EllaMS jeeeeeeeej🎉🎉🎉🎉samo neka se dupla. Meni je bila oko200, za dva dana preko 600 i ginic je komentirao da bi mogli biti blizanci, ali ipak nisu bili.
Zara e da kariogram, na to sam mislila kad sam spominjala pretragu u ZG
Parislove uh, pregrozno. Nije ti to prijateljica. Ne volim takve ljude, neempatične i toliko fokusirane na sebe. Taj odnos je toksičan i bježi od te ženske. Moze ona biti mlada, ali nije dobra osoba. I s20sam znala sto bi nekoga moglo povrijediti.
Glavu gore i samo pozitiva😘
Mi smo na kraju jučer imali odnos, ali morala sam zbog malog odmah, isti čas ustati pa me i to izbediralo, to sve odmah izade. Volim malo ležati nakon, ali dobro...sve je to sudbina. Uzalud misliti tako da idemo čekati... Ovulacija mi je bila kasno navečer, jaaaaako probadanje, osjetim uvijek tako da bi i datum bio dan kasnije
💙
Ja sam isto radila za trombofiliju aCL i LAC, išla privatno. Dosta košta, al sam za dva tjedna dobila nalaz.
👫
36/36
10/2024 biokemijska
Meni je jučer bila ovulacija, osjetila sam ju iako nisam ispratila trakicama jer mi ih je ponestalo. Pokrili jesmo iako nece doci do trudnoce dok se ne rijesi spermiogram. Dugo trebam cekati na briseve, bas sam se zapitala sto ako imam i ja bestiju neku, a slucajno nekako zatrudnim. Nije bas najsretnija opcija
Ja sam dns na 14dc, O insce bude na 13. Nisam koristila trakice ovaj mjesec, ali svejedno nisam apsolutno nista osjetila. 🙄🙄🤯 ne mogu se vise sekirat, sta bude bit ce 🤷🏻♀️
29.
Biokemijska 11/24
Amh 2.1 pmol/ Poliklinika IVF
Ja sam dns na 14dc, O insce bude na 13. Nisam koristila trakice ovaj mjesec, ali svejedno nisam apsolutno nista osjetila. 🙄🙄🤯 ne mogu se vise sekirat, sta bude bit ce 🤷🏻♀️
Ja razmisljam da odemo isto u IVF kod dr. Grbavca na neke konzultacije. Jel gnas ti koliko ce te kostati stimulirani postupak tamo?
Parislove to ti nije prijateljica nikako …ja takve stvari nebi mogla govorit niti osobi koju ne volim a kamoli prijateljici .. bolesno zvući i točno me uhvatio bijes kad sam čitala !!! Nemoj se uopće opravdavati za svoje osjećaje , mi tu znamo kako ti je, ja budem jako sretna kad je netko trudan Al opet me rastuži pomisao da ja nisam i odmah mi sve prođe kroz glavu kaj sam prošla, ne ulazim u takve teme s nikim zato jer rijetko tko razumije kroz kaj mi prolazimo … pogotovo osobe koje su ostale iz prve trudne ..
Ja sam jako emotivna osoba, i puno puta plačem na videe o trudnoći nepoznatih ljudi , Itd
Ljudi su stvarno debili , i pol toga ne kuže što se oko njih događa , svakome je njegov problem najveći na svijetu i tu nema ništa loše.. istina je da smo mi sve preopterećene sa svime , Al kako da nebudemo nakon svega .. ja prva priznam da sam možda pod stresom velikim nakon skoro 3 godine koje će mi biti da nemogu ostvariti trudnoću, ne možda nego sigurno ..evo neznam što mi život nosi, Al svako sam spremna na sve 🫶🏻 šaljem ti veliki virtualni zagrljaj
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
14.4. Konzulatcije za IVF
Ja razmisljam da odemo isto u IVF kod dr. Grbavca na neke konzultacije. Jel gnas ti koliko ce te kostati stimulirani postupak tamo?
