evo i ja da javim msm da mi je danas 1 DC prijavljujem da bih znala za kasnije
Cure prijavljujem smješka na clearblue testu, tako da krećemo danas u akciju ☺️
Hvala vam! Baš ste me ohrabrile neki dan da nastavim testirati unatoč opadajućem lh 🤗
Ella misliš li da bi taj test na progesteron mogao dati clue dali je došlo do oplodnje i prije nego dođe vrijeme za testiranje na trudnoću? Ja samo tražim nove testove na koje mogu potrošiti novce 🤣
11/2024 +
12/2024 nipt low risk/boy
1/2025 PPROM u 15tt 💔
Lista ne dolaska M 🤞
.
Jasamja 24.03. ➕
.
Zara531 26.03.
.
EllaMS 02.04.
.
Blondy 14.04.
.
Uniqlo7 15.04.
.
Makarena i Rose1 16.04.
.
Ako još netko želi na listu neka se javi 🤞
stavi i mene na listu za 22.04
Hvala vam! Baš ste me ohrabrile neki dan da nastavim testirati unatoč opadajućem lh 🤗
Ella misliš li da bi taj test na progesteron mogao dati clue dali je došlo do oplodnje i prije nego dođe vrijeme za testiranje na trudnoću? Ja samo tražim nove testove na koje mogu potrošiti novce 🤣
Super. Sad samo akcija!
A za trakice ma ne, ne mogu one dokazati da je bila oplodnja, samo da raste progesteron i da je bila ovulacija. One detektiraju samo razinu progesterona potrebnu za ovulaciju kasnije ništa ne znas, da li taj progesteron raste il stagnira. Nema katanja kornera, odbrojavas dpo i čekaš 😂
👫
36/36
10/2024 biokemijska
Super. Sad samo akcija!
A za trakice ma ne, ne mogu one dokazati da je bila oplodnja, samo da raste progesteron i da je bila ovulacija. One detektiraju samo razinu progesterona potrebnu za ovulaciju kasnije ništa ne znas, da li taj progesteron raste il stagnira. Nema katanja kornera, odbrojavas dpo i čekaš 😂
Hehehe a ništa onda, ja se već ponadala da smo otkrile prečac 🥹
11/2024 +
12/2024 nipt low risk/boy
1/2025 PPROM u 15tt 💔
parisislove super za smajlića! sretno u pokrivanju
tamara30 ako ti je danas 1dc, to znači da si ovulirala negdje 11.3. Obzirom da ti je lh trakica bila pozitivna 10.3. to je onda to. Sretno u novom ciklusu
.
sutra idem vaditi hormone (štitnjača + spolni) i stvarno se nadam da će biti uredni. iskreno, bez obzira na trudnoću koju itekako želim, u ovom trenutku bila bih zadovoljna i sa urednim hormonima i redovitim ovulacijama, obzirom da kod mene je očito u tome problem.
👱♀️34 👱♂️40
pokušavamo od 10/2022
ciklusi 31/33
09/2023 spontani (6 tt)
01/2025 povišeni testosteron
02/2025 spermiogram uredan
02/2025 hormoni uredni
04/2025 jajovodi prohodni
infolic, vrkuta, Euthyrox
Evo mene. Vratim se doma nakon što sam malecku pustila u vrtiću, sjedim za stolom dolazi suprug iz wca i ništa. I tako mi dobrih 15min pričamo o svemu i svačemu, nakon toga odlazim ja u wc vraćam se i pitam ga da šta nije vidio ONO, kaže jesam da, ali šta ono je sve nešto svijetlo. Treba bit tamnije od ove druge 😂 uglavnom sretan je kao i ja, ali nažalost zbog prošlog iskustva sve nekako uzimamo s rezervom 🤷
Ceeeestitam ti od srcaaaa! I zelim ti da ti trudnoca bude dosadna i školska 🥰❤️❤️
Hvala ti ❤️😘 kako si ti?
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Super, sretno u pokrivanju i da bude uspješno 🤞 jel te pišem na listu? 😁
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Jasamja čestitke ❤️🥰 želim ti jednu divnu školsku trudnoću 😘
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska
parisislove super za smajlića! sretno u pokrivanjutamara30 ako ti je danas 1dc, to znači da si ovulirala negdje 11.3. Obzirom da ti je lh trakica bila pozitivna 10.3. to je onda to. Sretno u novom ciklusu
.
sutra idem vaditi hormone (štitnjača + spolni) i stvarno se nadam da će biti uredni. iskreno, bez obzira na trudnoću koju itekako želim, u ovom trenutku bila bih zadovoljna i sa urednim hormonima i redovitim ovulacijama, obzirom da kod mene je očito u tome problem.
Meni su došli rezultati svega jučer , sve mi je tip top stvarno , Al D vitamin mi je opet nizak .. a uzimam ga redovito , s 64 se povisio na 67 od kraja 11 mjeseca , znaci baš ništa 🤷♀️ Al dobro neću se zamarati više time jer vidim da nema smisla 😅😅😅 vidjet ću šta će mi reci u Vinogradskoj pa ću biti pametnija 😏
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram