Hvala Jasamja! :)
Ivaaa30,nisam ništa posebno primijetila, možda da mi je mrvicu obilniji iscjedak. Baš sam osluškivala tijelo i pratila znakove, ali eto, ništa što nekad nemam i u PMS-u.
Još sam u nevjerici, cijelu noć sanjam neke gluposti. Budem sutra ujutro ponovila test da se uvjerim da tamni.

👱♀️ 32 👨 38
👦 3
Hvala Jasamja! :)
Ivaaa30,nisam ništa posebno primijetila, možda da mi je mrvicu obilniji iscjedak. Baš sam osluškivala tijelo i pratila znakove, ali eto, ništa što nekad nemam i u PMS-u.
Još sam u nevjerici, cijelu noć sanjam neke gluposti. Budem sutra ujutro ponovila test da se uvjerim da tamni.
A grudi?
Joj, ja tako sve osluškujem, izludi me haha
Ponovi, ali zovi ti ginića za termin pregleda hihi
Baš mi je drago 🤗
💙
Taman i meni danas stigle Premama duo pa krecem piti
Sretnooooo
Proguglam malo to
💙
Anisel93 Cestitama da bude sve školski uredno 😘😘😘 kakva sjena to je +ko kuća . kakve mi sjene hvatamo to je ništa 🤣🤣

Od mene je to to. Lh pada, odradili akciju još jednom, i sada mi ne preostaje ništa drugo nego čekati prve simptome i plus za 2 tjedna 😂🤞

👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
➕ 29.11. 🤞
Od mene je to to. Lh pada, odradili akciju još jednom, i sada mi ne preostaje ništa drugo nego čekati prve simptome i plus za 2 tjedna 😂🤞
Sretnooo! 🤞🤞🤞
Rose1 mene u zadnje vrijeme uvijek grudi boluckaju (najviše bradavice) pred termin menstruacije tako da niti to ne bih izdvojila kao neku posebnost. Ali kažu da inače bolne bradavice često budu znak...

👱♀️ 32 👨 38
👦 3
Pozdrav cure, evo i ja se pridružujem, sve odgađam jer "sad će se uhvatit" i samo vas čitam, ali pošto je m opet došla.. uglavnom, još jedan mjesec razočarenja, ali idemo ispočetka.. želim nam svima plusiće i čestitam onima koji ih već imaju 😊

11/25 blighted ovum 💔
04/25 Missed ab 💔
2021 💙
Tako je, čekamo plus s tobom 🙏🏻😁
💙
Pozdrav cure, evo i ja se pridružujem, sve odgađam jer "sad će se uhvatit" i samo vas čitam, ali pošto je m opet došla.. uglavnom, još jedan mjesec razočarenja, ali idemo ispočetka.. želim nam svima plusiće i čestitam onima koji ih već imaju 😊
Dobro došla!
Svima nam je slično 😥 ali pozitivno dalje 💪🏻🙏🏻
💙
Linda_ dobrodosla lakše je kad se malo tu pojadamo
Meni sad slijedi period čekanja, ali najgore je to što mi variraju menstruacije a i ovulacije. Odkad sam na pracenju trakica pouzdam se u njih. Tek sam treći ciklus sa njima pa ne mogu biti bas sigurna ako funkcionira,ali gledamo pokriti sa odnosom barem 3 dana nakon najtamnije crtice jer nisam sigurna da li od peaka nastupa 12,24 ili 48h ovulacija..
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji