Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tamara30
    25. Ožujak 2025. 10:15

evo i ja da javim msm da mi je danas 1 DC prijavljujem da bih znala za kasnije

parisislove
    25. Ožujak 2025. 10:20

Cure prijavljujem smješka na clearblue testu, tako da krećemo danas u akciju ☺️
    Hvala vam! Baš ste me ohrabrile neki dan da nastavim testirati unatoč opadajućem lh 🤗
    Ella misliš li da bi taj test na progesteron mogao dati clue dali je došlo do oplodnje i prije nego dođe vrijeme za testiranje na trudnoću? Ja samo tražim nove testove na koje mogu potrošiti novce 🤣

11/2024 +
    12/2024 nipt low risk/boy
    1/2025 PPROM u 15tt 💔

• Tamara30
    25. Ožujak 2025. 10:34

jasamja

Lista ne dolaska M 🤞
    .
    Jasamja 24.03. ➕
    .
    Zara531 26.03.
    .
    EllaMS 02.04.
    .
    Blondy 14.04.
    .
    Uniqlo7 15.04.
    .
    Makarena i Rose1 16.04.
    .
    Ako još netko želi na listu neka se javi 🤞  
    stavi i mene na listu za 22.04

EllaMS
    25. Ožujak 2025. 10:58

parisislove

Hvala vam! Baš ste me ohrabrile neki dan da nastavim testirati unatoč opadajućem lh 🤗
    Ella misliš li da bi taj test na progesteron mogao dati clue dali je došlo do oplodnje i prije nego dođe vrijeme za testiranje na trudnoću? Ja samo tražim nove testove na koje mogu potrošiti novce 🤣

Super. Sad samo akcija!
    A za trakice ma ne, ne mogu one dokazati da je bila oplodnja, samo da raste progesteron i da je bila ovulacija. One detektiraju samo razinu progesterona potrebnu za ovulaciju kasnije ništa ne znas, da li taj progesteron raste il stagnira. Nema katanja kornera, odbrojavas dpo i čekaš 😂

👫
    36/36
    10/2024 biokemijska

parisislove
    25. Ožujak 2025. 11:43

EllaMS

parisislove

Super. Sad samo akcija!
    A za trakice ma ne, ne mogu one dokazati da je bila oplodnja, samo da raste progesteron i da je bila ovulacija. One detektiraju samo razinu progesterona potrebnu za ovulaciju kasnije ništa ne znas, da li taj progesteron raste il stagnira. Nema katanja kornera, odbrojavas dpo i čekaš 😂

Hehehe a ništa onda, ja se već ponadala da smo otkrile prečac 🥹

11/2024 +
    12/2024 nipt low risk/boy
    1/2025 PPROM u 15tt 💔

Zara531
    25. Ožujak 2025. 11:54

parisislove super za smajlića! sretno u pokrivanju 
    tamara30 ako ti je danas 1dc, to znači da si ovulirala negdje 11.3. Obzirom da ti je lh trakica bila pozitivna 10.3. to je onda to. Sretno u novom ciklusu 
    .
    sutra idem vaditi hormone (štitnjača + spolni) i stvarno se nadam da će biti uredni. iskreno, bez obzira na trudnoću koju itekako želim, u ovom trenutku bila bih zadovoljna i sa urednim hormonima i redovitim ovulacijama, obzirom da kod mene je očito u tome problem. 

👱‍♀️34 👱‍♂️40
    pokušavamo od 10/2022
    ciklusi 31/33
    09/2023 spontani (6 tt)
    01/2025 povišeni testosteron
    02/2025 spermiogram uredan
    02/2025 hormoni uredni
    04/2025 jajovodi prohodni
    infolic, vrkuta, Euthyrox

jasamja
    25. Ožujak 2025. 12:28

Zamia

jasamja

Evo mene. Vratim se doma nakon što sam malecku pustila u vrtiću, sjedim za stolom dolazi suprug iz wca i ništa. I tako mi dobrih 15min pričamo o svemu i svačemu, nakon toga odlazim ja u wc vraćam se i pitam ga da šta nije vidio ONO, kaže jesam da, ali šta ono je sve nešto svijetlo. Treba bit tamnije od ove druge 😂 uglavnom sretan je kao i ja, ali nažalost zbog prošlog iskustva sve nekako uzimamo s rezervom 🤷

Ceeeestitam ti od srcaaaa! I zelim ti da ti trudnoca bude dosadna i školska 🥰❤️❤️

Hvala ti ❤️😘 kako si ti? 

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

jasamja
    25. Ožujak 2025. 12:29

parisislove

Super, sretno u pokrivanju i da bude uspješno 🤞 jel te pišem na listu? 😁

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

• eni233
    25. Ožujak 2025. 12:41

Jasamja čestitke ❤️🥰 želim ti jednu divnu školsku trudnoću 😘

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska

• eni233
    25. Ožujak 2025. 12:45

Zara531

parisislove super za smajlića! sretno u pokrivanjutamara30 ako ti je danas 1dc, to znači da si ovulirala negdje 11.3. Obzirom da ti je lh trakica bila pozitivna 10.3. to je onda to. Sretno u novom ciklusu
    .
    sutra idem vaditi hormone (štitnjača + spolni) i stvarno se nadam da će biti uredni. iskreno, bez obzira na trudnoću koju itekako želim, u ovom trenutku bila bih zadovoljna i sa urednim hormonima i redovitim ovulacijama, obzirom da kod mene je očito u tome problem.

Meni su došli rezultati svega jučer , sve mi je tip top stvarno , Al D vitamin mi je opet nizak .. a uzimam ga redovito , s 64 se povisio na 67 od kraja 11 mjeseca , znaci baš ništa 🤷‍♀️ Al dobro neću se zamarati više time jer vidim da nema smisla 😅😅😅 vidjet ću šta će mi reci u Vinogradskoj pa ću biti pametnija 😏

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.