Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • eni233
    20. Svibanj 2025. 12:04

Deja14

Caos cure, pisala sam vam prosli mjesec, ali sada vam pisem sa pozitivnim vjestima🥰
    Poslije 2 ipo godine negativnih testova, terapija i operacije, napokon smo dobili pozitivan testic😍
    I to sam cjeli mjesec mislila da nema nista od ovog puta…jer ovulacija mi je bila navodno nedjelju ili ponedeljak, muz je otisao na put u subotu i tad smo imali jedan jedini put odnos.
    Kada mi je tacno bila ovulacija, ne znam nisam ispratila trakicama
    Da bi danas uradila test ujutru , jedan dan mi kasni, kad ono plusic u roku 20 sekundi se pojavio🥰🥰🥰
    https://ibb.co/SDqjjD38
    Da li mi je slijedeci korak da uradim betu da sve to potvrdim?

Ajme deja čitajući tvoj post sam se cijela naježila 🥹🥹🥹🥰🫀 čestitke od srca želim ❤️❤️❤️❤️❤️ želim ti ugodnu i školsku trudnoću ❤️🫂

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska, 1 jajna satnica , 1 oplođena
    9.6.2025- ET
    23.6.2025- vađenje bete 🤞

• amela08
    20. Svibanj 2025. 12:06

Zara531

amela08 definitivno pozitivno, čestitam… linija je baš lijepa za 27dcUniqlo7 uzbuđena sam i ja za tebe! go girl!

Hvala vam svima ❤️❤️❤️❤️❤️
    Od srca vam zelim svakoj ponaosob ovu radost 
    Ja sam nakon spontanog mislila da se vise nece desiti, psihički sam bila pala 
    Nakon toga mi se i mama razboljela 
    A Bog nas obraduje kad se najmanje nadamo i hvala Mu na tome

Zebra
    20. Svibanj 2025. 12:25

Deja14

Zara531

Deja14 čestitam!!u potpisu čitam da imamo sličnosti (blago policistični, infolic) tako da si me ohrabrila
    Što se tiče potvrde trudnoće, mislim da test dovoljno govori i da ti beta nije potrebna. Ako želiš imati kontrolu nad tim da li se sve dobro razvija možeš učiniti betu pa pratiti ako se pravilno dupla.

Hvalaa ti ❤️❤️
    Imaa nade, ja i dalje nevjerujem da se ovo desilo, a bila ubedjena da ce vjestica doci..
    i na to sve samo jednom imali odnos dan ili dva pred ovulaciju, mislila sam da nikada necu vidjeti plusic na testu🤗
    Vazii se, i imam pitanje kada bih trebala otici na pregled kod ginica?

Čestitke 🥳🥳🥳
    A ovo za samo jedan odnos potpisujem. I mi smo napravili našu curku u ciklusu u kojem smo odlučili uzeti pauzu od trakica i tempiranja i planiranja i samo jednom smo imali odnos, 3 dana prije ovulacije 😁 

👩🏻 34
    🧑🏼 40
    👧🏼 8/2023.
    #2 krećemo 04./2025.
    Ciklusi 28/29
    04/2025💊 👩🏻 Pregnacare conception 🧑🏼 Wellman conception

Deja14
    20. Svibanj 2025. 14:38

eni233

Deja14

Caos cure, pisala sam vam prosli mjesec, ali sada vam pisem sa pozitivnim vjestima🥰
    Poslije 2 ipo godine negativnih testova, terapija i operacije, napokon smo dobili pozitivan testic😍
    I to sam cjeli mjesec mislila da nema nista od ovog puta…jer ovulacija mi je bila navodno nedjelju ili ponedeljak, muz je otisao na put u subotu i tad smo imali jedan jedini put odnos.
    Kada mi je tacno bila ovulacija, ne znam nisam ispratila trakicama
    Da bi danas uradila test ujutru , jedan dan mi kasni, kad ono plusic u roku 20 sekundi se pojavio🥰🥰🥰
    https://ibb.co/SDqjjD38
    Da li mi je slijedeci korak da uradim betu da sve to potvrdim?

