Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    parisislove
    23. Ožujak 2025. 13:56

Ja sam na trećem danu testiranja, 11. dan ciklusa danas, i testovi umjesto da tamne svijetle 😣 ne razumijem znaci li to da sam ovulirala prije 9. dana ciklusa… inače sredinom ciklusa ovuliram a krvarenje mi traje oko tjedan dana pa nema smisla početi testirati prije nego menstruacija prođe… baš sam zbunjena i tužna jer sam imala dobar osjećaj za ovaj ciklus 😔 
    https://ibb.co/gBbhsBJ

11/2024 +
    12/2024 nipt low risk/boy
    1/2025 PPROM u 15tt 💔

Zara531
    23. Ožujak 2025. 14:14

parisislove samo nastavi testiranje... ako ti je O sredinom ciklusa, još je rano za pozitivnu trakicu 🤞 ne se bedirati prije vremena

👱‍♀️34 👱‍♂️40
    pokušavamo od 10/2022
    ciklusi 31/33
    09/2023 spontani (6 tt)
    01/2025 povišeni testosteron
    02/2025 spermiogram uredan
    02/2025 hormoni uredni
    04/2025 jajovodi prohodni
    infolic, vrkuta, Euthyrox

Uniqlo7
    23. Ožujak 2025. 15:12

Cure, jel itko od vas jede smokve u maslinovom ulju? Za one koji ne znaju, navodno podizu plodnost, nemam pojma kako ni zasto, niti puno vjerujem u to, ali evo imam smokvi i domaceg m. Ulja pa se mislim da probam😂

29.
    Biokemijska 11/24

Amh 2.1 pmol/ Poliklinika IVF

Rose1
    23. Ožujak 2025. 15:16

Parislove da, samo nastavi. Sumnjam da ti je bila 9.dan ako nikada nije. Ja to godinama pratim i nikad mi nije bila prije13.danq
    Uniqla e nikad čula za to. Proguglam haha 
    Znam za ciklu i ananas da su dobri za endometrij

💙

jasamja
    23. Ožujak 2025. 16:13

parisislove

Ja sam na trećem danu testiranja, 11. dan ciklusa danas, i testovi umjesto da tamne svijetle 😣 ne razumijem znaci li to da sam ovulirala prije 9. dana ciklusa… inače sredinom ciklusa ovuliram a krvarenje mi traje oko tjedan dana pa nema smisla početi testirati prije nego menstruacija prođe… baš sam zbunjena i tužna jer sam imala dobar osjećaj za ovaj ciklus 😔

Hm baš čudno, ali kako cure kažu, nastavi pratiti, sigurno ti nije bila ovulacija, jedino ako preskoči ovaj mjesec, jer i to je moguće 🤷

Uniqlo7 ni ja nisam čula za to, ali zašto ne probati. Najgore od svega može te potjerati u wc 😂😂

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

Uniqlo7
    23. Ožujak 2025. 18:15

parisislove

Koje su ti ovo trakice i koja je osjetljivost? Možda ti trakice ne pašu🤷🏻‍♀️ btw. Meni se stvarno dogodilo unazad možda 2ciklusa da mi je O došla na 9dc, nije nemoguće da O šeta. Mada po boji tvoje trakice prije mislim da će tek doći :) meni se nekad dogodi isto da je jedan dan tamnija pa sutra svjetlija, samo nastavi, O bi se svakako trebala značajno vidjeti! 

29.
    Biokemijska 11/24

Amh 2.1 pmol/ Poliklinika IVF

• Tamara30
    23. Ožujak 2025. 18:44

ima li neko od vas provido vodenastu sluz ??

EllaMS
    23. Ožujak 2025. 19:13

parisislove ma ne brini nije ti još bio pik. Evo moje trakice ovaj ciklus, https://ibb.co/hRKGGswj dok je low generalno tako setaju, kad krene taj surge LH tada krenu tamniti i ne svijetle nazad. Samo nastavi pratiti

👫
    36/36
    10/2024 biokemijska

EllaMS
    23. Ožujak 2025. 19:19

Tamara30

ima li neko od vas provido vodenastu sluz ??

Ja ti to nikad nemam tako da ni ne mogu po tome skuziti kad mi kreću plodni dani, zato i koristim trakice. Krenula sam piti i ulje nocurka koje kakti pomaže kod te sluzi, ali iskreno nisam baš nešto primjetila. Pijem to zadnja dva ciklusa i mogu samo reći da mi je ovulacija u oba bila nešto ranije nego obično, ali su dva ciklusa premalo da bi zaključila da je od toga.

👫
    36/36
    10/2024 biokemijska

Blondy
    23. Ožujak 2025. 19:28

Meni je ipak za ne dobiti 14.4. Malo sam se preračunala. Oko tog datuma sam saznala za prvu trudnoću. Možda je to znak 😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.