Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    EllaMS
    25. Ožujak 2025. 19:14

https://mojaljekarna.hr/dodaci-prehrani-za-kosti-misice-i-zglobove/12660-solgar-vitamin-d-kapsule-033984320482.html

Cure moje ja vam pijem ovaj vitamin D i meni je odličan nalaz. Ovo je puno više jedinica od onih jadnike 400 što je obicno slučaj.
    Ja kad sam imala manjak dobila sam D-vital što je 25000 i pila sam jednu ampulu tjedno. Ali to ide preko recepta čini mi se. Ugl super mi je ova Solgar alternativa

👫
    36/36
    10/2024 biokemijska

Blondy
    25. Ožujak 2025. 19:18

EllaMS

https://mojaljekarna.hr/dodaci-prehrani-za-kosti-misice-i-zglobove/12660-solgar-vitamin-d-kapsule-033984320482.html

Cure moje ja vam pijem ovaj vitamin D i meni je odličan nalaz. Ovo je puno više jedinica od onih jadnike 400 što je obicno slučaj.
    Ja kad sam imala manjak dobila sam D-vital što je 25000 i pila sam jednu ampulu tjedno. Ali to ide preko recepta čini mi se. Ugl super mi je ova Solgar alternativa

Jel s ovim održavaš ili dižeš razinu? Ne znam, ja ga nisam uopce vadila i ne znam stanje pa nisam sigurna bi li mi mozda moglo nastetiti ako ga oijem a imam dobru razinu.. ocito cu morati i to privat izvaditi

Rose1
    25. Ožujak 2025. 19:51

Moj je isto radio u bolnici spermiogram. Mislim da je preporuka da cca5dans prije nije bilo odnosa.

💙

Rose1
    25. Ožujak 2025. 21:01

Blondy

EllaMS

Jel s ovim održavaš ili dižeš razinu? Ne znam, ja ga nisam uopce vadila i ne znam stanje pa nisam sigurna bi li mi mozda moglo nastetiti ako ga oijem a imam dobru razinu.. ocito cu morati i to privat izvaditi

Ja sam ga bila pila na svoju ruku prije nego sto sam zatrudnila i još je bilo i ljeto i u10.mj uspješan IVF. Sve razmisljam opet tako ili da izvadim D, ali mislim si da mi i tako kratko vrijeme neće bit nekih posebnih nuspojava, a opet moze pomoći. U koroni je bila i preporuka cink, D, C.

💙

EllaMS
    25. Ožujak 2025. 21:31

Meni je taj vitamin D oko 100 uvijek. A ovo solgarovo ulje koristim svaki drugi, treći dan. Kad se sjetim u principu.

👫
    36/36
    10/2024 biokemijska

Makarena
    25. Ožujak 2025. 22:08

EllaMS

Meni je prije godinu dana D vitamin bio 28, popila sam jedno pakiranje D-vitala i sad mi je evo 72, doktorica je zadovoljna s obzirom na prošlo stanje i nije mi dala ništa, nego da nastavim piti ove svoje vitamine. Trenutno uzimam 1600 IU, a jučer sam si kupila i sprej od 4000 IU 🙈. Samo sam pročitala da se ne smije prijeći dnevna doza od 4000 pa se sad mislim da kombiniram, jedan dan sprej, drugi dan svoje standardne vitamine da unesem i ostalog u sebe, iako mi trenutno ničeg drugog ne manjka. 

2023. M ❤️
    12/25 ❤️⏳

alsuncokret14
    25. Ožujak 2025. 23:24

Cure pozdravljam vas sve…Ja iskreno ne mogu da stignem od posla. Ali evo uletim malo i procitam.
    Xoxo 🫂 tuuu sam, cekam termin za daljnje konsultacije.
    Da li jos jedna IUI ili IVF …
    Enii konsultacije su ti na moj  b-day 🌹 Zelim ti srecu i saljem puno 🫂

alsuncokret14
    25. Ožujak 2025. 23:41

Uniqlo kako si mi ti? Kakva je situacija kod tebe…
    Ja bih se trebala baciti u akciju od sutra danas sam 11 dan ciklusa… Moram se vratiti u formu 🤣🤣

• eni233
    26. Ožujak 2025. 06:15

Blondy

eni233

Blondy

Curke. Ciji su muzevi bili na spermiogramu, kad se dobije nalaz? Sto je uobicajeno?

Pa mi smo išli privatno u dobili smo odmah isti dan . Moj suprug je imalo oligozoospermiju jednom , pa je bilo normalan tj odličan spermiogram , onda je opet bio loš pa dobar opet i tako u krug .. ja ću ti samo jedno rec isto kao i nama ženama sto se zna poremeti ciklus tako i muškima ovisi spermiogram ako je bio bolestan ili pod stresom Itd . Moj suprug radi dosta stresan posao , ali se trudi kvalitetno hraniti , trenirati i uzimati suplemntaciju i za sad je to bilo super .. pa savjetujem sve žene super je napraviti spermiogram da znate na čemu ste .. Al nemojte se obazirati ako vam bude malo lošiji jer stvarno ovisi to o puno faktora ❤️

Gdje ste privatno isli? I moj ce privat

Poliklinika breyer prvi spermio , a drugi put je u skvorcu . 

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska, 1 jajna satnica , 1 oplođena
    9.6.2025- ET
    23.6.2025- vađenje bete 🤞

• eni233
    26. Ožujak 2025. 06:17

Makarena

EllaMS

Meni je prije godinu dana D vitamin bio 28, popila sam jedno pakiranje D-vitala i sad mi je evo 72, doktorica je zadovoljna s obzirom na prošlo stanje i nije mi dala ništa, nego da nastavim piti ove svoje vitamine. Trenutno uzimam 1600 IU, a jučer sam si kupila i sprej od 4000 IU 🙈. Samo sam pročitala da se ne smije prijeći dnevna doza od 4000 pa se sad mislim da kombiniram, jedan dan sprej, drugi dan svoje standardne vitamine da unesem i ostalog u sebe, iako mi trenutno ničeg drugog ne manjka.

Ja nikad nisam imala manjak vitamina D , do sad , neznam što se desilo evo . Našla sam si nalaze od prije , jednom mi je bio 75, a drugi put 80 sto je više nego dovoljno , a sad 67🤷‍♀️🤦🏼‍♀️😏 strašno ..a ja ga unosim kroz prenatalne i još preko ovih d3 kapi , sad sam pojačala kapi 🤣🤣🤣🤣🤣😅

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska, 1 jajna satnica , 1 oplođena
    9.6.2025- ET
    23.6.2025- vađenje bete 🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.