Ajme deja čitajući tvoj post sam se cijela naježila 🥹🥹🥹🥰🫀 čestitke od srca želim ❤️❤️❤️❤️❤️ želim ti ugodnu i školsku trudnoću ❤️🫂

Hvala ti punoo❤️❤️🥰🥰

👩24
    Odaju utisak da su policistični, terapija inofolic HP dva puta na dan. Menzis svakih 28 dana tocno u sat, ovulacija po skolski na 14-ti dan ciklusa.
    Pokušavamo od 02.2023 bez trudnoce
    🧔‍♂️ 28
    14.06. Spermiogram
    Dijagnoza: Asthenoteratozoospermia
    Terapija: supramen, vitamin C, trental, genante
    12.09. Spermiogram jos losiji, samo se morfologija popravila.
    11.03 normospermia🧔‍♂️
    👩 11.03 histeroskopija sa polipektomijom
    Trudnoća: 5+5

Deja14
    20. Svibanj 2025. 14:39

Zebra

Deja14

Zara531

Deja14 čestitam!!u potpisu čitam da imamo sličnosti (blago policistični, infolic) tako da si me ohrabrila
    Što se tiče potvrde trudnoće, mislim da test dovoljno govori i da ti beta nije potrebna. Ako želiš imati kontrolu nad tim da li se sve dobro razvija možeš učiniti betu pa pratiti ako se pravilno dupla.

Hvalaa ti ❤️❤️
    Imaa nade, ja i dalje nevjerujem da se ovo desilo, a bila ubedjena da ce vjestica doci..
    i na to sve samo jednom imali odnos dan ili dva pred ovulaciju, mislila sam da nikada necu vidjeti plusic na testu🤗
    Vazii se, i imam pitanje kada bih trebala otici na pregled kod ginica?

Čestitke 🥳🥳🥳
    A ovo za samo jedan odnos potpisujem. I mi smo napravili našu curku u ciklusu u kojem smo odlučili uzeti pauzu od trakica i tempiranja i planiranja i samo jednom smo imali odnos, 3 dana prije ovulacije 😁

Hehehe bome ovo je pravo cudo🤗🤗🥰

👩24
    Odaju utisak da su policistični, terapija inofolic HP dva puta na dan. Menzis svakih 28 dana tocno u sat, ovulacija po skolski na 14-ti dan ciklusa.
    Pokušavamo od 02.2023 bez trudnoce
    🧔‍♂️ 28
    14.06. Spermiogram
    Dijagnoza: Asthenoteratozoospermia
    Terapija: supramen, vitamin C, trental, genante
    12.09. Spermiogram jos losiji, samo se morfologija popravila.
    11.03 normospermia🧔‍♂️
    👩 11.03 histeroskopija sa polipektomijom
    Trudnoća: 5+5

Uniqlo7
    20. Svibanj 2025. 15:13

Deja14 predivno!!! Čestitam ti od srca, uživaj maksimalno!
    Ovskve priče svi volimo čuti, insprirajuće su🫶🏼 želim ti visoku betu i lijep prvi uzv!!
    Ja ne znam za vas, al ja bih trazila progesteron nakon pozitivnog testa od doktorice 🤞🏼🫶🏼

29.
    Biokemijska 11/24
    Amh 2.1 pmol
    1. 4/25 Poliklinika IVF ET x
    2. 6/25 Vinogradska ET 🤞🏼

• missD
    20. Svibanj 2025. 17:41

Čestitam Deja, divna i ohrabrujuća priča ♥️

👩‍🦰28
    Endometrioza
    02/25 Hormoni uredni
    Ciklusi 27-33 dana

🙍‍♂️ 30
    03/25 Asthenozoospermia
    Pokušavamo od 10/24

• Josipella2025
    21. Svibanj 2025. 07:11

Mi smo pokusavali 6mj, redovito s trakicama. Uvijek bih uhvatila peak (2 testa dnevni) s premom aplikacijom ali nikad iznad 0.7. 

Odnose smo imali svaki dan za vrijeme plodnih dana. 
    Ciklus u kojem smo uspjeli bio je drukciji prema tome da sam svaki dan pila sok od sipka i cikle (mijesala sam pola-pola) do ovulacije i onda samo od cikle nakon ovulacije. To je bio jedini ciklus kad mi je peak na testu bio iznad 1.3

Ne znam naravno jesu li sokovi razlog uspjehu ali na dosta mjesta sam procitala pozitivno o njima pa valjda pomazu

• Tamara30
    21. Svibanj 2025. 07:46

Čestitam curama na pozitivnim testovima 

mimix
    21. Svibanj 2025. 08:38

Čestitke cure, mirnu i uspješnu trudnoću vam želim 
    Meni sada onaj dio ciklusa kad treba biti strpljiv do tesitranja 

👩‍❤️‍👨2024
    missed ab. 2/2025 7tj 💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.