Ja sam kod njega po preporuci moje gyn. Meni je doktor super stvarno, simpatican i smjesan onako. Nakon svakog pregleda sam se osjecala ko da sam vec trudna, ima ful pozitivnu energiju😂 ne znam ti nista jos, ali znam da je svaki uzv 70€, hormonska stimulacija koju cu sat uzeti oko 500€, a sam postupak oko 2000€. Ja cu prvi platiti, pa ce mi drugi dr gledat sredit preko hzzoa ako dodje do njega, a za dalje cemo vidjet. Sve puno kosta ali jednom kad dodjemo do cilja, to ce sve biti nebitno 🙏🥰💪🏼
29.
Biokemijska 11/24
Amh 2.1 pmol/ Poliklinika IVF
parislove samo se ti nama ispiši, slažem se sa curama da to je daleko od "prijateljice" i da je to očito liječenje vlastitih frustracija na tuđim leđima ili jednostavno težak manjak emocionalne inteligencije i empatije. u svakom slučaju, jača si od svih tih komentara! sve će doći na svoje, baš kako treba da bude....možda već i ovaj mjeeeseeccc
.
Tamara30 nisam još počela sa lh jer je prerano, ali obzirom da me prošli put ovulacija iznenadila ranijim dolaskom ovaj ću mjesec biti pametnija i početi mjeriti na 13dc odonsno za dva dana. jesi ti krenula sa mjerenjem?
👱♀️34 👱♂️40
pokušavamo od 10/2022
ciklusi 31/33
09/2023 spontani (6 tt)
01/2025 povišeni testosteron
02/2025 spermiogram uredan
02/2025 hormoni uredni
04/2025 jajovodi prohodni
infolic, vrkuta
Dame, treba mi vaš savjet. 🥰
Imala sam odnos 3 dana pred menstruaciju. Međutim, ciklus mi nije redovan, pa ni ne znam kada su mi plodni/neplodni dani.
Odnos je bio nežaštićen, bez ejakulacije. Do ejakulacije je doslo tek nakon 15-20min.
Kasni mi 11 dana, a radila sam test za trudnoc(clearblue, prvi jutarnji urin) 9. dan od izostanka mjesecnice. Bio je negativan.
Međutim, osjecam bolove u jajnicima, Donji dio trbuha mi je napuhan, a grudi poprilicno osjetljive. Citala sam da su plave žile na grudima (kao rijeke) jedan od prvih znakove trudnoće, pa nisam bas sigurna da li umišljam ili stvarno imam izrazene žile na grudima. Također, danas sam osjetila prvi put mučninu te metalni okus u ustima… Da napomenem, prosli mjesec sam imala malu upalu jajnika, pritom postila sam taj mjesec i nisam bas vodila racuna o ishrani, tako da sam smrsala 1kg. Da li ima potrebe da ponavljam test? Nisam bas spremna za bebicu🥲💕🌺
Ja sam kod njega po preporuci moje gyn. Meni je doktor super stvarno, simpatican i smjesan onako. Nakon svakog pregleda sam se osjecala ko da sam vec trudna, ima ful pozitivnu energiju😂 ne znam ti nista jos, ali znam da je svaki uzv 70€, hormonska stimulacija koju cu sat uzeti oko 500€, a sam postupak oko 2000€. Ja cu prvi platiti, pa ce mi drugi dr gledat sredit preko hzzoa ako dodje do njega, a za dalje cemo vidjet. Sve puno kosta ali jednom kad dodjemo do cilja, to ce sve biti nebitno 🙏🥰💪🏼
Meni se on na slikama dopao, a i citala sam pozitivne komentare. E to je super, ako ce trebati drugi postupak da mozes preko hzzo. Samo ne znam, ja bih isla vjerojatno u prirodni postupak, negdje sam citala da ih oni ne rade, samo stimulirane. Nadam se da nije tako. Mene zapravo muci da s obzirom na moje dobre nalaze ne dobijemo previse jajnih stanica. Ne znam bih li imala srca ne ici po sve oplođene. Zato bih htjela manji broj, max 3. Naravno, nema nigdje garancije da ce se sve oploditi i uhvatiti, ali ne znam sto bih da ih dobijem 10. Moram si u glavi posloziti sve ako cemo ici u postupak.
Sortiraj odgovore
Najstariji