Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    02. Listopad 2025. 11:03

Jasamja zao mi je, sve znamo kako ti je, idemo dalje💪🏻grlim
    Nina kod nas isto kaos, jedna je i ostala na komplikacijams i bilo bi super da joj se i ja priključim haha, ali ovaj mjesec ništa 😭😭😭
    Krenulo, očekivano tako da ni ne tugujem previše. Već sam ovaj scenarij proživjela tisuću puta. Nadam se da će jednom priča imati drugačiji kraj 🙏🏻

💙

Rose1
    02. Listopad 2025. 11:04

ivaaa30

Ma ništa me ne boli, uopće nemam osjećaj da se sprema menstruacija. Prije par dana navečer dok sam ležala osjetila sam jači grč, reko evo stiže menga uskoro. I eto prekjučer i jučer malo smeđarenja, prekjučer samo prilikom jednog brisanja, jučer malo na ulošku i to je to. Uradit ću test sutra, ako bude negativan, a očekujem da bude jer bi do sada trakice valja pokazale, naručit ću se na pregled u subotu🙄

A jel ti inače tako bude smeđarenje? Mozda kasnija implantacija da

💙

Jelušićkaa
    02. Listopad 2025. 11:10

Iva želim ti da ni ne dođes do te potpomognute da ostanes trudna kao mnogne žene mjesec prije postupka 😉😘

Ja sad dok sam pregledaka cervix vidim rozkasto znaci i kod mene sutra curenje -sve po kalendaru.
    Rose pratimo se i sljedeći ciklus idemo jos jače 😍

Didiia
    02. Listopad 2025. 11:12

Nina37 od 1 mj to radim 😂 još i govorim kako ću uskoro na bolovanje čim zatrudnim, sve što sam radila preko ljeta sam razmišljala kako ću to raditi dok sam trudna. Prođe sve ja trudna nisam, sad u 12 mj idem na koncert opet zamišljam kako ću biti trudna na koncertu 🫣

👩🏻‍🦱 27 - endometrioza, hormoni ✔️
    🧔🏻‍♂️27 - 7/25 teratozoospermia
    10/25 normozoospermia
    Pokušavamo od 11/2024
    5/2025 biokem.
    8/2025 hsg ✔️

Didiia
    02. Listopad 2025. 11:22

Iva od srca ti želim da ne odeš na mpo da dočekaš + prije. Kao i nama svima što želim da dočekamo napokon.
    Ja ću još malo krenuti sa lh trakicama pa vam javim kad bude peak da studirate sa mnom 

10/25 normozoospermia
    Pokušavamo od 11/2024
    5/2025 biokem.
    8/2025 hsg ✔️

• missD
    02. Listopad 2025. 11:50

Nina37

Neznam da li i vi,ali ja svako toliko razmisljam na poslu o porodiljnomkako se svašta dešava,malo je napeto malo nije na poslu, ja si mislim nekad kako bi bilo lijepo zeznut ih sad i otić na dopust hahah eh,a ni do plusa nismo dosli.. Pa si nekad računam kao ako zatrudnim ovaj ciklus koji bi mi bio datum poroda i tako.. Baš znam zabrijati

+1, sve sto si navela 😀
    Kod mene 20.dc i dalje nema peaka, ali mi i dalje pokrivamo svaki ili svaki drugi dan i testiram trakicama 🤞

👩‍🦰29
    PCO izgled jajnika
    Hormoni ✅
    08/25 histeroskopija ✅
    Ciklusi 26-33 dana

🙍‍♂️ 30
    Asthenozoospermia
    Pokušavamo od 10/24

Rose1
    02. Listopad 2025. 12:39

Jelušićkaa

Iva želim ti da ni ne dođes do te potpomognute da ostanes trudna kao mnogne žene mjesec prije postupka 😉😘

Ja sad dok sam pregledaka cervix vidim rozkasto znaci i kod mene sutra curenje -sve po kalendaru.
    Rose pratimo se i sljedeći ciklus idemo jos jače 😍

Pratimo se ❤️ 

💙

• Nina37
    02. Listopad 2025. 15:57

ivaa30 i meni zadnjih par ciklus smeđe bude po dva tri dana, prije je uvijek samo 1 dan sljedeći menga.. ma sve nešto čudno uglavnom i drugačije nego inače 
    Didiia evo i mi hvatamo peak ali ništa još, najbolje što ulovim pošaljem slikicu 

Jelušićkaa
    03. Listopad 2025. 07:01

Jutro
    Ja prijavljujem svoju vjesticu točno na vrijeme.
    Idemo dalje. Dan 1. Nadam se da mi stižu trakice do O da imam šta piskit 😂 sretno i ostalima

Didiia
    03. Listopad 2025. 08:03

Jelušićkaa šteta 😔 želim nam srećan ovaj novj ciklus 🤞

10/25 normozoospermia
    Pokušavamo od 11/2024
    5/2025 biokem.
    8/2025 hsg ✔️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI