Baš sam se pitala zašto je tema utihnula taman kad sam se ja priključila.🤣 Izgleda da je bila ljetna stanka za neke, a neke su, nadam se, ugledale i svoje plusiće...
Sretno nam svima u novom ciklusu i neka nam što prije bude dobitan! 🤞🤞🤞

👱♀️ 32 👨 38
👦 3
Kod svake isto… Kada vidim da temperatura pada i dolazi M, živčanost i suze pa onda lov na peak i optimizam. Da vidim plus vjerojatno bih u nesvijest pala
Nadam se jednog dana da ću i to dočekat🤞🏼
Vidim da vi pokušavate skoro godinu dana. Šta kaže doktor na to?
Nadam se da će nam jesen svima biti sretna 😁🤞
Suprugu dijagnosticirana oligoasthenoteratozoospermia.
Baš smo bili kod dr. Hauptmana koji nam je ulio nadu da će se dijagnoza popraviti kroz par mjeseci jer nema fizičkih oštećenja. Već mjesec ipo koristi suplemente i pazi na prehranu, vježba itd. U 10. ponavljamo spermiogram da vidimo ima li pomaka
Dajem nam šansu do nove godine, da prirodno pokušavamo. Ako se ništa ne dogodi pravac MPO
Isto je i naš plan, do nove godine prirodno, ako ne bude islo, krecemo na MPO. Vidim u potpisu da otprilike jednako dugo pokusavamo 🤗
👩🦰29
PCO izgled jajnika
Hormoni ✅
08/25 histeroskopija ✅
Ciklusi 26-33 dana
🙍♂️ 30
Asthenozoospermia
Pokušavamo od 10/24
Držim vam 🤞 na najjače da prije nove godine ugledate zasluženi plus 🙂
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Pozdrav svima, nova sam ovdje 😊
Ovaj mjesec nam je prvi put da pokušavamo na bebici. Plodni dani su bili u periodu od 06. do 12.08. i ovulacija 11.08. Imali smo odnose 06.08., 07.08. i dva puta 10.08. (Dan prije ovulacije). Cijelo vrijeme nakon ovulacije me bole grudi i jajnici i 16.08. sam osjećala čudan pritisak u sredini, u maternici. Cijelo vrijeme prisutan pojačan bijeli gusti iscjedak i imam osjećaj da sam više gladna nego inače i da pišam više. Već mjesec dana pijem folnu kiselinu i omega 3. Danas je 3 dana prije očekivane menstruacije. I dalje je prisutan pojačani bijeli iscjedak te me bole grudi i leđa. Što mislite? :)
Dobrodosla :)
Ovi simptomi upućuju na trudnoću, najviše glad :) Nadam se da vam je uspijelo iz prve i čekamo informacije uskoro :)
Ja sam više puta umislila simptome, vrtim film u glavi šta je drugačije od inače i pripisujem to trudnoći ali već 6 mj ništa. Sada ponovno osjećam lagane grčeve u trbuhu, kao pred menstruaciju tako da pretpostavljam da ni ovaj puta ništa..
Ovaj mjesec nam je prvi put da pokušavamo na bebici. Plodni dani su bili u periodu od 06. do 12.08. i ovulacija 11.08. Imali smo odnose 06.08., 07.08. i dva puta 10.08. (Dan prije ovulacije). Cijelo vrijeme nakon ovulacije me bole grudi i jajnici i 16.08. sam osjećala čudan pritisak u sredini, u maternici. Cijelo vrijeme prisutan pojačan bijeli gusti iscjedak i imam osjećaj da sam više gladna nego inače i da pišam više. Već mjesec dana pijem folnu kiselinu i omega 3. Danas je 3 dana prije očekivane menstruacije. I dalje je prisutan pojačani bijeli iscjedak te me bole grudi i leđa. Što mislite? :)
Zvuči obećavajuće 🤞 navijam za plus 💚
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Dobrodošla! Javi nam danas ako se testiraš, držim fige 🥰
👩🦰29
PCO izgled jajnika
Hormoni ✅
08/25 histeroskopija ✅
Ciklusi 26-33 dana
🙍♂️ 30
Asthenozoospermia
Pokušavamo od 10/24
pozdrav nove zenice nadam se da su vam simptomi trudnoće 🤗🤗
Malo nam je tema zamrla ali da kažem i mi smo ovaj mjesec krenuli na bebu broj 2. Pozitivni trakicu sam imala 19. I 20.8 pokrili smo taj 19 pa nadam se nečemu. Sretno svima i javljajte svakako 😘

Drage moje borilice , tu i tamo vas škicnem da vidim dal je koja ostala trudna .. težak je ovaj put al nema odustajnja , isplacite se , obrišite suze i hrabo dalje! 🙏❤️ a ja vam tu puštam baby dust za srecu i da mi sve ugledate željene plusiće ❤️❤️❤️❤️🥰🥰🥰🥰🤰🤰🤰

👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨35
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Daisy584 gdje si nam? Ima kakvih novosti? 😁
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji