Ivaa moja prijateljica je prije x godina isla tu i koliko se sjećam da je otprilike sve je izašlo oko 15 000 KM. Sad da li je se nešto promjenilo ne znam.
ja sam jutros pisnula test kinez izludit ce me malo ima sjena malo nema nije bas pouzdan ali nemam drugog. 😂
Simptomi su mi kao da ću dobiti kao i svaki mjesec.

Ivaa moja prijateljica je prije x godina isla tu i koliko se sjećam da je otprilike sve je izašlo oko 15 000 KM. Sad da li je se nešto promjenilo ne znam.
ja sam jutros pisnula test kinez izludit ce me malo ima sjena malo nema nije bas pouzdan ali nemam drugog. 😂
Simptomi su mi kao da ću dobiti kao i svaki mjesec.
Ohooo, imaš fotku? Zar ne bi trebao biti pozitivan čak i ako ima malu sjenu? 🤞🤞🤞

👱♀️ 32 👨 38
👦 3
Anisel mah ima njih da bacaju evaporacijske sjene pogotovo kinezi. Nisam bas uspjela uslikati kako je se vidjelo golim okom. Kontam trebam dobiti za 2 dana možda je se već trebalo i vidjeti dobro. Ponoviim sutra pa javim.

Sad se mislim možda samo to ja vidim 😂😂😂 ovo je uslikano minutu nakon sto sam umocila. kasnije kad se osusio nije se bas vidjelo. Zato mislim da to nije to.

Sad se mislim možda samo to ja vidim 😂😂😂 ovo je uslikano minutu nakon sto sam umocila. kasnije kad se osusio nije se bas vidjelo. Zato mislim da to nije to.
Ja upadam na temu cisto da popratim imaju li cure s kojima sam se pratila lijepe vijesti, ali moram komentirati da ovakav blijedi i jedva vidljiv kinez kojeg sam ja umocila u 12. mj 2022. je prije mjesec dana proslavio 2.rodendan, just sayin' 🤣❤️

👩🏻 34
🧑🏼 40
👧🏼 8/2023.
#2 krećemo 04./2025.
➕ 12.6. 🥳
UZV 4.7. ❤️ 7+0
UZV 8.8. ❤️ 12+0
13.8. Qualified360 - stiže nam curka 💖
⏳ UZV 06.10.
https://ibb.co/RkJtvMxY
Vidi se neka sjena 🤞🤞 samo neka tamni 😁
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Zebra nažalost ništa jutros bijel kao snijeg. Trebala bi uvesti M neke vitamine. Tek smo krenuli ovaj mjesec bilo bi bas čudo da se odmah i primi 😂 vidim ti si trbe cestitam ti i da sve bude po školski 😘
Hvala cure ali ništa izgleda ovaj mjesec. Definitivno uvodimo vitamine mislim da se zovu fertil max za muškarce pa probat ćemo...

Nema nešto značajno zadnji put kad je radio nalaze malo su lošije pokretljivosti pa je dobio. Majko moja bas su skupi ti vitamini da u bankrot odes 😩

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji