Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    31. Kolovoz 2025. 16:52

Što se tiče pozicije, ja najviše volim biti gore, ali oko ovulacije sam dole i ostanem malo ležati da odmah sve ne iscuri 🤣🤣🤣

Jelušićka idemo pozitivno dalje 💪🏻🤞🏻

💙

• Nina37
    31. Kolovoz 2025. 17:29

Pa i meni se čini kao da iscuri,s tim da u plodne dane ostanem lezati 5-10min,čak i noge dignem probat cemo obrnuto nikad neznas  Ja sam narucila Premama duo tablete da probam,nije da cu od toga zatrudnit ali ne moze skodit. Sta preporucate za muskarce? Mogao bi i on pocet neke suplemente..

Jelušićkaa
    31. Kolovoz 2025. 19:52

E hvala cure moram malo povestt računa i oko njega jbga 😂 bez njega nema ništa...
    Eh sto se tiče toga curenja van ja sam ovaj mjesec a i svaki naredni ću koristiti svoju čuvenu fertilily casicu i ne izađe ništa 😅😅 neko kaže da je komplicirana za staviti ali meni je to čas posla.

jasamja
    31. Kolovoz 2025. 20:58

Jelušićkaa

E hvala cure moram malo povestt računa i oko njega jbga 😂 bez njega nema ništa…
    Eh sto se tiče toga curenja van ja sam ovaj mjesec a i svaki naredni ću koristiti svoju čuvenu fertilily casicu i ne izađe ništa 😅😅 neko kaže da je komplicirana za staviti ali meni je to čas posla.

Zar i to postoji? 😂 Hahaha prejako 👍
    Moj suprug je negdje pročitao da je doggy style najbolji jer onda duboko penetrira 🤷
    Nama je ta poza dva puta donijela plus, iako su završile rano. Nadam se trećoj sreći uskoro 🤞

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

Jelušićkaa
    31. Kolovoz 2025. 21:11

jasamja

Jelušićkaa

Moj suprug je negdje pročitao da je doggy style najbolji jer onda duboko penetrira 🤷
    Nama je ta poza dva puta donijela plus, iako su završile rano. Nadam se trećoj sreći uskoro 🤞

Ma nemoj mi reci hahah 🤣 probat ćemo i tako ako ce bit plusic  🤣 iako nisam bas ljubitelj te poze . 
    Sto se tiče casice izgleda smiješno ali eto prošli put je iz drugog puta upalila. 🤗

jasamja
    31. Kolovoz 2025. 21:20

Jelušićkaa

jasamja

Jelušićkaa

Ma nemoj mi reci hahah 🤣 probat ćemo i tako ako ce bit plusic 🤣 iako nisam bas ljubitelj te poze .
    Sto se tiče casice izgleda smiješno ali eto prošli put je iz drugog puta upalila. 🤗

Ni meni ta poza nije najdraža ali izdržim tih zadnjih par sekunda 😂😂
    Super, nadam se da će i sada. 
    Jao što mi žene nećemo sve isprobati i učiniti 😉

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

• Nina37
    02. Rujan 2025. 15:22

Ja sam danas narucila i dečku Wellman tablete, 3 pakiranja pa ćemo probati. Sadrže cink, selen, Q10.. nema šta ne.. Kroz 3 mjeseca će piti pa javim dojmove čitam o toj čašici fertilily, zanimljivo se čini, to će biti idući korak nakon mijenjanja poze i tabletica 

• Anisel93
    03. Rujan 2025. 09:32

Kako vi doživljavate ovaj period od par dana nakon ovulacije pa prema terminu neželjene menstruacije? Ja prvo budem entuzijastična i pozitivna, ali onda mi postane napeto iščekivati i nekako mi splasne pozitiva, valjda da se opet ne razočaran... Pa googlam simptome implantacije/rane trudnoće pa ispadne da nemam ništa, ili umišljam da imam sve... Ma joj, tih 10-14 dana mi traje vječno...

👱‍♀️ 32 👨 38
    👦 3

• Nina37
    03. Rujan 2025. 11:25

Tako i ja  U početku sam se nadala, mislila to je to sigurno. Sada se malo manje nadam ali uvijek postoji neko iscekivanje. Čim krenu prvi simptomi u obliku grčeva, pretpostavljam da stiže M i tu mi splasne entuzijazam. A znaju se pojaviti i 7 dana ranije.. Uglavnom sada se vodim time da cu sigurno primijetiti neki simptom koji je drugačiji nego inače.. 

Ninnach
    03. Rujan 2025. 11:58

Pozdrav svima, tražim već dugo gdje da ovo napišem u nadi da če netko imat slično iskustvo ili savjet. Lh pik sam ulovila prošli ciklus 18.8. a 15.8.je bio ciljani odnos. 30.8.pojavilo se probojno krvarenje i završilo 31.8.,pojavilo se još malo 1.i  2.9. ma ništa skoro...i od tad do sad opet ništa. Test (najosjetljiviji) jutros je bio naravno negativan.😒Jučer bila na uzv da vidim šta se dešava i gin.mi kaže da nek se javim za 7 dana ako ne dođe onako pravo i da je endometrij 11mm,kao vrlo vjerojatno nije prema tom u pitanju trudnoća i ništa ne vidi ionako. Mene zanima postoji li ikakva šansa da jesam trudna,da je ovo implantacijsko krvarenje ili lažna menstruacija? Iskreno,mislim da nisam ali ako netko ima argumente za suprotno, pišite molim vas. 
    Hvala svima!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI