Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tina102
    23. Ožujak 2025. 19:34

Jel su kome mozda lh trakice pocele tamniti prije nego sto je bilo pozitivnog testa na trudnocu zbog lh hormona, pocela mi je bas tamniti trakica, a 6dpo sam

jasamja
    23. Ožujak 2025. 19:53

Blondy

Meni je ipak za ne dobiti 14.4. Malo sam se preračunala. Oko tog datuma sam saznala za prvu trudnoću. Možda je to znak 😅

To bi mogao biti dobar znak 🤞🤞🤞 kad idući puta objavim listu bit će ispravljen tvoj datum 😉

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

jasamja
    23. Ožujak 2025. 20:10

Ovo da vam ispričam cure 😂 pita danas mene moj suprug koliko je dana prošlo od akcije, i kažem ja oko 15ak dana, nešto manje, kaže on meni kako to da ti nisi napravila ni jedan test do sada, a kaže ja njemu ma neda mi se, čekam da mi zakasni M, a u sebi se smijem i mislim si eh da ti znaš da ja znam od jučer na čemu smo 😂 
    Tako da sutra ujutro radim test i svo vrijeme razmišljam kako da mu to isprezentiram da se malo iznenadi, jer znam da duboko u sebi pretpostavlja da je uspjelo. Ako imate kakve ideje pišete mi 😉
    E da, grudi me bole od jučer a danas podosta 🤞

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

Blondy
    23. Ožujak 2025. 20:34

jasamja

Ovo da vam ispričam cure 😂 pita danas mene moj suprug koliko je dana prošlo od akcije, i kažem ja oko 15ak dana, nešto manje, kaže on meni kako to da ti nisi napravila ni jedan test do sada, a kaže ja njemu ma neda mi se, čekam da mi zakasni M, a u sebi se smijem i mislim si eh da ti znaš da ja znam od jučer na čemu smo 😂
    Tako da sutra ujutro radim test i svo vrijeme razmišljam kako da mu to isprezentiram da se malo iznenadi, jer znam da duboko u sebi pretpostavlja da je uspjelo. Ako imate kakve ideje pišete mi 😉
    E da, grudi me bole od jučer a danas podosta 🤞

Bit ce to lijep trenutak kad mu kazes 😃
    E mene bas zivcira sto sad kad dojim ne osjecam cice uopce u pmsu. Makar, sjecam se da mi u prvoj trudnoci nije bilo nista razlicito nego u pmsu. Napete su bile ovako i onako 😂

• Tamara30
    23. Ožujak 2025. 21:17

koji su testovi najbolji za ovulaciju one lh easyhomme ili premom

Rose1
    23. Ožujak 2025. 21:43

Jasamja moja prijateljica je mužu u kutijicu na jastuk stavila dudu 
    Inace nisam bas nesto kreativna pa nisam od pomoci🤣🤣🤣
    Tamara mene izlude te trakice, ja najviše volim clearblue iako je malo preskup 😬

💙

Rose1
    23. Ožujak 2025. 21:46

E da, to s boli u grudima sam jako pratila. Prije nikad nisam imala bolne, zadnje dvije godine ful bolne, ali i to se mijenja. Nekad mi bol popušta kako se bliži menstruacija , nekad ne, nego je i jača pa se ponadam...a kad sam bila trudna jedva da me i boljelo.
    Sve individualno, ali kod mene se i mijenja...ono za izluditi. Bas ne mogu znati 

💙

Zara531
    23. Ožujak 2025. 22:17

Ajme jasamja tako sam uzbuđena za sutraaa! I uzbuđena za tebe i tvog supruga 🥰 ni ja nisam baš kreativna tako da ti nemam neki pametan prijedlog. Kod mog prvog i jedinog pozitivnog testa sam dragog probudila ujutro i pokazala mu jer sam i sama bila u šoku a on je onako pospan rekao "šta je ovo, korona??" 🤣🤣🤣
    .
    Što se grudi tiče meni počnu promjene već nakon O i onda bole do menstruacije i to je tako zadnjih par godina, ranije je bilo drukčije ili me nisu boljele uopće ili par dana prije M.

👱‍♀️34 👱‍♂️40
    pokušavamo od 10/2022
    ciklusi 31/33
    09/2023 spontani (6 tt)
    01/2025 povišeni testosteron
    02/2025 spermiogram uredan
    02/2025 hormoni uredni
    04/2025 jajovodi prohodni
    infolic, vrkuta, Euthyrox

Uniqlo7
    23. Ožujak 2025. 22:55

Jasamja moras nam sve ispricat sutra! Pogledaj na pinterestu, ja sam muzu planirala u kutiju staviti zrno chia sjemenke i upakirati (bio mu je i rođendan), ali nisamstigla i od soka sam samo rekla😂 i ovo mi je simpa https://pin.it/4drSk0k9x

29.
    Biokemijska 11/24

Amh 2.1 pmol/ Poliklinika IVF

jasamja
    24. Ožujak 2025. 07:10

https://ibb.co/XZ4L4SFZ

Evo i današnjeg testa,tamniji nego u subotu. Ali baš me nerviraju ovi od 25mlu 🙄 ponovimo još u srijedu i gotovo. Onda idem na put 3 dana pa neću ni biti u mogućnosti.
    Što se grudi tiče, one mene bole samo kad sam trudna, ali stvarno 😂 jedino što su mi ovoga puta bile čudne od ovulacije na dalje. 
    Test sam pustila u wcu pa neka se gospodin iznenadi 😉

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.