Sretno cureee ja sam danas 9dpo, razmisljala sam se testirati na uskrs 😃 ako mi ne krene svijetlo-smeđi isjedak kao i svaki put 2 dana prije menge . Držim svima 🤞 da nastave ovaj pozitivan niz 🥰 a cure koje ste dobile pluseve još jednom vam od srcaaa čestitam i žlim vam dosadne i školske trudnoće ❤️
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska
Je, ja bih se tr3bala danas testirati ali mislim da nema potrebe. Osjecam da dolazi M.
Sretno cureee ja sam danas 9dpo, razmisljala sam se testirati na uskrs 😃 ako mi ne krene svijetlo-smeđi isjedak kao i svaki put 2 dana prije menge . Držim svima 🤞 da nastave ovaj pozitivan niz 🥰 a cure koje ste dobile pluseve još jednom vam od srcaaa čestitami žlim vam dosadne i školske trudnoće❤️
Ajme eni233 svaka čast na izdržljivosti ja si svaki mjesec kažem "neću se testirati prije 12 dpo" a onda 8-9dpo evo mene sa trakicom i čašicom
👱♀️34 👱♂️40
pokušavamo od 10/2022
ciklusi 31/33
09/2023 spontani (6 tt)
01/2025 povišeni testosteron
02/2025 spermiogram uredan
02/2025 hormoni uredni
04/2025 jajovodi prohodni
infolic, vrkuta, Euthyrox
parislove jako mi je žao, uz tebe sam <3
Tamara Ooodlično, tvoj uhvaćeni pik je urodio plodom
ostale cure idemoo jako sa svojim borbama
👩❤️👨2024
missed ab. 2/2025 7tj 💔
Sretno cureee ja sam danas 9dpo, razmisljala sam se testirati na uskrs 😃 ako mi ne krene svijetlo-smeđi isjedak kao i svaki put 2 dana prije menge . Držim svima 🤞 da nastave ovaj pozitivan niz 🥰 a cure koje ste dobile pluseve još jednom vam od srcaaa čestitami žlim vam dosadne i školske trudnoće❤️
Ajme eni233 svaka čast na izdržljivostija si svaki mjesec kažem "neću se testirati prije 12 dpo" a onda 8-9dpo evo mene sa trakicom i čašicom
Hahahaha ma ja cu sacekati .. radila sam progesteron 5dpo ,22dc jer su meni O kasnije i bio mi je 67 u intevalu od 3.83-50.6😃 pa me to malo smirilo jer sam ja mislila da je meni mozda progesteron problem al po nalazu se vidi da imam jaku lutealnu fazu 💪
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska
Blondy joj, nadam se da ipak ne stiže🙏🏿
Meni danas 13dpo
Meni obicno M dodje 13 dpo. Mislim da je i meni danas 13 dpo. Ne mopu tocno znati jer nisam tocno uhvatila peak, nisam imala vise trakica. Uglavnom 29 dc mi je. Znam da bi test pokazao da sam trudna ali eto odbijam ga napraviti zasad jer osjecam da cu procuriti svaki cas
Meni danas 13dpo
Meni obicno M dodje 13 dpo. Mislim da je i meni danas 13 dpo. Ne mopu tocno znati jer nisam tocno uhvatila peak, nisam imala vise trakica. Uglavnom 29 dc mi je. Znam da bi test pokazao da sam trudna ali eto odbijam ga napraviti zasad jer osjecam da cu procuriti svaki cas
Držim figeee da ti današnji dan pokaže drugačije🌸🤭 po čemu misliš da ćeš dobit?
29.
Biokemijska 11/24
Amh 2.1 pmol/ Poliklinika IVF
Meni danas 13dpo
Držim figeee da ti današnji dan pokaže drugačije🌸🤭 po čemu misliš da ćeš dobit?
Ma osjecam bolove u trbuhu povremeno, znam da moze biti i od trudnoce. Tako mi je bilo u prvoj. Ali valjda se ne zelim razcoarati pa radije pricekam da dodje sama. Kazem, kako nam je stigao taj losiji spermiogram, nemam nade neke. A da se ne lazemo, da imam kod kuce test pisala bih ga vec prije 3 dana 😂
parislovejako mi je žao, uz tebe sam <3
Tamara Ooodlično, tvoj uhvaćeni pik je urodio plodom
ostale cure idemoo jako sa svojim borbama
Hvalaa drzim ti fige za ovaj mesec 😍❤️ ja ostila da sam trudna i pre nego sto ce mi test pokazati trudnocu imala sam gurusnice i mnogo sam gladna nocu sam ustajala dav puta da Jedem i muz moj kaze au ti si trudna ja njemu po cemu kaze Pa non stop si gladna n’a njemu Pa mozda Pa sutra dan ja upalim cigaru ono kao da je budjavaa i tako sam odma zasnala da nesto nije uredu
Sortiraj odgovore
Najstariji