Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Anisel93
    03. Rujan 2025. 12:48

Ninnach

Pozdrav svima, tražim već dugo gdje da ovo napišem u nadi da če netko imat slično iskustvo ili savjet. Lh pik sam ulovila prošli ciklus 18.8. a 15.8.je bio ciljani odnos. 30.8.pojavilo se probojno krvarenje i završilo 31.8.,pojavilo se još malo 1.i 2.9. ma ništa skoro…i od tad do sad opet ništa. Test (najosjetljiviji) jutros je bio naravno negativan.😒Jučer bila na uzv da vidim šta se dešava i gin.mi kaže da nek se javim za 7 dana ako ne dođe onako pravo i da je endometrij 11mm,kao vrlo vjerojatno nije prema tom u pitanju trudnoća i ništa ne vidi ionako. Mene zanima postoji li ikakva šansa da jesam trudna,da je ovo implantacijsko krvarenje ili lažna menstruacija? Iskreno,mislim da nisam ali ako netko ima argumente za suprotno, pišite molim vas.
    Hvala svima!

Što znači da nije trudnoća ako je endometrij 11 mm? Koliki bi kao trebao biti?

Ne znam, pretpostavljam da bi nažalost osjetljivi test pokazao da jesi... Ja sam nešto slično imala u prvoj trudnoći, trajalo je 2 ili 3 dana i bilo je implantacijsko, ali je test bio tada odmah pozitivan čim sam ga ukočila.

👱‍♀️ 32 👨 38
    👦 3

• Anisel93
    03. Rujan 2025. 12:49

Pardon, umočila* 🫣

👱‍♀️ 32 👨 38
    👦 3

Ninnach
    03. Rujan 2025. 13:17

Anisel93

Ninnach

Pozdrav svima, tražim već dugo gdje da ovo napišem u nadi da če netko imat slično iskustvo ili savjet. Lh pik sam ulovila prošli ciklus 18.8. a 15.8.je bio ciljani odnos. 30.8.pojavilo se probojno krvarenje i završilo 31.8.,pojavilo se još malo 1.i 2.9. ma ništa skoro…i od tad do sad opet ništa. Test (najosjetljiviji) jutros je bio naravno negativan.😒Jučer bila na uzv da vidim šta se dešava i gin.mi kaže da nek se javim za 7 dana ako ne dođe onako pravo i da je endometrij 11mm,kao vrlo vjerojatno nije prema tom u pitanju trudnoća i ništa ne vidi ionako. Mene zanima postoji li ikakva šansa da jesam trudna,da je ovo implantacijsko krvarenje ili lažna menstruacija? Iskreno,mislim da nisam ali ako netko ima argumente za suprotno, pišite molim vas.
    Hvala svima!

Što znači da nije trudnoća ako je endometrij 11 mm? Koliki bi kao trebao biti?

Ne znam, pretpostavljam da bi nažalost osjetljivi test pokazao da jesi… Ja sam nešto slično imala u prvoj trudnoći, trajalo je 2 ili 3 dana i bilo je implantacijsko, ali je test bio tada odmah pozitivan čim sam ga ukočila.

Kao da je 14 ili 15mm onda ajde na endometrij od 11mm da ne vjeruje da je trudnoća. Uglavnom, ništa hvala ti na odgovoru,sačekat ću da onda dođe i to je to. Nemam baš puno opcija. Vaditi betu nema smisla ako je ovaj test bio negativan. 

• Anisel93
    03. Rujan 2025. 14:46

U pravu si, i tome će doći kraj, nadam se čim brže! Jednostavno, uhvatim samu sebe kako opet mislim o tome, osluškujem svoje tijelo i previše i kažem si, ajde dosta, što bude, bit će, sve si odradila što si mogla, ali teško je to...

👱‍♀️ 32 👨 38
    👦 3

jasamja
    03. Rujan 2025. 17:47

Jojjj, nikako. Najradije bih prespavala taj period mjeseca 😔
    Žene koje ostanu trudne a da ni ne znaju su tako sretne 😉 valjda ćemo i mi jednom 😁🤞

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

• Nina37
    04. Rujan 2025. 08:35

Jutro  Meni je sutra 10 dc,ali planiram početi 12, znači u nedjelju s obzirom da mi je zadnji put peak bio 17 dc. Iako mi ciklusi variraju od 26-37 dana.. Budem sličicu stavila ako ulovim i ovaj put peak  čekam i vaše.. sretno 

Rose1
    04. Rujan 2025. 09:07

Anisel93

Kako vi doživljavate ovaj period od par dana nakon ovulacije pa prema terminu neželjene menstruacije? Ja prvo budem entuzijastična i pozitivna, ali onda mi postane napeto iščekivati i nekako mi splasne pozitiva, valjda da se opet ne razočaran… Pa googlam simptome implantacije/rane trudnoće pa ispadne da nemam ništa, ili umišljam da imam sve… Ma joj, tih 10-14 dana mi traje vječno…

Isto tako, mislim da je većini tako nekako...
    Užas

💙

Rose1
    04. Rujan 2025. 09:09

Ja sam trebala/trebam dobiti jučer/danas...i svaki čas osjećam da kreće 😭 grudi jedva da još bolje, trbuh grči i tako...svaki mjesec sranje 

💙

Rose1
    04. Rujan 2025. 09:09

Sretno cure koje čekaju ovulaciju 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

💙

jasamja
    04. Rujan 2025. 10:12

Ja lovim peak. Mada sma ova 3 dana radila tek popodne oko 17h jer radim ujutro. Danas i sutra radim popodne pa se nadam da će crtice biti konkretnije.
    Nikad do sada nisan uhvatila pik popodne, uvijek između 11-13h.
    Samo se nadam da mi ovulacija neće biti krajem idućeg tjedna kad idem na poslovni put u trajanju 2 i pol dana 😔🤞🤞🤞

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI