Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    jasamja
    13. Rujan 2025. 11:45

Nina37

U fazi čekanja smoza kojih tjedan dana cu se opet jadat 🤦

Budemo zajedno onda 😉
    Jučer vozim sa posla prema kući, nebo puno oblaka i između svih jedan u obliku fetusa 😂🤦 neznam šta to znači hahahaha

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025
    ➕ 29.11. 🤞

jasamja
    13. Rujan 2025. 12:07

Ja sam sad ponovno krenula sa trakicama jer sam jučer krenula osjećati ovulacijsku bol, i čini se da se ovulacija bliži, jer je današnja trakica najtamnija do sada u ovom ciklusu tako da sam ja ponovno u lovu na LH 🤞 evo i slikice 😉

https://ibb.co/PzwVf5pF 

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025
    ➕ 29.11. 🤞

• Nina37
    13. Rujan 2025. 14:33

jasamja

Nina37

Budemo zajedno onda 😉
    Jučer vozim sa posla prema kući, nebo puno oblaka i između svih jedan u obliku fetusa 😂🤦 neznam šta to znači hahahaha

Znači da puno mislis o tome🤣a mozda je i dobar znak s neba 😉

• Nina37
    13. Rujan 2025. 14:35

jasamja

Ja sam sad ponovno krenula sa trakicama jer sam jučer krenula osjećati ovulacijsku bol, i čini se da se ovulacija bliži, jer je današnja trakica najtamnija do sada u ovom ciklusu tako da sam ja ponovno u lovu na LH 🤞 evo i slikice 😉
    .
    https://ibb.co/PzwVf5pF

Super,ovo je za par sati peak ja bi rekla 😁 ponovi predvečer 🤞

jasamja
    13. Rujan 2025. 15:07

Nina37

jasamja

Nina37

Budemo zajedno onda 😉

Previše nažalost. Baš sam danas razmišljala o tome kako od prvog spontanog svu svoju energiju ulažem u trudnoću, a ona nikako da se ostvari do kraja. Valjda bude jednom, nadam se 🤞
    Ivaaa30 nadam se da će ti taj san donijeti sreću, zaslužila si 🫶

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025
    ➕ 29.11. 🤞

Linda_
    13. Rujan 2025. 15:55

jasamja

Nina37

jasamja

Nina37

Budemo zajedno onda 😉

Previše nažalost. Baš sam danas razmišljala o tome kako od prvog spontanog svu svoju energiju ulažem u trudnoću, a ona nikako da se ostvari do kraja. Valjda bude jednom, nadam se 🤞
    Ivaaa30 nadam se da će ti taj san donijeti sreću, zaslužila si 🫶

jasamja dijelim osjećaje, isto mi je. Ali bit će, ne oduatajemo ❤️
    Meni je 5 dan ciklusa, čekam da prođe, pa se bacamo na trakice. Počela sam piti čaj od vrkute pa eto vidjet ćemo 😂

11/25 blighted ovum 💔
    04/25 Missed ab 💔
    2021 💙

• february05
    13. Rujan 2025. 18:28

Nina37 i Ivaaa30, neka to budu pozitivni znakovi i za nešto vise ovaj mjesec. 🤞🤞🤞

Meni je jutros stigla menstruacija, tako da - here we go again. 
    Lagano sam već umorna od svih trakica, tempiranja odnosa, suplemenata i svih misli u danima prije očekivane menstruacije. Sada kada gledam sebe od prije godinu dana, kada sam naivno ulazila u to, nisam uopće bila spremna na ovaj težak psihički segment... 
    Još danas si dajem dozvolu za tugovati, a onda idemo dalje u novi ciklus, nema druge. 

👩‍❤️‍👨 - pokušavamo od 10/24 👨33 👩 32
    Oligoasthenozoospermia
    - AIH 01/26 - ❌
    - IVF 03/26 - 2 ❄️
    - 03/26 ET ✅ 11. tjedan - 💔

• february05
    13. Rujan 2025. 19:51

Sve potpisujem.

Pokušavam se utješiti da će sve doći na svoje i da će doći baš ta posebna beba svakoj od nas. Tek tada će, gledajući unazad, biti jasno zašto se nije dogodilo ranije. ☺️

Kako se vasi partneri osjećaju u cijelom ovom procesu?

👩‍❤️‍👨 - pokušavamo od 10/24 👨33 👩 32
    Oligoasthenozoospermia
    - AIH 01/26 - ❌
    - IVF 03/26 - 2 ❄️
    - 03/26 ET ✅ 11. tjedan - 💔

jasamja
    14. Rujan 2025. 12:42

Ajme koliko smo sve zajedno promijenile psihičko stanje 😔 stvarno se nadam da će nam se svima zvijezde posložiti kako treba i da je našoj patnji i mučenju uskoro kraj 🤞❤️
    Moj suprug je nakon mog drugog spontanog imao baš veliki psihički pad, uopće nije jedno vrijeme htio čuti za trudnoću i mogućnost još jedne bebe. 
    Ja stvarno neznam što očekivati od ove ovulacije 🤷 prekjučer i jučer sam baš imala podosta iscjetka ali je bio više zelen, dakle imam gljivice/infekciju i koliko sam čitala one sprječavaju oplođivanje tako da lagano odbacujem mogućnost plusa krajem mjeseca, a i jučer i danas smo imali odnos i totalno je suho doljnje područje 😡 i baš budem ljuta zbog toga i onda si još radim veći pritisak u glavi i sve to ne vodi ničemu. Rekla sam i suprugu prije još ovaj ciklus i odustajem, nemogu više, baš sam iscrpljena i budem jako živčana kad je ovulacija jer osjećam veliki pritisak na sebe da odnos mora biti baš sada i onda sve nekako krene nizbrdo i fokus mi bude samo u tome 🤮🤮🤮
    Baš sam vam se izjadala 😔

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025
    ➕ 29.11. 🤞

jasamja
    14. Rujan 2025. 13:15

Sve sve isto od riječi do riječi, baš ovo kako si rekla, živim život prema ciklusu i trakicama 🤮
    Ako nam sada ne uspije dajem još šansu femisan A kapima ili nečem drugom što sada ne mogu pronaći na fejsu, a izbacivalo mi se prije neko vrijeme, isto neke prirodne kapi gdje su žene pisale da su ostajale trudne odmah nakon prvog korištenja nakon dugih mjeseci neuspjeha, a onda odustajem. 

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025
    ➕ 29.11. 🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI