018 spontani
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji