Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    parisislove
    07. Travanj 2025. 19:59

Cure hvala svima na čestitkama, tako mi nekako nestvarno, skroz se osjećam kao da nisam zapravo trudna nego da zamišljam ili izmišljam i da je neka greška 😆

Beta je stigla 21,50. Nekako mi se niska činila za 11. dpo… ali poslali smo doktoru i on nas je uvjerio da je točno u prosječnim parametrima za taj dan i da inače Betu ni ne vade tako rano. Rekao je da ponovim u Petak i ako se pravilno dupla naručiti će me na ultrazvuk uskoro. Nervozna sam i dalje i neću se opustiti još neko vrijeme.

11/2024 +
    12/2024 nipt low risk/boy
    1/2025 PPROM u 15tt 💔
    4/2025 kemijska 💔

Makarena
    07. Travanj 2025. 20:21

parisislove

Cure hvala svima na čestitkama, tako mi nekako nestvarno, skroz se osjećam kao da nisam zapravo trudna nego da zamišljam ili izmišljam i da je neka greška 😆

Beta je stigla 21,50. Nekako mi se niska činila za 11. dpo… ali poslali smo doktoru i on nas je uvjerio da je točno u prosječnim parametrima za taj dan i da inače Betu ni ne vade tako rano. Rekao je da ponovim u Petak i ako se pravilno dupla naručiti će me na ultrazvuk uskoro. Nervozna sam i dalje i neću se opustiti još neko vrijeme.

Cestitaaaam ☺️ nek se lijepo podupla 🤞🏻

Ja pratim trakicama od 11 dc svaki dan, nekad i po dva puta dnevno i ništa od O. Danas su me krenule grudi boljeti i povećale su se tako da mislim da nema smisla pratiti dalje. Nije mi jasno, jedino ako mi peak nije bio prije 11dc, ali u tom slučaju će mi ciklus trajati 24-25 dana, a nikad mi nije tako kratak 🫤 ah vise sreće drugi put 😅 a bas sam se radovala jednoj božićnoj bebici

2023. M ❤️
    12/25 ❤️⏳

mimix
    07. Travanj 2025. 20:54

Ja bila na pregledu danas, doktorica potvrdila da je sve u najboljem redu,ovulacija bila na desnom jajniku i kroz par dana ocekujem menst. I onda krecemo punom parom u našu pobjedu 🤰🏼🌸

👩‍❤️‍👨2024
    missed ab. 2/2025 7tj 💔

• eni233
    08. Travanj 2025. 08:06

Zara531

Makarena

parisislove

Cestitaaaam ☺️ nek se lijepo podupla 🤞🏻

Ja pratim trakicama od 11 dc svaki dan, nekad i po dva puta dnevno i ništa od O. Danas su me krenule grudi boljeti i povećale su se tako da mislim da nema smisla pratiti dalje. Nije mi jasno, jedino ako mi peak nije bio prije 11dc, ali u tom slučaju će mi ciklus trajati 24-25 dana, a nikad mi nije tako kratak 🫤 ah vise sreće drugi put 😅 a bas sam se radovala jednoj božićnoj bebici

Evo da ti se pridružim mukama. Iako inače ovuliram na 18dc, danas sam baš imala neki feeling da će mi trakica biti onako lijepa kao šta treba a kad ono ništa, nešto jača nego jučer. Kažem, ima još vremena ali smorilo me to čekanje, pada mi entuzijazam🤣

Meni se ovulacija bila pomakla na 27dc kad sam bila na propuhivanju 🙄🙄🙄🙄 a inače imam cikluse točno u dan 

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska, 1 jajna satnica , 1 oplođena
    9.6.2025- ET
    23.6.2025- vađenje bete 🤞

Rose1
    08. Travanj 2025. 10:04

Parislove drzim🤞🏿🤞🏿🤞🏿 da se lijepo podupla. Čekamo lijepe vijesti 
    Mimix drago mi je da je sve dobro i sretno dalje 🍀
    Zara ima još vremena, nadam se da će to sad čim prije 

💙

• eni233
    08. Travanj 2025. 11:07

Zara531

eni233

Meni se ovulacija bila pomakla na 27dc kad sam bila na propuhivanju 🙄🙄🙄🙄 a inače imam cikluse točno u dan

Ufff…nadam se da to kod mene neće biti slučaj

Ma neće .. Al možda ti pomakne malo .. meni se bio
    Ful endo stanjio jer sam 7 dana krvarila nakon hsg , i onda mu je trebalo vremena da se zadeblja zato

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    10/2023 oligozoospermia
    9.6.2025- ET

jasamja
    08. Travanj 2025. 22:41

Cure hvala na pitanju. Dobro sam 🤞 curi i dalje, mada više smeđe. Neznam jesam li i mengu odmah riješila 🤷 vidjet ćemo. Čekamo nalaze i odlazak kod doktora pa ćemo biti nešto pametniji. Zadnje vrijeme svi nešto pitaju moju curu a kad ćeš ti dobiti jednog brata ili sestru a meni se kosa odmah digne na takva pitanja 😡🤮🤮🤮

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

Rose1
    09. Travanj 2025. 06:16

jasamja

Cure hvala na pitanju. Dobro sam 🤞 curi i dalje, mada više smeđe. Neznam jesam li i mengu odmah riješila 🤷 vidjet ćemo. Čekamo nalaze i odlazak kod doktora pa ćemo biti nešto pametniji. Zadnje vrijeme svi nešto pitaju moju curu a kad ćeš ti dobiti jednog brata ili sestru a meni se kosa odmah digne na takva pitanja 😡🤮🤮🤮

Ma jako mi je žao zbog svega 😥Mislim da si i mengu riješila. Tako je meni bilo i kod biokemijske i kod pobačaja.
    Ljudi su nenormalni, pisala sam nedavno bas o tome. Pitaju oni i mene i malog takva pitanja. 
    Drzi se ❤️ 

💙

• Tamara30
    09. Travanj 2025. 20:13

Kakvi su vam lh trakice nakon ovulacije msm

• eni233
    09. Travanj 2025. 20:36

Tamara30

Kakvi su vam lh trakice nakon ovulacije msm

Meni su svijetle ..

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    10/2023 oligozoospermia
    9.6.2025- ET

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.