Žene treba mi pomoć jutros mi se na gaćicama pojavio svetlo smeđe 2 tačkice i malo na papiru 16 bi trebala dobit.
Dal je implantacija ili ipak veštica dolazi.
Mada prije nego što trebam dobit isečak bude baš tamnije boje i obilnije nego ovo.Al eto da cujem vaše mišljenje.
Purko pošto je danas 14dpo test bi bio pozitivan, pišni ti danas sutra 😁🤞
Jelušićkaa ja se samo nadam da mi je ovaj mjesec spašen jer jr bilo burno sa zdravljem i mene i muža 😂 mogu ja i kad me malo boli glava u akciju ali baš kad sastavi nisam ni za šta 😂
Sarita vrlo lako može biti implatacijsko za dva dana ako ne krene vještica pišni testić, želim ti + ko kuća!
👩🏻🦱 27 - endometrioza, hormoni ✔️
🧔🏻♂️27 - 7/25 teratozoospermia
10/25 normozoospermia
Pokušavamo od 11/2024
5/2025 biokem.
8/2025 hsg ✔️
Iva baš mr obraduju tvoji komentari isijavaš srećom otkako si javila da se spermiogram popravio. Fotkaj trakice, akcija i ovaj put nam dođi da plusićem 🥳
Ja još uvijek nemam nikakve simptome i iskreno hvala tijelu što je odlučilo da odmori od zajebavanja 😅 baš izmori to praćenje i nada. Sad odmaram 😁
10/25 normozoospermia
Pokušavamo od 11/2024
5/2025 biokem.
8/2025 hsg ✔️
Sve što ide na bolje zaslužuje slavlje 🥳
I meni je draže sad ovako bar se odmaram i lakše mi se okupirat nečim drugim kad nemam simptome. Ovako mi je bilo kad nisam pokušavala već sam zaboravila kako je lijepo bit normalan 😂
10/25 normozoospermia
Pokušavamo od 11/2024
5/2025 biokem.
8/2025 hsg ✔️
Ja sam danas kupila CB jer mi ponestalo pa ću sutra ujutro piškiti. Još ne osjećam nikakve bolove
Iva odlično za bolji spremiogram i zanemari moje pitanje. Vidim da si već nekome odgovorila
Purko dobro nam došla i da nam pošalješ ove dane pozitivan test🙏🏻
Ivy mozes li negdje vaditi betu?
Tko se još sprema piškiti 😁
💙
Ja se spremam, ali probat cu se suzdrzat do subote/nedjelje... zasad nikakvi simptomi, bas nista, 10dpo
👩🦰29
PCO izgled jajnika
Hormoni ✅
08/25 histeroskopija ✅
Ciklusi 26-33 dana
🙍♂️ 30
Asthenozoospermia
Pokušavamo od 10/24
Hvala Bogu pa ti vitamini rade nešto za spermiogram da nije prodavanje magle. Da daba čovjek ne pije i kupuje. 😄

Ja sam se obradovala jer i moj pije vitamine, nadam se da će biti bolji 🤞
Ja ću za vikend pišnuti pa ćemo da vidimo ima li mrvice 😁
10/25 normozoospermia
Pokušavamo od 11/2024
5/2025 biokem.
8/2025 hsg ✔️
Ja sam planirala ranije, al od jučer imam bolove ko menstrualni grčevi tako da neću do vikenda, po ovome očekujem stvari, a ne plus..
👶 2022
#2 pokušavamo od 6/25
Tulipan ne gubi nadu znaš da simptomi ništa ne znače, to nam je postao moto 😂
Nama su za spermiogram rekli kao sve može da se popravi osim kad je 0% živih tj nema živih spermija. Ali su mi u toj klinici gdje idemo baš optimistični i gin i embriolog ali vidjećemo kad uradi kontrolni
10/25 normozoospermia
Pokušavamo od 11/2024
5/2025 biokem.
8/2025 hsg ✔️
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji