parisislove super za smajlića! sretno u pokrivanjutamara30 ako ti je danas 1dc, to znači da si ovulirala negdje 11.3. Obzirom da ti je lh trakica bila pozitivna 10.3. to je onda to. Sretno u novom ciklusu
.
sutra idem vaditi hormone (štitnjača + spolni) i stvarno se nadam da će biti uredni. iskreno, bez obzira na trudnoću koju itekako želim, u ovom trenutku bila bih zadovoljna i sa urednim hormonima i redovitim ovulacijama, obzirom da kod mene je očito u tome problem.
Meni su došli rezultati svega jučer , sve mi je tip top stvarno , Al D vitamin mi je opet nizak .. a uzimam ga redovito , s 64 se povisio na 67 od kraja 11 mjeseca , znaci baš ništa 🤷♀️ Al dobro neću se zamarati više time jer vidim da nema smisla 😅😅😅 vidjet ću šta će mi reci u Vinogradskoj pa ću biti pametnija 😏
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska, 1 jajna satnica , 1 oplođena
9.6.2025- ET
23.6.2025- vađenje bete 🤞
parisislove super za smajlića! sretno u pokrivanjutamara30 ako ti je danas 1dc, to znači da si ovulirala negdje 11.3. Obzirom da ti je lh trakica bila pozitivna 10.3. to je onda to. Sretno u novom ciklusu
.
sutra idem vaditi hormone (štitnjača + spolni) i stvarno se nadam da će biti uredni. iskreno, bez obzira na trudnoću koju itekako želim, u ovom trenutku bila bih zadovoljna i sa urednim hormonima i redovitim ovulacijama, obzirom da kod mene je očito u tome problem.
okei znaci sada mije menstruacija na 28 dan jer tako
Cure prijavljujem smješka na clearblue testu, tako da krećemo danas u akciju ☺️
Hvala vam! Baš ste me ohrabrile neki dan da nastavim testirati unatoč opadajućem lh 🤗
Ella misliš li da bi taj test na progesteron mogao dati clue dali je došlo do oplodnje i prije nego dođe vrijeme za testiranje na trudnoću? Ja samo tražim nove testove na koje mogu potrošiti novce 🤣
Super, sretno u pokrivanju i da bude uspješno 🤞 jel te pišem na listu? 😁
upisi i mene na listu
Evo mene. Vratim se doma nakon što sam malecku pustila u vrtiću, sjedim za stolom dolazi suprug iz wca i ništa. I tako mi dobrih 15min pričamo o svemu i svačemu, nakon toga odlazim ja u wc vraćam se i pitam ga da šta nije vidio ONO, kaže jesam da, ali šta ono je sve nešto svijetlo. Treba bit tamnije od ove druge 😂 uglavnom sretan je kao i ja, ali nažalost zbog prošlog iskustva sve nekako uzimamo s rezervom 🤷
Ceeeestitam ti od srcaaaa! I zelim ti da ti trudnoca bude dosadna i školska 🥰❤️❤️
Hvala ti ❤️😘 kako si ti?
Dobro sam sve ide u dobrom pravcu, osim sto i dalje povremeno imam mucnine i žgaravicu koja ubija 😬 ali sve cemo to vec istrpiti za svoje bebače ☺️
🙋🏽♀️28 🙋🏽♂️32 💒16.9.2023.
➕10.1.2025
Due day 23.9.2025 🧸🍼🩵
Evo mene. Vratim se doma nakon što sam malecku pustila u vrtiću, sjedim za stolom dolazi suprug iz wca i ništa. I tako mi dobrih 15min pričamo o svemu i svačemu, nakon toga odlazim ja u wc vraćam se i pitam ga da šta nije vidio ONO, kaže jesam da, ali šta ono je sve nešto svijetlo. Treba bit tamnije od ove druge 😂 uglavnom sretan je kao i ja, ali nažalost zbog prošlog iskustva sve nekako uzimamo s rezervom 🤷
Ceeeestitam ti od srcaaaa! I zelim ti da ti trudnoca bude dosadna i školska 🥰❤️❤️
Hvala ti ❤️😘 kako si ti?
