Pozdrav cure,
Ja imam jedno mozda glupo pitanje ali meni jako bitno.
Ukoliko smo mm i ja imali odnos jutros oko 2 h a ja ovulaciju osjetim po bolu u jajniku i naravno po rastezljivom iscjetku veceras, kolika je mogućnost za trudnocu. Veceras nismo u mogućnosti pokriti 😔😔
Moja beta ne raste kako treba i rekao je ginekolog da nešto nije kako treba i da se pripremimo na gubitak ove trudnoće. Čekam da krene krvarenje… 💔
11/2024 +
12/2024 nipt low risk/boy
1/2025 PPROM u 15tt 💔
4/2025 kemijska 💔
Lista ne dolaska M 🤞.EllaMS02.04. ➕
.
Parisislove08.04.➕
.
Blondy14.04.
.
Uniqlo7iTonkinaPrija15.04.
.Makarena i Rose116.04..Tamara21.04..Zara531 26.04.
.
Ako još netko želi na listu neka se javi 🤞
Evo naše listice da se podsjetimo😁
U aplikacija kad sam uradila svoje lh trafics promenio mi se datum u Premom mi pisé 19.04 sad neznam ni ja sama
Moja beta ne raste kako treba i rekao je ginekolog da nešto nije kako treba i da se pripremimo na gubitak ove trudnoće. Čekam da krene krvarenje… 💔
Bas mije zaooo idi vadi poncho vêtu à koja ti nedelja kil ka tour bhcg
Amela itekako je moguce! U plodnim si danima. Nekada jedan odnos u mjesecu donese +.
Parisislove baš mi je žao ☹️☹️ nadam se da ce ti proći što bezbolnije ako je i to moguće. Ne daj se obeshrabriti puna podrška ❤️
Zara je li bilo akcije 😂🤭🤭 kakve su tij trakice poslije bile?
-----
Cure šta mislite da li je ovo pik ili će brzo? Apsolutno nikakvih simptoma nemam. Suha ko barut. 😂
https://ibb.co/jv9svD4M
Hej..žao mi je, ne mogu vjerovati da je opet nešto. Je li znaš možda potencijalni uzrok? Pretpostavljam da kod tebe začeće nije problem, već pvo drugo. Jesi razmišljala o suplementaciji za podizanje kvalitete jajne stanice? Nadam se da će krenuti što prije, baš mi je žao, drži se!
29.
Biokemijska 11/24
Amh 2.1 pmol
1. 4/25 Poliklinika IVF ET x
2. 6/25 Vinogradska …
Pozdrav cure,
Ja imam jedno mozda glupo pitanje ali meni jako bitno.
Ukoliko smo mm i ja imali odnos jutros oko 2 h a ja ovulaciju osjetim po bolu u jajniku i naravno po rastezljivom iscjetku veceras, kolika je mogućnost za trudnocu. Veceras nismo u mogućnosti pokriti 😔😔
Ako se sve drugo poklopi, postoji velika šansa za trudnoćom. Uvijek je bolje prije nego kasnije. Ako se ne varam, netko od cura tu je i ostala trudna pokrivajuci tri dana prije, a ne samu O. Mislim da ti je to super tempirano 🥰
Jelusićka to je fin pik ja bih rekla🥳
29.
Biokemijska 11/24
Amh 2.1 pmol
1. 4/25 Poliklinika IVF ET x
2. 6/25 Vinogradska …
Oce trakice su Bogom dane. Pa ko bi skontao kad je ovulacija kad nikakvih simptoma nemaš. 😂 Nije ni čudo što sam omasila mjeseci i mjeseci dok ih nisam kupila 😅
Očito se nešto kuha ili kuhalo. Kao da je svjetlija malo.
https://ibb.co/zhgPKbjP
Oce trakice su Bogom dane. Pa ko bi skontao kad je ovulacija kad nikakvih simptoma nemaš. 😂 Nije ni čudo što sam omasila mjeseci i mjeseci dok ih nisam kupila 😅
Očito se nešto kuha ili kuhalo. Kao da je svjetlija malo.
https://ibb.co/zhgPKbjP
Jel radis jednu ili dvije dnevno? Nije ti jos bio peak, bar ne prema ovima sto si stavila.
Dali ima neka od vas da je uradila test od 10 ui i da je bio negativan n’a 7 dpo ???
Sortiraj odgovore
Najstariji