Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Blondy
    31. Ožujak 2025. 22:40

eni233

jasamja

Blondy

jasamja

Zara drago mi je da je sve prošlo uredu i da si to odradila sa pozitivom i na kraju da su jajovodi prohodni 😁👍

Nikita baš mi je žao da imaš visoki tlak. Ali super da se otkrio slučajno. Nadam se da će se brzo vratiti u normalu pa da možete ponovno krenuti sa pokušavanjem 🤞🤞
    Kod mene večeras krenulo neko lagano krvarenje. Pripisujem to jučerašnjem odnosu ili često dizajnu djevojčice,pošto me grudi i dalje bole jako. Prošli puta kad je bio Missed ab grudi su mi splasnule i prestale boljet. 🤞

Kakve je boje krvarenje? Ako je crvena krv, svjeza idi na hitnu da ti daju nešto. Uzimas li utrogestan mozda vec?

Malo krvi sa puno sluzi. Ne uzimam ništa. Nisam ni doma, do sutra. Imali smo neke planove za sutra ali čini mi se da pičimo doma što prije 😔 imam doma Duphastone. Umaraju me ove moje trudnoće.

Možda je to stara krv , kad si ti trebala dobiti ? Znaju cure tak na dan menstruacije smeđariti ili imati malo roze krvi, pa onda stane za dva dana. Al sad neznam kad je tebi bio dan za dobiti ..

Da. Ja sam u prvoj trudnoci mislila da mi je bas menga krenula, bilo je bas tambo krvarenje, znam da sam stavila i ulozak ali dalje se nije pojavljivalo vise. Bas oko dana kad sam trebala dobiti M

Nikita206
    31. Ožujak 2025. 23:16

Eni hvala ti na savjetima,  definitivno trebamo srediti malo životne navike i prehranu i sve skupa...

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

parisislove
    01. Travanj 2025. 01:24

Ella čestitam 😍🥹🫶
    Želim ti laku trudnoću i zdravu Božićnu bebicu! 

Jasamja meni je u zadnjoj trudnoći tako malo mrljalo u 5. tjednu, koje je na kraju prošlo samo od sebe. Ali uzimala sam Duphaston 3x1. Nadam se da će sve biti u redu. 

11/2024 +
    12/2024 nipt low risk/boy
    1/2025 PPROM u 15tt 💔

Rose1
    01. Travanj 2025. 06:03

jasamja

Zara drago mi je da je sve prošlo uredu i da si to odradila sa pozitivom i na kraju da su jajovodi prohodni 😁👍

Nikita baš mi je žao da imaš visoki tlak. Ali super da se otkrio slučajno. Nadam se da će se brzo vratiti u normalu pa da možete ponovno krenuti sa pokušavanjem 🤞🤞
    Kod mene večeras krenulo neko lagano krvarenje. Pripisujem to jučerašnjem odnosu ili često dizajnu djevojčice,pošto me grudi i dalje bole jako. Prošli puta kad je bio Missed ab grudi su mi splasnule i prestale boljet. 🤞

Jel prestalo?
    Joj, stres je vidjeti krv. Ja sam cijelu trudnoću gledala toaletni nakon nužde. Refleksno, od straha 
    Stvarno je često krvarenje i trudnoći i puno mojih prijateljica je imalo razna krvarenja i bilo je sve ok. 
    Vjerujem da je to jer ste imali odnos. Meni zna i ovako biti sukrivca nakon odnosa 

💙

jasamja
    01. Travanj 2025. 07:38

Nije, sad je baš svježa tamna krv 😭

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

• eni233
    01. Travanj 2025. 08:25

jasamja

Daj nemoj me 😢😢😢🫂🫂 jeste se vratili kuci ? Da možeš na hitnu ići ?

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    14.4. Konzulatcije za IVF

Uniqlo7
    01. Travanj 2025. 08:27

jasamja

O bože🥺 jesi išla na hitnu? Je li moguće da je hematom u pitanju? Drži se i piši nam sve što ti je na duši, tu te najbolje razumijemo. Nadam se da nisi sama sad i da je hematom u pitanju🙏🫂🥺

29.
    Biokemijska 11/24
    Amh 2.1 pmol/ Poliklinika IVF

jasamja
    01. Travanj 2025. 09:05

Nismo, još smo u hotelu. Malo se smirilo sada, moguće da je ujutro bilo više zbog noći 🤷 stvarno nisam pametna. 

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

Blondy
    01. Travanj 2025. 09:22

jasamja

Nismo, još smo u hotelu. Malo se smirilo sada, moguće da je ujutro bilo više zbog noći 🤷 stvarno nisam pametna.

Pa jesi u hrvatskoj ili van drzave? Ja bih bilo gdje isla na hitnu. Svugdje ti mogu dati ako sto treba od lijekova.

Zara531
    01. Travanj 2025. 09:30

Bebabeba ako nisi uhvatila baš nikakvu sjenu vjerojatno nije bila biokemijska već cista. Meni zna biti jače i bolnije krvarenje kada se desi ciklus bez ovulacije odnosno kada folikul ne pukne već se pretvori u cistu. Takvi ciklusi se znaju dogoditi s vremena na vrijeme, ako se češće dešava bilo bi dobro da potražiš savjet od ginekologinje.
    .
    Uniqlo i mene ti nazivi full zbunjuju, ali ono što sam ja radila je (pipisujem kako piše :D ) histerosalpingosonografija ili ultrazvučno ispitivanje prohodnosti jajovoda (HSSG). Ah, daj Bože da bude + već ovaj ciklus kao šta kažeš! 
    .
    Nikita206 možda malo pretenciozno s moje strane, ali ako nikada nisi imala problema sa visokim krvnim tlakom, može biti kao reakcija na stresnu situaciju ili produljeno djelovanje stresa. Okruži se ljudima koje ti pružaju podršku, pokušaj raditi stvari koje te opuštaju + naravano prehrana i ostale zdrave navike koje su cure napisale. 
    .
    jasamja osobno nemam dobrih iskustva s krvarenjem ali kao što su cure napisale krvarenje tako rano skoro je više pravilo nego iznimka... nadam se da će na kraju sve biti ok. veliki zagrljaj šaljem!
    .
    eni233, makarena - hvala vam cure.

👱‍♀️34 👱‍♂️40
    pokušavamo od 10/2022
    ciklusi 31/33
    09/2023 spontani (6 tt)
    01/2025 povišeni testosteron
    02/2025 spermiogram uredan
    02/2025 hormoni uredni
    04/2025 jajovodi prohodni
    infolic, vrkuta

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.