Dobro sam sve ide u dobrom pravcu, osim sto i dalje povremeno imam mucnine i žgaravicu koja ubija 😬 ali sve cemo to vec istrpiti za svoje bebače ☺️
Ooo i meni je drago da si dobro🥳🥳 sve su to slatke muke 🥰
Parisislove drago mi je da se pik ipak pojavio i da si nastavila s testiranjem, sad na posao🥳
Ja ovaj mj ipak jos pokusavam prirodno, ali nisam uzimala trakice. Odlucih osluskivati tijelo na maks, smorile su me trakice 🙄
29.
Biokemijska 11/24
Amh 2.1 pmol
1. 4/25 Poliklinika IVF ET x
2. 6/25 Vinogradska …
Curke. Ciji su muzevi bili na spermiogramu, kad se dobije nalaz? Sto je uobicajeno?
Curke. Ciji su muzevi bili na spermiogramu, kad se dobije nalaz? Sto je uobicajeno?
Pa mi smo išli privatno u dobili smo odmah isti dan . Moj suprug je imalo oligozoospermiju jednom , pa je bilo normalan tj odličan spermiogram , onda je opet bio loš pa dobar opet i tako u krug .. ja ću ti samo jedno rec isto kao i nama ženama sto se zna poremeti ciklus tako i muškima ovisi spermiogram ako je bio bolestan ili pod stresom Itd . Moj suprug radi dosta stresan posao , ali se trudi kvalitetno hraniti , trenirati i uzimati suplemntaciju i za sad je to bilo super .. pa savjetujem sve žene super je napraviti spermiogram da znate na čemu ste .. Al nemojte se obazirati ako vam bude malo lošiji jer stvarno ovisi to o puno faktora ❤️
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska, 1 jajna satnica , 1 oplođena
9.6.2025- ET
23.6.2025- vađenje bete 🤞
Moj je u vinogradsku nosio. Bio gotov nalaz za jedan dan :)
29.
Biokemijska 11/24
Amh 2.1 pmol
1. 4/25 Poliklinika IVF ET x
2. 6/25 Vinogradska …
Pa mi smo išli privatno u dobili smo odmah isti dan . Moj suprug je imalo oligozoospermiju jednom , pa je bilo normalan tj odličan spermiogram , onda je opet bio loš pa dobar opet i tako u krug .. ja ću ti samo jedno rec isto kao i nama ženama sto se zna poremeti ciklus tako i muškima ovisi spermiogram ako je bio bolestan ili pod stresom Itd . Moj suprug radi dosta stresan posao , ali se trudi kvalitetno hraniti , trenirati i uzimati suplemntaciju i za sad je to bilo super .. pa savjetujem sve žene super je napraviti spermiogram da znate na čemu ste .. Al nemojte se obazirati ako vam bude malo lošiji jer stvarno ovisi to o puno faktora ❤️
Gdje ste privatno isli? I moj ce privat
.
Meni su došli rezultati svega jučer , sve mi je tip top stvarno , Al D vitamin mi je opet nizak .. a uzimam ga redovito , s 64 se povisio na 67 od kraja 11 mjeseca , znaci baš ništa 🤷♀️ Al dobro neću se zamarati više time jer vidim da nema smisla 😅😅😅 vidjet ću šta će mi reci u Vinogradskoj pa ću biti pametnija 😏
Ah taj vitamin D 🙄 bas mi je danas izašao neki post gdje ljudi nisu mogli nikako dobiti dijete, onda su išli na IVF, isto neuspješno dok nisu skuzili da je njoj nizak vitamin D i kad ga je podigla ostala trudna iz prve. Ne možeš vjerovati da zbog jedne stvari toliko dugo možeš imati problema sa začećem. Ovo i sebe tješim malo, nadam se kad ga podignem da će i meni uspjeti 😅. Samo mi je problem šta nisam dobila nikakvu terapiju pa pokušavam sama s nekim dodacima prehrani 🤷🏻♀️
2023. M ❤️
12/25 ❤️⏳
Sortiraj odgovore
Najstariji