Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Makarena
    12. Svibanj 2025. 14:15

Uniqlo7

Rose1

Uniqla ma joj, jako mi je žao. Znam taj osjećaj 😥, odtuguj danas i pozitivno dalje.
    Nije mozda rano bilo za test?🍀

Hvala ti🫂 nije nije, sutra mi je vadjrnje bete tako da je to sigurno tocan rezultat🤷🏻‍♀️

Bas mi je zao. Svaki dan si mi u mislima i evo odbrojavala sam do 13.5. i sad ušla i vidjela ovo. Svjedno vadiš betu sutra? Nadam se čudu 🙏🏻🫂.

2023. M ❤️
    12/25 ❤️⏳

Zebra
    12. Svibanj 2025. 15:16

Uniqlo, bas mi je zao 😞
    Drzimo svejedno fige za sutra 🤞

👩🏻 34
    🧑🏼 40
    👧🏼 8/2023.
    #2 krećemo 04./2025.
    Ciklusi 28/29
    04/2025💊 👩🏻 Pregnacare conception 🧑🏼 Wellman conception

Uniqlo7
    12. Svibanj 2025. 16:51

Makarena

Uniqlo7

Rose1

Uniqla ma joj, jako mi je žao. Znam taj osjećaj 😥, odtuguj danas i pozitivno dalje.
    Nije mozda rano bilo za test?🍀

Hvala ti🫂 nije nije, sutra mi je vadjrnje bete tako da je to sigurno tocan rezultat🤷🏻‍♀️

Bas mi je zao. Svaki dan si mi u mislima i evo odbrojavala sam do 13.5. i sad ušla i vidjela ovo. Svjedno vadiš betu sutra? Nadam se čudu 🙏🏻🫂.

Baš ti hvala 🥹🤍🫂
    A nista, ne ocekujem nista, prestala sam piti progesteron na svoju ruku. Bit će jednom, pitanje je vremena ja se nadam.🫶🏼
    Zebra hvalaa ti🤍🫂

29.
    Biokemijska 11/24
    Amh 2.1 pmol
    1. 4/25 Poliklinika IVF ET x
    2. 6/25 Vinogradska ET 🤞🏼

Uniqlo7
    12. Svibanj 2025. 16:54

Makarena kako si ti? Ima kakvih simptoma, kako se osjećaš 🥰🌸

29.
    Biokemijska 11/24
    Amh 2.1 pmol

Rose1
    12. Svibanj 2025. 20:22

Uniqla da, svejedno se još nadamo 🙏🏿❤️
    Ali slazem se, bit će jednom ako ne sada.🤗

Ma i ja osjećam sve simptome PMS-a. Znam da je to sve slično i ne moze se znati, ali bas je sve isto ko svaki mjesec tako da u četvrtak očekujem 

💙

Makarena
    12. Svibanj 2025. 23:50

Uniqlo7

Nadam se da će sljedeći biti uspješan 🙏🏻. Ma ja sam super, za sad bez simptoma. I željno te iščekujem na temi zimske bebe 😅❄️. 

2023. M ❤️
    12/25 ❤️⏳

Rose1
    13. Svibanj 2025. 05:52

Makarena

Uniqlo7

Nadam se da će sljedeći biti uspješan 🙏🏻. Ma ja sam super, za sad bez simptoma. I željno te iščekujem na temi zimske bebe 😅❄️.

Odličnooo, neka bude sve tako mirno do kraja 🍀❤️

💙

Uniqlo7
    13. Svibanj 2025. 07:03

Makarena Super super, volim kad se nama tu kod nas nakon borbe dogode mirne i normalne tudnoće. Zaslužile smo to sve 😅🫶🏼
    Rose1 meni je sad ovo precudno, taman kad sam stvarno trebala dobiti prije tjedan dana sam imala simptome pmsa, sad nista. Nosam uloske cijelo vrijeme, cekam da krene isto, al ocito je prevelika doza progesterona bila pa je menga debelo odgođena. Taj stimulirani IVF je ful zbrkan😂😂

29.
    Biokemijska 11/24
    Amh 2.1 pmol

Zebra
    13. Svibanj 2025. 12:20

Rose1

Uniqlada, svejedno se još nadamo 🙏🏿❤️
    Ali slazem se, bit će jednom ako ne sada.🤗

Ma i ja osjećam sve simptome PMS-a. Znam da je to sve slično i ne moze se znati, ali bas je sve isto ko svaki mjesec tako da u četvrtak očekujem

Ista stvar, osjećam apsolutno sve simptome PMS-a, tako da i ja očekujem u petak! Iako, muž je 100% uvjeren da smo ovaj puta uspjeli iz prvog pokušaja jer sam ja jako prehlađena, a točno takva sam bila u 12.mj 2022. kad smo napravili curku 😂 on tvrdi da je to dobitna kombinacija, hahah

👩🏻 34
    🧑🏼 40
    👧🏼 8/2023.
    #2 krećemo 04./2025.
    Ciklusi 28/29
    04/2025💊 👩🏻 Pregnacare conception 🧑🏼 Wellman conception

Makarena
    13. Svibanj 2025. 20:26

Uniqlo7

MakarenaSuper super, volim kad se nama tu kod nas nakon borbe dogode mirne i normalne tudnoće. Zaslužile smo to sve 😅🫶🏼
    Rose1 meni je sad ovo precudno, taman kad sam stvarno trebala dobiti prije tjedan dana sam imala simptome pmsa, sad nista. Nosam uloske cijelo vrijeme, cekam da krene isto, al ocito je prevelika doza progesterona bila pa je menga debelo odgođena. Taj stimulirani IVF je ful zbrkan😂😂

Jesi vadila betu danas?

2023. M ❤️
    12/25 ❤️⏳

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.