Pozdrav drage zenice....
24.3 mi je bio zadnji dan menstruacije...ciklusi su mi otprilike 26 dana 5.4 mi je bila ovulacija ....ja vec nekih tjedan dana imam povremeno bolove kao da imam menstruaciju jucer ujutro sam se probudila miseci da sam procurila ali nije bilo nista,imam blage mucnine,peku me bradavice ne stalno i primjetila sam vise plavih vena na dojkama.sljedeca menstruacija bi trebala doci za 3 dana jutris sam radila milerov test oa ako bi htjele pogledati jel samo ja vidim nekakvu crticu ili? https://ibb.co/Pz5MDKJf
Pozdrav drage zenice….
24.3 mi je bio zadnji dan menstruacije…ciklusi su mi otprilike 26 dana 5.4 mi je bila ovulacija ….ja vec nekih tjedan dana imam povremeno bolove kao da imam menstruaciju jucer ujutro sam se probudila miseci da sam procurila ali nije bilo nista,imam blage mucnine,peku me bradavice ne stalno i primjetila sam vise plavih vena na dojkama.sljedeca menstruacija bi trebala doci za 3 dana jutris sam radila milerov test oa ako bi htjele pogledati jel samo ja vidim nekakvu crticu ili?https://ibb.co/Pz5MDKJf
Nazalost ja ne vidim sjenu
Cao cure moje, kako ste mi. Sve vas puno pozdravljam.
Parisislove ne mogu ti opisati koliko mi je zao. Odi riješi to što moraš. Ja sam imala jednu operaciju micanja mioma i ciste što je 15 puta gore od histero tako da sve mi možemo preživjeti. Tad si mi rekli da mi je maternica bila puna priraslica, što su maknuli, ali one se vrate. Zato sam se brinula/brinem oko trudnoće.
Makarena i Tamara čestitam od srca.
Ja sam danas 5+3, čekanje prvog pregleda mi je muka najveća. Idem 25.04. Dani nikad nisu sporiji prolazili.
👫
36/36
10/2024 biokemijska
Pozdrav drage zenice….
24.3 mi je bio zadnji dan menstruacije…ciklusi su mi otprilike 26 dana 5.4 mi je bila ovulacija ….ja vec nekih tjedan dana imam povremeno bolove kao da imam menstruaciju jucer ujutro sam se probudila miseci da sam procurila ali nije bilo nista,imam blage mucnine,peku me bradavice ne stalno i primjetila sam vise plavih vena na dojkama.sljedeca menstruacija bi trebala doci za 3 dana jutris sam radila milerov test oa ako bi htjele pogledati jel samo ja vidim nekakvu crticu ili?https://ibb.co/Pz5MDKJf
Nazalost ja ne vidim sjenu
Danas mi je 10 dpo ...golim okom se slabo vidi cim upalim blic i priblizim vidi se nekakva crtica
Pozdrav drage zenice….
24.03. bi ti trebao biti prvi dan menstruacije a ne zadnji, ako ti ciklusi traju 26 dana.
Nažalost simptomi koje navodiš su dosta aspecifični odnosno mogu vrijediti i za PMS i za trudnoću. Ja ne vidim drugu crticu, ali sam malo čorava za te stvari tako da možda i je tu, samo je ja ne vidim :) u svakom slučaju još uvijek može biti rano za pozitivan test tako da ti predlažem da se ponovno testiraš za 2 dana :)
👱♀️34 👱♂️40
pokušavamo od 10/2022
ciklusi 31/33
09/2023 spontani (6 tt)
01/2025 povišeni testosteron
02/2025 spermiogram uredan
02/2025 hormoni uredni
04/2025 jajovodi prohodni
infolic, vrkuta, Euthyrox
Pozdrav drage zenice….
24.03. bi ti trebao biti prvi dan menstruacije a ne zadnji, ako ti ciklusi traju 26 dana.
Nažalost simptomi koje navodiš su dosta aspecifični odnosno mogu vrijediti i za PMS i za trudnoću. Ja ne vidim drugu crticu, ali sam malo čorava za te stvari tako da možda i je tu, samo je ja ne vidim :) u svakom slučaju još uvijek može biti rano za pozitivan test tako da ti predlažem da se ponovno testiraš za 2 dana :)
Da krivo sam rekla prvi dan mi je bio 24og ..inace nemam pms niti ista slicno nisam do prije 2 mj ni osjetila ovulaciju sad znam imat bolove i iscjedak pa znam kada je
Cao cure moje, kako ste mi. Sve vas puno pozdravljam.
Parisislove ne mogu ti opisati koliko mi je zao. Odi riješi to što moraš. Ja sam imala jednu operaciju micanja mioma i ciste što je 15 puta gore od histero tako da sve mi možemo preživjeti. Tad si mi rekli da mi je maternica bila puna priraslica, što su maknuli, ali one se vrate. Zato sam se brinula/brinem oko trudnoće.
Makarena i Tamara čestitam od srca.
Ja sam danas 5+3, čekanje prvog pregleda mi je muka najveća. Idem 25.04. Dani nikad nisu sporiji prolazili.
vjerujem da ti dani prolaze užano sporo. imaš nekakve simptome?
ma bit će sve ok na pregledu i nakon toga će sve ići puno lakše (pogotovo psihički:)
👱♀️34 👱♂️40
pokušavamo od 10/2022
ciklusi 31/33
09/2023 spontani (6 tt)
01/2025 povišeni testosteron
02/2025 spermiogram uredan
02/2025 hormoni uredni
04/2025 jajovodi prohodni
infolic, vrkuta, Euthyrox
Pa imam te valove mučnine. Nekad su baš intenzivne, većinom podnosljivo. Bradavice su mi ful osjetljive, bolne na dodir. Prisutan je taj neki mengasti filing dolje. Većinom se osjećam ok. Ma da mi je ne znam kako loše, samo da moja mrvica raste i sve ide kako treba.
👫
36/36
10/2024 biokemijska
Pozdrav drage zenice….
Hejj.. slazem se s curama, to mogu biti znaci PMSa ali isto tako ako se ti osjećaš drugačije nego inače, i to može biti ogroman znak trudnoće sam po sebi. Ja nažalost ne vidim crticu, al ponovi svakako za dan dva test. Nadamo se tvojoj crtici! 🥰
29.
Biokemijska 11/24
Amh 2.1 pmol/ Poliklinika IVF
Pozdrav drage zenice….
Hejj.. slazem se s curama, to mogu biti znaci PMSa ali isto tako ako se ti osjećaš drugačije nego inače, i to može biti ogroman znak trudnoće sam po sebi. Ja nažalost ne vidim crticu, al ponovi svakako za dan dva test. Nadamo se tvojoj crtici! 🥰
U drugom mjesecu sam imala biokemijsku nazalost isto sam nekako osjecala crtica slaba nakon par dana opce je nije skoro ni bilo i prokrvarila :/...tako me malo i strah sad ...problem je sto nemam inace pms niti bolove pred menstruaciju zato sam i pomislila na trudnocu...neku vecer nakon odnosa tolki bol me stegao dole ili grc neznam ni sama u jajnicima trajao je nekih 2 3 minute bilo je bas bolno jako pa me i radi toga jos vise sad strah
Sortiraj odgovore
Najstariji