Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • eni233
    28. Ožujak 2025. 08:43

Zara531

Makarena

Vi koje pijete sok od cikle, koji dc krenete i do kad pijete? Ja sam počela jučer 8dc pa ne znam jel rano/kasno. I nadam se da se ne pije dugo nakon O jer je toliko odvratan da se evo tjeram nekako popiti ga i danas 🥴

Hahahah, kad sam prvi put kupila sok od cikle u ljekarni (ne pitajte koji proizviđač jer nemam pojma) moj dragi je mislio da je to neki drugi fini sok (jer smo znali i ranije kupovati prirodne sokove) i kad je probao taj od cikle rekao je da je skoro sve povratioa meni je prvi gutljaj onako…čudan…ali poslije mi je čak ok okus.
    Nisam znala da se pije već od 4dc. Kupiti ću ga i ja i krenuti već danas

Pa da ja tad krenem
    … taman mi je zadnji dan menge .. i onda da mi se endometrij stigne zadebljati  do ovulacije mislim
    Logički neznam inače kak drugi piju , ja to tak radim 😃

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska, 1 jajna satnica , 1 oplođena
    9.6.2025- ET
    23.6.2025- vađenje bete 🤞

Rose1
    28. Ožujak 2025. 09:09

Da, od4.,5.dana nakon menstruacije je i moja prijateljica pila ciklu i jela ananas. Ja sam 100put bila na folikulometriji, endo bi bio ok pa nisam to bas radila. Neki kazu da iscijedw malo naranče pa bude ukusnije 

💙

• eni233
    28. Ožujak 2025. 09:32

Rose1

Da, od4.,5.dana nakon menstruacije je i moja prijateljica pila ciklu i jela ananas. Ja sam 100put bila na folikulometriji, endo bi bio ok pa nisam to bas radila. Neki kazu da iscijedw malo naranče pa bude ukusnije

Pa meni je isto bio dobar .. Al na tim hormonima dok sam
    Bila mi se stanjio malo .. neznam Al u prirodnom ciklusu mi je uvijek
    Odličan .

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    10/2023 oligozoospermia
    9.6.2025- ET

Rose1
    28. Ožujak 2025. 09:53

eni233

Rose1

Pa meni je isto bio dobar .. Al na tim hormonima dok sam
    Bila mi se stanjio malo .. neznam Al u prirodnom ciklusu mi je uvijek
    Odličan .

E i meni je bolji u prirodnom. Jedan ciklus sam bila na estrofemu (ako se dobro sjećam naziva) i tanji mi bio nego u prirodnom iako isto solidno. Oni u bolnici su bili zadovoljni, ali bio je tanji. Točno se sjećam

💙

Rose1
    28. Ožujak 2025. 09:55

Uglavnom sigurno neće odmoći. Zdravo je kako god, ali meni se ne da još i to iako kod mene se nikad ne zna🤣🤣🤣 mozda krenem i to 🤣🤣🤣

💙

• eni233
    28. Ožujak 2025. 10:30

Rose1

Uglavnom sigurno neće odmoći. Zdravo je kako god, ali meni se ne da još i to iako kod mene se nikad ne zna🤣🤣🤣 mozda krenem i to 🤣🤣🤣

Ma ja ću još ovaj ciklus tako i onda ću malo odmoriti od cikle i svega toga do postupka  .. malo mi je svega previse opet .. makar ni ovaj ciklus nisam nešto motivirana .. evo neznam , takva faza . Baš sam nešto low 

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    10/2023 oligozoospermia
    9.6.2025- ET

Uniqlo7
    28. Ožujak 2025. 10:37

Ja sam procitala da u prvoj fazi treba jesti i piti sto vise tvari bogatih zeljezom (logicno), pa je krenem piti i radi tog i radi endo. Ja sam isto od Eni uzela ideju pa je pijem ovaj ciklus od 3dc i planiram do ovulacije (13dc). Uz to jedem i pijem ananas, radim seed cycling isto. Meni endom bude okej, 12 mm pred ovulaciju ali ne škodi cikle svakako😅 ja ga ohladim, pripremim casu vode, krknem ciklu pa vodu odmah iza. Ruzno je, ali se da trpit😂

29.
    Biokemijska 11/24
    Amh 2.1 pmol
    1. 4/25 Poliklinika IVF ET x
    2. 6/25 Vinogradska …

• eni233
    28. Ožujak 2025. 10:55

Uniqlo7

Ja sam procitala da u prvoj fazi treba jesti i piti sto vise tvari bogatih zeljezom (logicno), pa je krenem piti i radi tog i radi endo. Ja sam isto od Eni uzela ideju pa je pijem ovaj ciklus od 3dc i planiram do ovulacije (13dc). Uz to jedem i pijem ananas, radim seed cycling isto. Meni endom bude okej, 12 mm pred ovulaciju ali ne škodi cikle svakako😅 ja ga ohladim, pripremim casu vode, krknem ciklu pa vodu odmah iza. Ruzno je, ali se da trpit😂

Da ružno 🤣🤦🏼‍♀️ jao ja sam uzela neku ciklu s tvornice zdrave prehrane, ljudi moji to
    Ima okus po zemlji 🤮🤮😭😭🤢🤢🤢🤢 užas ona Encian marka je odlična ovo je  užasno .. umirem dok je potrošim vise je neću kupovati , prelazim opet ma encianovu ciklu jer ću se ispovraćati od ove jednog dana .. baš ima jak okus 😭

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    10/2023 oligozoospermia
    9.6.2025- ET

Uniqlo7
    28. Ožujak 2025. 11:14

eni233

Uniqlo7

Da ružno 🤣🤦🏼‍♀️ jao ja sam uzela neku ciklu s tvornice zdrave prehrane, ljudi moji to
    Ima okus po zemlji 🤮🤮😭😭🤢🤢🤢🤢 užas ona Encian marka je odlična ovo je užasno .. umirem dok je potrošim vise je neću kupovati , prelazim opet ma encianovu ciklu jer ću se ispovraćati od ove jednog dana .. baš ima jak okus 😭

Hahahaha ja tu pijem, dolazi u tetrapaku od pol litre i pise rotebete na njoj😂 mozda da predjem na encian, ja sam pomislila da je svaka jednako ružna 😂

29.
    Biokemijska 11/24
    Amh 2.1 pmol
    1. 4/25 Poliklinika IVF ET x
    2. 6/25 Vinogradska …

laura11788
    28. Ožujak 2025. 12:51

https://ibb.co/JW0bMbGr
    Pozdrav drage .. menstruacija mi kasni 3 dana da li je ovo pozitivan test iako je napravljen na drugi urin

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.