Pozdrav svim curama, posebno ovima s kojima se znam s teme. Želim podijeliti lijepu vijest, ja sam u 8. Tjednu trudnoće zahvaljujući IVFu u KBCSM.
Od drage EllaMS sam dobila paket za praćenje ovulacija, a pošto sam sad mrvicu sigurnija da mi neće više trebati, želim ih proslijediti dalje nekoj od vas. U pitanju su dva paketa s ovulacijskim i trakicama za trudnoću- ja sam ih koristila al ih ima još jako puno. Javite mi koja želi pa ostavim mail u potpisu. Sretno svima🤍
Trakicehttps://ibb.co/5X69jNYg
Čestitke i sretno! ♥️
👩🦰29
PCO izgled jajnika
Hormoni ✅
08/25 histeroskopija ✅
Ciklusi 26-33 dana
🙍♂️ 30
Asthenozoospermia
Pokušavamo od 10/24
Jasamja i missD hvala drage cure! Iscekujem vase pozitivne bete 🤞🏼🤍🥰
29.
Biokemijska 11/24
Amh 2.1 pmol
1. 4/25 Poliklinika IVF ET x
2. 6/25 Vinogradska ET x
3. 7/25 Vinogradska ET ❤️
Pozdrav svim curama, posebno ovima s kojima se znam s teme. Želim podijeliti lijepu vijest, ja sam u 8. Tjednu trudnoće zahvaljujući IVFu u KBCSM.
Od drage EllaMS sam dobila paket za praćenje ovulacija, a pošto sam sad mrvicu sigurnija da mi neće više trebati, želim ih proslijediti dalje nekoj od vas. U pitanju su dva paketa s ovulacijskim i trakicama za trudnoću- ja sam ih koristila al ih ima još jako puno. Javite mi koja želi pa ostavim mail u potpisu. Sretno svima🤍
Trakicehttps://ibb.co/5X69jNYg
Oooooo pa cestitaam 😍😍😍😍 da bude sve po školski i ugledas svoj smotuljak ljubavi 💕💕 drago mi je da su vecina starih članica prešle na ljepsu temu 😍
Trakice ako su dostupne jos mogla bih ja već sam na rezervi ostala. Stavim u potpis mail.😘

Jelušićkaa hvala ti draga 🤍i ja se nadam🤞🏼 javljam see, dostupne su :)
Nina37 hvala puno🥰🫶🏼
29.
Biokemijska 11/24
Amh 2.1 pmol
1. 4/25 Poliklinika IVF ET x
2. 6/25 Vinogradska ET x
3. 7/25 Vinogradska ET ❤️
Pozdrav svima, oprostite na upadu na temu ali slučajno sam vidjela post od Uniqlo.
Uniqlo čestitam od srca na trudnoći! Sjećam te se s MPO teme i koliko si bila tužna kad nije uspjelo predzadnji put. Jel ovo bio onaj prirodni ciklus za kojeg nisi imala neke nade? Sretno dalje i uživaj u trudnoći
37 g., AMH 5, Hashimoto, PAI 4g/5g
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️ ...2022. stigla 🍀👧
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25 ➖️
2. IVF 5/25: 6dnt ➕️; missed ab 7tt💔
3. FET 9/25; 6 dnt ➕️; 1. uzv sve ok imamo ❤️
Pozdrav svima,opet ja...evo do danas nisam dobila pravu M. A testovi svi bili do sad negativni pa i beta prije 4dana negativna.😔 Ovulacija je dokazano bila 18.8. a zadnji nezaštićeni odnos 15.8. Nemam osjećaj da cu dobiti uskoro. Do koji dan su me grudi jako bolile a sad me boli donji dio leđa i to poprilično. Kava mi smeta, cigareta isto, i ne znam više jel umišljam ili se nesto čudno zbiva. U srijedu 10.9.idem opet na gin.pregled . Da li mogu potpuno isključiti trudnoću u ovom mom slučaju?
Draga Ninnach, da si trudna jedno od to dvoje (test ili beta) sigurno bi pokazali jer je od ovulacije prošlo 19 dana.Ako imaš testova ponovi opet ujutro s prvim urinom, čisto eto…
Znam da je želja velika i voljela bih da te iznenadi pluščina, ali treba biti i realan.
Kolika ti je bila beta i kada si je vadila? Ima li šanse da si prerano vadila?
Ma bila je negativna, vjerujem da sam trudna da bi se već vidjelo kako si i napisala. Hvala ti,😉
Evo javljam se i ja sa svojim trakicama
.
https://ibb.co/S7QNvMzV
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji