Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nikita206
    01. Travanj 2025. 10:35

Zara nije uopće pretenciozno, vjerujem da je sve skupa doprinijelo tome ❤️
    Jasamja čim uspiješ odi na pregled, nemoj se ustručavati. Nadam se da nije ništa ❤️

Ja danas izgleda baš ovuliram jer me ubija jajnik, koliko to zna mene boliti to nije normalno 

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

Rose1
    01. Travanj 2025. 10:45

jasamja

Nije, sad je baš svježa tamna krv 😭

Joj, ma neeee, ali i ja sam pomislila na hematom. Nadam se da je tako nesto i da je sve dobro 🙏🏿

💙

parisislove
    01. Travanj 2025. 11:00

Nikita baš sam te se sjetila ovih dana… žao mi je što su te stavili na čekanje i nadam se da će se ubrzo pronaći uzrok problema i stabilizirati tlak. Sreća da su otkrili problem na vrijeme…

Zara drago mi je da je sve prošlo u redu i držim fige da ovaj mjesec dođe plus prije nego i stignete planirati išta drugo 🤞🫶 

Jasamja problem sa tim krvarenjima u ranoj trudnoći je da mogu biti bezazlena a mogu biti i znak da se nešto loše događa… meni je kažem u zadnjoj koja je išla kako treba do drugog tromjesečja mrljalo svako malo, ali nikad baš svježa krv u ranoj. Sve do negdje 10. tjedna kad sam imala vrlo snažno svježe krvarenje koje se ispostavilo kao mala abrupcija posteljice, na bebu nije imalo nikakve posljedice i samo se razriješilo nakon mirovanja i progesterona… pri tom mi je ginekolog ispričao kako je njegova žena u ranoj trudnoći jako krvarila, kao menstruacija… krvarenju se nikada nije pronašao uzrok i beba je rođena zdrava u terminu. Ja vjerujem da može biti neki hematomcic u pitanju koji ti uzrokuje krvarenje i da će proći sam od sebe. Mislim na tebe i šaljem puno ljubavi tebi i tvojoj mrvici 🤗

11/2024 +
    12/2024 nipt low risk/boy
    1/2025 PPROM u 15tt 💔

EllaMS
    01. Travanj 2025. 11:43

Jasamja tu smo za tebe. Žao mi je da krvaris, sigurna sam da je to veliki stres. Kako ti sad izgledaju trakice? Jesi ih radila uopce. Nadam se da je neki bezazleni lako rješivi problem.

Ja sam danas radila betu, koja je 70, dosta jaka za 11 dpo. Provjerim za 2 dana 

👫
    36/36
    10/2024 biokemijska

Rose1
    01. Travanj 2025. 12:04

EllaMS

Jasamja tu smo za tebe. Žao mi je da krvaris, sigurna sam da je to veliki stres. Kako ti sad izgledaju trakice? Jesi ih radila uopce. Nadam se da je neki bezazleni lako rješivi problem.

Beta ovisi o danu kad je bila implantacija. Tebi je očito bila ranija. Meni se to čini super. Javiiiii nam🙏🏿🤗

💙

• eni233
    01. Travanj 2025. 12:07

EllaMS

Top eliceeee 🥰🥰🥰🫶🏻🫶🏻 baš sam sretna radi vas , pošalji nam malo baby dust tu na forumu da zakrčimo pozitivom 🥰🥰🥰🥰🥰

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    14.4. Konzulatcije za IVF

jasamja
    01. Travanj 2025. 13:41

Nisan radila trakice. Danas sqm mislila kupiti neku drugu marku pa ponoviti ali mislim da nema smisla. Nekako mi se čini da je spontani u toku, jer imam i lagane bolove po trbuhu 😔

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

• Bebabeba
    01. Travanj 2025. 13:44

Hvala cure. Pa inače nisam primjetila ranije na ugruške, pogotovo nakon poroda. Dođe mi menga, ni ne osjetim je da je krenula. Imala sam već cistu u prosincu, prošla sama od sebe. Mislim da ću poslati mail ginićki pa da odem na razgovor malo. 
    Jasamja meni je bilo takvo krvarenje u trudnoći, krenulo baš oko 5.tj. Bilo je svih boja od svijetle krvi do crne. Jedan dan bila krv, drugi dma ništa. Užas za psihu. I tako sve do 10.tj. Bio je hematom u pitanju. Koristila Duphaston 4x1 svo vrijeme. Sve bilo ok s bebom. Krvarila sam dok se nije isčistio cijeli. Ja bih otišla na hitnu jer ako je sve ok radi krvarenja trebaš primiti terapiju. Držim 🤞 da bude sve dobro 🤗

32g i 38g
    Bebač 1gi7mj

mimix
    01. Travanj 2025. 13:44

Jasamja jako mi je žao, uz tebe sam u mislima... 

👩‍❤️‍👨2024
    missed ab. 2/2025 7tj 💔

jasamja
    01. Travanj 2025. 14:10

Bebabeba

Hvala cure. Pa inače nisam primjetila ranije na ugruške, pogotovo nakon poroda. Dođe mi menga, ni ne osjetim je da je krenula. Imala sam već cistu u prosincu, prošla sama od sebe. Mislim da ću poslati mail ginićki pa da odem na razgovor malo.
    Jasamja meni je bilo takvo krvarenje u trudnoći, krenulo baš oko 5.tj. Bilo je svih boja od svijetle krvi do crne. Jedan dan bila krv, drugi dma ništa. Užas za psihu. I tako sve do 10.tj. Bio je hematom u pitanju. Koristila Duphaston 4x1 svo vrijeme. Sve bilo ok s bebom. Krvarila sam dok se nije isčistio cijeli. Ja bih otišla na hitnu jer ako je sve ok radi krvarenja trebaš primiti terapiju. Držim 🤞 da bude sve dobro 🤗

Imala sam hematom u prošloj trudnoći, koja nažalost nije prošla dobro ali je bilo bez bolova. A evo sada već sigurno 2h su prisutni bolovi/grčevi pa po tome mislim da nažalost nije hematom ni ništa slično. 

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.