Cure hvala na pitanju. Dobro sam 🤞 curi i dalje, mada više smeđe. Neznam jesam li i mengu odmah riješila 🤷 vidjet ćemo. Čekamo nalaze i odlazak kod doktora pa ćemo biti nešto pametniji. Zadnje vrijeme svi nešto pitaju moju curu a kad ćeš ti dobiti jednog brata ili sestru a meni se kosa odmah digne na takva pitanja 😡🤮🤮🤮
Ma jako mi je žao zbog svega 😥Mislim da si i mengu riješila. Tako je meni bilo i kod biokemijske i kod pobačaja.
Ljudi su nenormalni, pisala sam nedavno bas o tome. Pitaju oni i mene i malog takva pitanja.
Drzi se ❤️
💙
Kakvi su vam lh trakice nakon ovulacije msm
Meni su svijetle ..
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
14.4. Konzulatcije za IVF
Meni su svijetle ..
Pa i meni si svetle 4 dpo
Meni su svijetle ..
Pa i meni si svetle 4 dpo
Pa tako trebaju biti …
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
14.4. Konzulatcije za IVF
Cure imam jedno pitanje. Da li uvijek mora biti ovulacija sluz? Ima li ovulacija bez sluzi? Nisam uvijek baš "vlažna" nemam izraženu tu sluz.
Prvi put kad sam ostala T koristila sam onu čašicu a bome i sada razmišljam o njoj. Čak sam čitala i da ima neki hranjivi lubrikant koji pomaže spermicima da plivaju. Šta mislite o tome?
Cure imam jedno pitanje. Da li uvijek mora biti ovulacija sluz? Ima li ovulacija bez sluzi? Nisam uvijek baš "vlažna" nemam izraženu tu sluz.
Prvi put kad sam ostala T koristila sam onu čašicu a bome i sada razmišljam o njoj. Čak sam čitala i da ima neki hranjivi lubrikant koji pomaže spermicima da plivaju. Šta mislite o tome?
ima li ovulacija bez sluzi - moje vječito pitanje jer ja gotovo nikad nemam "spontane" sluzi već se u "plodnim" danima navlažim tijekom seksa više nego kad O prođe ili puno prije O. Prije O znam imati pojačani iscjedak, ali to ne izgleda onako kako opisuju da izgleda "plodna sluz". U svakom slučaju, ja sam ostala trudna bez plodne sluzi tako da pretpostavljam da ima ovulacije i bez sluzi
ne znam šta je "čašica" ali interesira me šta je to
👱♀️34 👱♂️40
pokušavamo od 10/2022
ciklusi 31/33
09/2023 spontani (6 tt)
01/2025 povišeni testosteron
02/2025 spermiogram uredan
02/2025 hormoni uredni
04/2025 jajovodi prohodni
infolic, vrkuta
Isto mi je
ima li ovulacija bez sluzi - moje vječito pitanje jer ja gotovo nikad nemam "spontane" sluzi već se u "plodnim" danima navlažim tijekom seksa više nego kad O prođe ili puno prije O. Prije O znam imati pojačani iscjedak, ali to ne izgleda onako kako opisuju da izgleda "plodna sluz". U svakom slučaju, ja sam ostala trudna bez plodne sluzi tako da pretpostavljam da ima ovulacije i bez sluzi
ne znam šta je "čašica" ali interesira me šta je to
Ista stvar. Znam puno ljudi koji imaju sluz kao i ja, dva tri dana prije O. Na sami dan O nista; tako da meni osobno sluz nije nikakav pokazatelj O.
Ja nemam nikakvih simptoma,često niti neugodnih senzacija u području jajnika, pa je i u takvim ciklusima folikulometrijama potvrđena ovulacija. Folikulometrije, ako imate prilike nekad u gyn, su najbolji pokazatelj :)
29.
Biokemijska 11/24
Amh 2.1 pmol/ Poliklinika IVF
Zara eh da vječno pitanje je to i meni zato sam čitala za taj lubrikant preseed ili kako već da je najbolji. A čašica je fetrilily čašica koju sam tada platila 50 KM nakon drugog ciklusa trudna. A pokušavali smo 3 i pol godine. 😁Prije 4 mjeseca je dam prijateljici koja je pokušavala godinu i pol kad ono plus prvi mjesec 😅 Da li je to sve slučajnost ili ne evo prođu sudite sami.
Uniqlo - eh da folikulometrija jeste najbolja ali tko to može svaki mjesec par dana pratiti. Iovako kad te ugledaju na vratima bolnice smrkne im se zbog tog si došla 😅😂 jedino ako netko može privatno to sve platiti pa ok. Mi još uvijek nismo počeli u pokušaj na broj 2 ali pripremam se prenetalom sioforom koji pijem stalno. Inače imam policistični jajnike i to mi je malo uredalo ciklus na cca 40 dana.
Znači zaključilo smo da ima O i bez sluzi 😅😅
Ja imam izraženu sluz, doslovno ko bjelanjak od jajeta, jako se razvlači i bol u jajniku.
Bas ono školski i ne možeš faliti, ali nije to svima definitivno tako. Mnoge žene ne znaju kad ovuliraju jer nemaju simptome.
Ni ja nikad čula za čašicu, uguglam
💙
Sortiraj odgovore
Najstariji