Nina, Jasamja ma joooj😥😥😥😥 baš mi je žao
Cure moje, kad će koji plus???🙏🏻
Ja sam se toliko već umorila od nadanja i čekanja... pokušavam se posložiti da uopće više niš ne čekam, ali ne znam mogu li to...ono da se pomirim s tim.
Ma nema sanse, ne mozes ne nadati se i ne iscekivati kad to toliko zelis. Meni je isto vec stvarno dosta i previse mi utjece na svakodnevni zivot, stalno sam tuzna, ljuta, negativna...sve mi se oko te teme vrti, snovi su mi o tome, budim se u grcu...silno bi se htjela odmaknuti malo mentalno, ali sumnjam da je to moguce...
👩🦰29, PCO jajnici, endometrioza
HSG, OGTT, histeroskopija ✅
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
01/26 IVF - 9🥚, 3 ❄️ (freeze all)
03/26 FET ❌
Iskreno teško je, jako teško ostati ravnodušnim i odustati od svega. Meni je suprug jučer rekao ako ne ide ne ide. I amo jedno dijete, živo zdravo, veselo i sretno, ali ja se sa time NE MOGU I NEĆU POMIRITI. Znam da ona toliko želi sestru ili brata i na meni je da joj to priuštim i omogućim joj to, a i ja želim još jednu bebu i stvarno se nadam da će se to jednom (uskoro) ostvariti. Već godinu dana je za mene sve ovo jedna velika patnja i stres, ali se jednostavno ne mogu odmaknuti od toga.
Evo morala sam se negdje istresti danas 😭

👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
➕ 29.11. 🤞
Mi već 3godine, bio je jedan pobačaj i dvije biokemijske. Ja sam se sad već stvarno umorila, imam još snage za sve to, ali bas sam se preopteretila. Vi ste svi i mlađi, meni je sad već baš zadnji čas pa me uhvati panika. Zato i kszem da se želim posložiti i na neki način odustati, a opet nisam još spremna odustati
💙
💙
Neće pa neće 😔 druzimo se i dalje i čekamo nove simptome 🤗 iduću ovulaciju taman bi trebao dečko na put od 4 dana,pa moguće da necemo pokriti idućeg mjeseca,iako su mi ciklusi malo pobrčkani pa vidjeti cemo,testirat cemo trakice i držati fige 🤞 uh kako se dugo čini opet sve ispočetka..
Sretno svima u novom ciklusu 🤗
Pridružujem se ekipi koja će idući ciklus pokušat biti opuštenija i neće pratiti trakicama 🤞 nadam se da ću izdržati 😂
I osjećam da se ponovno moram posvetiti sebi i krenuti intenzivno vježbati, jako sam se zapustila i ne sviđa mi se kako izgledam pa ću svoju energiju pokušati usmjeriti u to 🤞🤞🤞

👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
➕ 29.11. 🤞
Vidim da smo sve već umorne od toga svega. Ja sam ovo ljeto napravila pomak i počela ponovno trčati pa se bar malo ispuca. Na poslu je trenutno grozno i ne znam kako ću to sve ishendlati. Eto, pucam od svega...
💙
Tezak je ovo put za nas kojima ne ide iz prve.
Ja sam se prije osjecala tako kao vi, imala teske faze anksioznosti i zatvorila se u sebe jer je oko mene 8 trudnica istovremeno bilo, a mi ne mozemo.
Iskreno ne znam kako sam prizivila taj period, bilo je uzasno tesko, ali sam dala sve od sebe da uzivam u svemu sta volim jer nije poanta ovako zivit zivot i uspila sam i sad uzivam u svemu (trening, kuhanje, posao, druzenje, odnos s muzem).
Kad je njemu MS dijagnosticiran, cak smo s vremenom prihvatili cinjenicu da mozda necemo nikad ostvariti trudnocu jer nas seksualni zivot strasno pati zbog njegovog stanja kojem nazalost nema pomoci.
I onda smo se iz svega toga digli, i dalje dajemo sve od sebe, nastavit cemo davat i dogodine na MPO i onda sta bude, na kraju uvik cemo imati jedno drugo.
Svima vama zelim da vam ovaj mracni period prode sta brze i da se izborite s njim koliko god to tesko bilo, jer virujem da ce na kraju svima doci mala zdrava mrvica u ruke ❤️🤞🏻
Draga 🫂♥️
Meni je sad isto tako, trudnice oko mene privatno, u obitelji, na poslu, samo dolaze nove vijesti o trudnoci i svakoj se obradujem ali me i svaka "ubode" iznova...nadam se da cu i ja docekati da malo otpustim to i da se vratim uzivanju u svakodnevici i svemu sto me ranije veselilo. Plus ce valjda doci, mozda samo jos nije trenutak 😔
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
03/26 FET ❌
Šaljem ti 🫂
Znam da ti je tesko sad, triba tudu sricu odbolovat i imamo pravo na to.
Ali docekati ces, sigurna sam ❤️
👩🏻 '92 - PCOS, IR, hipotireoza, neredoviti ciklusi i anovulacije
MTHFR dual heterozigot, 02/26 HSG ✅
Uterus subseptus, zalijepljen lijevi jajnik
🧔🏻♂️ '90 - MS, 10/25 astheno ➡️ 01/26 normo
💔 12/2018 missed ab 11 tt (kiretaza)
01/26 kriopohrana sjemena zbog DMT ✅
🏥CITO
03/26 Klomifen - nema odgovora na terapiju ❌
04/26 Femara + IUI ⏳🤞🏻🍀
🏥CITO
04/26 Femara + IUI ⏳🤞🏻🍀
Meni je danas 11dc, inace mi je O 20dc, ali vec me sad nesto ziga oko jajnika, vidit cemo trakicu danas kakva je 😅
I meni 11.dc, pratimo se🤞
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
03/26 FET ❌
Daa, neka pozitivno zavrse 🤞🏻
🏥CITO
04/26 Femara + IUI ⏳🤞🏻🍀
Nadam se da hoce, pocela je lagano sluz i trakica tamni
Dobijem li je dva ciklusa za redom morat cu proslaviti 😂
🏥CITO
04/26 Femara + IUI ⏳🤞🏻🍀
🏥CITO
04/26 Femara + IUI ⏳🤞🏻🍀
Cure znam da je tesko i sve to šta d vam kažem. Jednom ce biti to sigurno. Ili ovako ili onako. Ja sam sebi toliko zanimacija našla da ne stignem razmišljati o tome pa mi je lakše u jednu ruku. Naravno opet se nadam svaki mjesec.

Bas si i ja mislim koliko sam puta čula da se nekom omaklo i ono trudan...a koliko se neki muče i ništa. Meni je iskreno općenito teško zbog posla pa bih onda još više htjela biti trudna i maknuti se od ludnice...
Inače sam i ja stalno u akciji i nije da stalno mislim o tome, ali umorna sam od tog nadanja i onda tuge kad dode menstruacija
Poveznica https://atelierrebul.hr/ na Lovce na ovulacije! https://atelierrebul.rs/
💙
Mene su počele boljeti strasno grudi tako da počinje klasični PMS. U petak očekujem gaduru
To moze biti i dobar znak 🤗 kako cure ovdje kazu - trudna si dok se ne dokaze suprotno 🤞🤞
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
03/26 FET ❌
💙
Joj Iva hahahah ja sad isla u wc reko šta je ovo jesam li dobila. Kad pročita tvoj komentar isto sam 6DPO. 😂

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji