Ivy ja isto vidim crticu i to lijepo . nadam se da nije evaporacijska prvi put vidim taj testt. Pisni neki danas drugi i sretno bas se nadam da vam je to to 🤞
Didia joj nekad se i meni čini da se kljukam lijekovima ko baba i molim Boga da ne utice na plodnost. Ali šta bi. Imam glavoboolje bas oko O i pred M. Ali nisu migrene prođe uz brufen obični. Zeznuto je jer trebas bit raspoložen za hopa cupa a tebe glava boli🤣🤣
Ja sam svoj cervix provjerila povukao se ponovo visoko sto znaci slijede plodni dani 😁

Ivyyy ja vidim bljedu crticu 🥰🙏 očekujem lijepe vjesti za koji dan . Želim ti svi sreću ovog svijeta da te iznenadi ovaj plusić 🙏🙏🙏🙏🥰
.
.
Sretno svim curama koje pokušavaju ostati trudne , šaljem vam baby dust 👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻👶🏻

👩36
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨34
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Žene treba mi pomoć jutros mi se na gaćicama pojavio svetlo smeđe 2 tačkice i malo na papiru 16 bi trebala dobit.
Dal je implantacija ili ipak veštica dolazi.
Mada prije nego što trebam dobit isečak bude baš tamnije boje i obilnije nego ovo.Al eto da cujem vaše mišljenje.
Ja sam danas kupila CB jer mi ponestalo pa ću sutra ujutro piškiti. Još ne osjećam nikakve bolove
Iva odlično za bolji spremiogram i zanemari moje pitanje. Vidim da si već nekome odgovorila
Purko dobro nam došla i da nam pošalješ ove dane pozitivan test🙏🏻
Ivy mozes li negdje vaditi betu?
Tko se još sprema piškiti 😁
💙
Ja se spremam, ali probat cu se suzdrzat do subote/nedjelje... zasad nikakvi simptomi, bas nista, 10dpo
👩🦰29, PCO jajnici, endometrioza
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
01/26 IVF - Ovaleap, Cetrotide, Ovitrelle
Hvala Bogu pa ti vitamini rade nešto za spermiogram da nije prodavanje magle. Da daba čovjek ne pije i kupuje. 😄

Ja sam planirala ranije, al od jučer imam bolove ko menstrualni grčevi tako da neću do vikenda, po ovome očekujem stvari, a ne plus..
👶 2022
#2 pokušavamo od 6/25
Kod mene izgleda dosla veštica a ja se bas obradovala da je implatacija krvarenje svetlo roze vidjecemo kako ce biti do kraja dana i sutra al ipak mislim da je M.
Ako ima ko kakve savjete da probam cim prođe. Pišite zena
Jedino mogu dati savjete kako sam uspjela dobiti ovulaciju nakon 4 mjeseca i uredan ciklus od 33-35 dana, osim obavezne promjene prehrane po fazama (posebno u folikularnoj) i treninga:
biljkoljupka kapi konopljike i kapi vrkute, od suplemenata Ubiquinol i NAC (za kvalitetu jajne stanice), Owasense inozitoli (koji mi dobro djeluju na PCOS) sve to sa iHerba te Almagea prenatali (dodatno pijem terapiju za stitnjacu, siofor za IR i vitD), plus nekad dodatno ubacim zeljezo bisglicinat da odrzim feritin na nivou (godinu dana sam ga dizala na pozeljnu razinu za trudnocu).
Za ovo sve treba puno truda, volje i zelje.
👩🏻 33 PCOS, IR, hipotireoza, neredoviti ciklusi i anovulacije
Ciklus 32-35 dana (ovulatorni ciklus)
🧔🏻♂️ 35 MS, asthenozoospermija
💔 12/2018 missed ab 11 tt (kiretaza)
@didiia je li tebi itko od doktora komentirao išta oko endometrioze ili te slao na neke dodatne pretrage? Vidim po iskustvima drugih po forumima i grupama da to dosta otežava prirodno začeće, a ginekolozi (bar u mom slučaju) to ne doživljavaju kao neki značajan problem...
Hvala ti na iskustvu! Meni su isto 2 gin potvrdila ( privatno i moj primarni), cista mi je na lijevom jajniku, velika je oko 2cm sad i nijedan gin ne misli da ce stvarati problem zacecu. Ista recenica kod obojice - kako je trudnoca lijek za endo. Ciklusi mi dolaze svaki mj, ali ne u redovnim intervalima, uvijek u par dana variraju, recimo izmedu 28 i 33-34 dana - to je vjerujem do PCO. Ovulacije imam redovno - pratila sam ih kod gin folikulometrijom i svaki mjesec ulovim LH trakicom. Jedino jos nisam radila prohodnost - to te poslao tvoj primarni gin?
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
Ne, još ni ca125 ni hsg ☹️ ali ja svakako ne planiram još dugo čekati, dat ću priliku još 1-2 ciklusa s obzirom da sam tek odstranila polip pa se još nadam da je dosad on smetao, a onda mi je plan otići na humanu i tražiti konkretnije pretrage. Nadam se da do tog stadija neće ni doći ali raspoloženje mi je promjenjivo, nekad se skroz obeshrabrim pa razmatram sve opcije...
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
Ja sam endometriozu operirala laparaskopski s 20 godina. Nakon toga sam pila tablete s kojima sam bila u menopauzi jedno vrime (jako zanimljivo iskustvo haha) i iza YAZ dobri niz godina. Kada sam odlučla ići na trudnoću odmah prvi mjesec sam ostala trudna. ☺️
👶 2022
#2 pokušavamo od 6/25
🙍♂️ 30, astheno/normo
Pokušavamo od 10/24
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji