Jel su kome mozda lh trakice pocele tamniti prije nego sto je bilo pozitivnog testa na trudnocu zbog lh hormona, pocela mi je bas tamniti trakica, a 6dpo sam
Meni je ipak za ne dobiti 14.4. Malo sam se preračunala. Oko tog datuma sam saznala za prvu trudnoću. Možda je to znak 😅
To bi mogao biti dobar znak 🤞🤞🤞 kad idući puta objavim listu bit će ispravljen tvoj datum 😉
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Ovo da vam ispričam cure 😂 pita danas mene moj suprug koliko je dana prošlo od akcije, i kažem ja oko 15ak dana, nešto manje, kaže on meni kako to da ti nisi napravila ni jedan test do sada, a kaže ja njemu ma neda mi se, čekam da mi zakasni M, a u sebi se smijem i mislim si eh da ti znaš da ja znam od jučer na čemu smo 😂
Tako da sutra ujutro radim test i svo vrijeme razmišljam kako da mu to isprezentiram da se malo iznenadi, jer znam da duboko u sebi pretpostavlja da je uspjelo. Ako imate kakve ideje pišete mi 😉
E da, grudi me bole od jučer a danas podosta 🤞
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Ovo da vam ispričam cure 😂 pita danas mene moj suprug koliko je dana prošlo od akcije, i kažem ja oko 15ak dana, nešto manje, kaže on meni kako to da ti nisi napravila ni jedan test do sada, a kaže ja njemu ma neda mi se, čekam da mi zakasni M, a u sebi se smijem i mislim si eh da ti znaš da ja znam od jučer na čemu smo 😂
Tako da sutra ujutro radim test i svo vrijeme razmišljam kako da mu to isprezentiram da se malo iznenadi, jer znam da duboko u sebi pretpostavlja da je uspjelo. Ako imate kakve ideje pišete mi 😉
E da, grudi me bole od jučer a danas podosta 🤞
Bit ce to lijep trenutak kad mu kazes 😃
E mene bas zivcira sto sad kad dojim ne osjecam cice uopce u pmsu. Makar, sjecam se da mi u prvoj trudnoci nije bilo nista razlicito nego u pmsu. Napete su bile ovako i onako 😂
Jasamja moja prijateljica je mužu u kutijicu na jastuk stavila dudu
Inace nisam bas nesto kreativna pa nisam od pomoci🤣🤣🤣
Tamara mene izlude te trakice, ja najviše volim clearblue iako je malo preskup 😬
💙
E da, to s boli u grudima sam jako pratila. Prije nikad nisam imala bolne, zadnje dvije godine ful bolne, ali i to se mijenja. Nekad mi bol popušta kako se bliži menstruacija , nekad ne, nego je i jača pa se ponadam...a kad sam bila trudna jedva da me i boljelo.
Sve individualno, ali kod mene se i mijenja...ono za izluditi. Bas ne mogu znati
💙
Ajme jasamja tako sam uzbuđena za sutraaa! I uzbuđena za tebe i tvog supruga 🥰 ni ja nisam baš kreativna tako da ti nemam neki pametan prijedlog. Kod mog prvog i jedinog pozitivnog testa sam dragog probudila ujutro i pokazala mu jer sam i sama bila u šoku a on je onako pospan rekao "šta je ovo, korona??" 🤣🤣🤣
.
Što se grudi tiče meni počnu promjene već nakon O i onda bole do menstruacije i to je tako zadnjih par godina, ranije je bilo drukčije ili me nisu boljele uopće ili par dana prije M.
👱♀️34 👱♂️40
pokušavamo od 10/2022
ciklusi 31/33
09/2023 spontani (6 tt)
01/2025 povišeni testosteron
02/2025 spermiogram uredan
02/2025 hormoni uredni
04/2025 jajovodi prohodni
infolic, vrkuta, Euthyrox
Jasamja moras nam sve ispricat sutra! Pogledaj na pinterestu, ja sam muzu planirala u kutiju staviti zrno chia sjemenke i upakirati (bio mu je i rođendan), ali nisamstigla i od soka sam samo rekla😂 i ovo mi je simpa https://pin.it/4drSk0k9x
29.
Biokemijska 11/24
Amh 2.1 pmol/ Poliklinika IVF
https://ibb.co/XZ4L4SFZ
.
Evo i današnjeg testa,tamniji nego u subotu. Ali baš me nerviraju ovi od 25mlu 🙄 ponovimo još u srijedu i gotovo. Onda idem na put 3 dana pa neću ni biti u mogućnosti.
Što se grudi tiče, one mene bole samo kad sam trudna, ali stvarno 😂 jedino što su mi ovoga puta bile čudne od ovulacije na dalje.
Test sam pustila u wcu pa neka se gospodin iznenadi 😉
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Sortiraj odgovore
Najstariji