Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rose1
    26. Kolovoz 2025. 09:38

Cure, evo i mene! I ja sam uzela ljetnu pauzu...
    Sretnooooo svima 🤗

💙

• Nina37
    26. Kolovoz 2025. 10:43

Cure, ima li kakvih novosti kod vas? Samo da prijavim da ja danas očekujem M, ovulacija računam da je bila 12.8. jer sam 11.8.uhvatila peak tako da danas/sutra očekujem stvari. Od simptoma imam lagane menstrualne grčeve.. Javim vam se kroz par dana :) 

jasamja
    26. Kolovoz 2025. 11:18

Nina37

Cure, ima li kakvih novosti kod vas? Samo da prijavim da ja danas očekujem M, ovulacija računam da je bila 12.8. jer sam 11.8.uhvatila peak tako da danas/sutra očekujem stvari. Od simptoma imam lagane menstrualne grčeve.. Javim vam se kroz par dana :)

Žao mi je da nije uspjelo ovoga puta. Idemo hrabro sve zajedno po jesenske plodove ljubavi 😉😁💪
    Kod mene ništa novo, M prošla i sada čekam da krenem sa trakicama 😁🤞

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

• Nina37
    26. Kolovoz 2025. 13:00

Tako i ja :D počekat ću još koji dan.. da ne radim opet test pa ostanem razočarana
    A bas bi bilo lijepo ugledati plus..ajde bude jednom valjda :) 

Jelušićkaa
    26. Kolovoz 2025. 13:19

Ma nedajte se žene glavu gore. Piskite trakice nek vam bude zabava nemojte se toliko opterecavati. Ja sam sebi poslozila u glavi da LH trakice kad piskim bas mi bude zabavno pratiti taj peak pa onda pad. Samo naprijed!!! I sretno svima. Od simptoma onako me malo stomak boli kao pred M ali izgleda da sam pokupila neku i urinarnu i vaginalnu infekciju pa možda me od toga i boli. Nema ostalih simptoma ali sam tek 6 DPO. 

Rose1
    27. Kolovoz 2025. 08:45

Kod mene ništa novo. Čekam do druge SRI/Čet

💙

Rose1
    27. Kolovoz 2025. 08:47

ivaaa30

Bila mi je zabava ispocetka, zanimljivo pratit ciklus, upoznat tijelo. Sada kada znam da imamo problem i da postoji mogucnost da nikad necemo prirodnim putem imat djece, nije mi vise zabavno🫤
    Ali ne dam se, borim se s ovakvim mislima i nadam se da ce ipak na kraju sve biti u redu.

A istina da, totalno te kuzim, ali ta potpomognuta nije ništa strašno. Ja kad sam bila krenula u to bila sam bas pozitivna i sretna jer sam vjerovala da sam jako blizu cilja i tako je i bilo 🙏🏻💙

💙

• Anisel93
    27. Kolovoz 2025. 13:01

Vjerujem da te to Ivaaa30 psihički već muči, ne znam ništa o problemu koji vas muči, ali ako su ginekolozi rekli da pokušavate, onda vjerujem da ima šanse i da se prirodno ulovi...
    Meni bi danas trebala biti ovulacija, jučer sam bila na sistematskom, što uključuje i ginekološki pa mi je dr rekla da jučer i danas pokušamo... Eto, ako ništa, barem sigurno imam ovulaciju pa ćemo vidjeti! 

👱‍♀️ 32 👨 38
    👦 3

• Nina37
    28. Kolovoz 2025. 08:39

Ja idem u novi ciklus.. jučer sam dobila tako da idemo dalje pozitivno

• Nina37
    29. Kolovoz 2025. 13:39

Da vas pitam malo za misljenje  kakav polozaj prakticirate tokom odnosa? Ja sam uglavnom gore,pa sam predlozila da se to malo promijeni, neznam da li ima ikakvog utjecaja  čitala sam da to nema veze, ali nekako ako razmislim moglo bi biti nesto i u tome

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI