Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Uniqlo7
    13. Svibanj 2025. 22:27

Makarena

Uniqlo7

MakarenaSuper super, volim kad se nama tu kod nas nakon borbe dogode mirne i normalne tudnoće. Zaslužile smo to sve 😅🫶🏼
    Rose1 meni je sad ovo precudno, taman kad sam stvarno trebala dobiti prije tjedan dana sam imala simptome pmsa, sad nista. Nosam uloske cijelo vrijeme, cekam da krene isto, al ocito je prevelika doza progesterona bila pa je menga debelo odgođena. Taj stimulirani IVF je ful zbrkan😂😂

Jesi vadila betu danas?

Ti si ko moja mama, ful se brineš 😂🤍 jesam, jbg ocekivano negativna.. dobila sam termin u vinogradskoj 27.5, taman ce mi proci ovulacija, tako da ispada da sam opet u spontanom pokusavanju 😂🤷🏻‍♀️ 

29.
    Biokemijska 11/24
    Amh 2.1 pmol
    1. 4/25 Poliklinika IVF ET x
    2. 6/25 Vinogradska ET 🤞🏼

Rose1
    14. Svibanj 2025. 08:44

Zebra

Rose1

Uniqlada, svejedno se još nadamo 🙏🏿❤️
    Ali slazem se, bit će jednom ako ne sada.🤗

Ma i ja osjećam sve simptome PMS-a. Znam da je to sve slično i ne moze se znati, ali bas je sve isto ko svaki mjesec tako da u četvrtak očekujem

Ista stvar, osjećam apsolutno sve simptome PMS-a, tako da i ja očekujem u petak! Iako, muž je 100% uvjeren da smo ovaj puta uspjeli iz prvog pokušaja jer sam ja jako prehlađena, a točno takva sam bila u 12.mj 2022. kad smo napravili curku 😂 on tvrdi da je to dobitna kombinacija, hahah

Drzim figice da muz ima pravo 😁

💙

Rose1
    14. Svibanj 2025. 08:45

Uniqlo7

Makarena

Uniqlo7

MakarenaSuper super, volim kad se nama tu kod nas nakon borbe dogode mirne i normalne tudnoće. Zaslužile smo to sve 😅🫶🏼
    Rose1 meni je sad ovo precudno, taman kad sam stvarno trebala dobiti prije tjedan dana sam imala simptome pmsa, sad nista. Nosam uloske cijelo vrijeme, cekam da krene isto, al ocito je prevelika doza progesterona bila pa je menga debelo odgođena. Taj stimulirani IVF je ful zbrkan😂😂

Jesi vadila betu danas?

Ti si ko moja mama, ful se brineš 😂🤍 jesam, jbg ocekivano negativna.. dobila sam termin u vinogradskoj 27.5, taman ce mi proci ovulacija, tako da ispada da sam opet u spontanom pokusavanju 😂🤷🏻‍♀️

Da sad bude dobitan u spontanom pokušavanju🍀🍀🍀🍀

💙

Makarena
    14. Svibanj 2025. 10:28

Uniqlo7

Makarena

Uniqlo7

Jesi vadila betu danas?

Hahahah jesi me nasmijala 😂. Ma bit će uspješno, spontano ili ne, uskorooo 🤞🏻🙏🏻❤️

2023. M ❤️
    12/25 ❤️⏳

Uniqlo7
    14. Svibanj 2025. 10:37

Makarena

Uniqlo7

Makarena

Uniqlo7

Jesi vadila betu danas?

Hahahah jesi me nasmijala 😂. Ma bit će uspješno, spontano ili ne, uskorooo 🤞🏻🙏🏻❤️

Pa ja se nadam. Ja sam uvijek zamisljala da cu rodit u proljece 😂 tako sam se i udala u 4. Mjesecu, pa mozda test u ljetu bude pozitivan😂🤞🏼

29.
    Biokemijska 11/24
    Amh 2.1 pmol
    1. 4/25 Poliklinika IVF ET x
    2. 6/25 Vinogradska ET 🤞🏼

Rose1
    15. Svibanj 2025. 10:43

Od mene ništa ovaj mjesec kao što sam i mislila. Krenulo lagano...

💙

• nina511
    15. Svibanj 2025. 11:47

Dobar dan imam pitanje dali je neko upucen  plodni su mi dani  a bazalna temperatura mi pokazuje 35.01  pa dali ima neko savjet i jos  zadnja menstruacija je trajala 4 dana ali je bila menstruacija tamno smeda  i napravila sam test za trudnocu ali je negativan bio  pa dali da cekam drugu menstruaciju pa   ako ne dode da se javim ginekologu .hvala 

• eni233
    15. Svibanj 2025. 14:08

nina511

Dobar dan imam pitanje dali je neko upucen plodni su mi dani a bazalna temperatura mi pokazuje 35.01 pa dali ima neko savjet i jos zadnja menstruacija je trajala 4 dana ali je bila menstruacija tamno smeda i napravila sam test za trudnocu ali je negativan bio pa dali da cekam drugu menstruaciju pa ako ne dode da se javim ginekologu .hvala

Znaci da ovulacija još nije bila .. tek kad skoci iznad 36.5 onda možeš biti sigurna da je ovulacija bila .. drugo sačekaj drugu menstruaciju i ako ti bude isto tako , onda Odi kod ginekologa , ako nemaš nikakvih bolova, čudnih iscjedak mirisa  i sve je ok , nije ništ zabrinjavajuće .. nije nam svaki ciklus isti nekad se endometrij zbog više razloga ne zadeblja kako treba pa nema krvarenja kao inače ( tipa bolest, stres , putovanja Itd) prati si dalje , pa ako se ponovi onda Odi na pregled pa zatraži da se napravi hormonska slika . 

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska, 1 jajna satnica , 1 oplođena
    9.6.2025- ET
    23.6.2025- vađenje bete 🤞

• eni233
    15. Svibanj 2025. 14:09

Rose1

Od mene ništa ovaj mjesec kao što sam i mislila. Krenulo lagano…

😒😔

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska, 1 jajna satnica , 1 oplođena
    9.6.2025- ET
    23.6.2025- vađenje bete 🤞

Zebra
    15. Svibanj 2025. 18:15

Rose1

Od mene ništa ovaj mjesec kao što sam i mislila. Krenulo lagano…

Također prijavljujem da je krenulo... pratimo se u dan 🙂
    Skupa odbrojavamo do iduće akcije 😁

👩🏻 34
    🧑🏼 40
    👧🏼 8/2023.
    #2 krećemo 04./2025.
    Ciklusi 28/29
    04/2025💊 👩🏻 Pregnacare conception 🧑🏼 Wellman conception

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.