Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    jasamja
    07. Travanj 2025. 08:34

parisislove

Hvala ☺️❤️
    Testirala sam opet kad sam ustala, manje osjetljiv test nego zadnja dva ali linija lijepo tamni. Danas vadim bhcg pa vam javim. Očekivala sam da ću se osjećati kao zadnji puta kad sam saznala da sam trudna, ali nažalost ništa od onog uzbuđenja nemam, sva sam u strahu i tjeskobi i skroz mislim na bebu koju sam izgubila…

Draga čestitam ti ❤️ nadam se da je to to i da ćete ovoga puta izgurati do kraja 🙏😘

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

EllaMS
    07. Travanj 2025. 09:06

Ajmeeee parisislove 🥰🥰🥰 
    Čestitam ti!!! Presretna sam zbog tebe.

Ja sam jutros otišla izvaditi još jednu betu, kao da se umirim 🙈

👫
    36/36
    10/2024 biokemijska

Rose1
    07. Travanj 2025. 12:25

EllaMS

Ajmeeee parisislove 🥰🥰🥰
    Čestitam ti!!! Presretna sam zbog tebe.

Ja sam jutros otišla izvaditi još jednu betu, kao da se umirim 🙈

Neka si, bit ćeš mirnija. Tako sam ja ti i ja 🤣🤣🤣
    Kad ides na pregled?

💙

EllaMS
    07. Travanj 2025. 14:14

Znači došla 1600. Jako lijepo. Sad ću stvarno pustiti. A inače danas mi je takva muka. Stalno sam na rubu povraćanja. Pregled sam dogovorila 25.04. Umrem sto puta do tad 😂

👫
    36/36
    10/2024 biokemijska

Rose1
    07. Travanj 2025. 18:47

O da, velika i lijepa beta.🎉🎉🎉🎉
    A do pregleda vjerujem da ćeš poluditi haha 🤣🤣🤣🤣i ja bih 🤣🤣🤣ali samo pozitiva i chill❤️

💙

Makarena
    07. Travanj 2025. 18:53

parisislove

Hvala ☺️❤️
    Testirala sam opet kad sam ustala, manje osjetljiv test nego zadnja dva ali linija lijepo tamni. Danas vadim bhcg pa vam javim. Očekivala sam da ću se osjećati kao zadnji puta kad sam saznala da sam trudna, ali nažalost ništa od onog uzbuđenja nemam, sva sam u strahu i tjeskobi i skroz mislim na bebu koju sam izgubila…

Cestitaaaam ❤️ nek bude dosadna i školska 🙏🏻

2023. M ❤️
    12/25 ❤️⏳

Makarena
    07. Travanj 2025. 18:54

EllaMS

Znači došla 1600. Jako lijepo. Sad ću stvarno pustiti. A inače danas mi je takva muka. Stalno sam na rubu povraćanja. Pregled sam dogovorila 25.04. Umrem sto puta do tad 😂

Slatke muke ☺️ super beta. Ma brzo će to doći 🤞🏻

2023. M ❤️
    12/25 ❤️⏳

Uniqlo7
    07. Travanj 2025. 19:19

EllaMS

Prekrasnoo🥰🥰🤍 čestitam ti još jednom, uživaj na max🫂
    Parisislove javljajjjj nam i ti betu🤞🏼🥰

29.
    Biokemijska 11/24
    Amh 2.1 pmol
    1. 4/25 Poliklinika IVF ET x
    2. 6/25 Vinogradska …

• eni233
    07. Travanj 2025. 19:36

EllaMS

Čestitke i neka bude uredna i dosadna trudnoća ❤️

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska, 1 jajna satnica , 1 oplođena
    9.6.2025- ET
    23.6.2025- vađenje bete 🤞

parisislove
    07. Travanj 2025. 19:52

jasamja

parisislove

Hvala ☺️❤️

Draga čestitam ti ❤️ nadam se da je to to i da ćete ovoga puta izgurati do kraja 🙏😘

Hvala ti draga Jasamja ❤️
    Kako si ti? Svaki dan te se sjetim… nadam se da se držiš i da pronalaziš utjehu u svojoj djevojčici. Toliko se nadam i vjerujem da ćemo biti skupa na zimskim bebama možda već do kraja mjeseca… nemoj klonuti niti odustati. Šaljem ti veliki zagrljaj 🤗

11/2024 +
    12/2024 nipt low risk/boy
    1/2025 PPROM u 15tt 💔
    4/2025 kemijska 💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.