Ja osobno ne znam više kojoj temi pripadam. Pisala sam na potpomognutu jer su nam to savjetovali nakon suprugove dijagnoze. A onda nam je Dr. Hauptman prije par dana rekao da vjeruje da se može popraviti suplementima. Ovaj mjesec nisam hvatala ovulaciju trakicama jer sam bila spremna da nakon pregleda dr. H krećemo s nalazima za potpomognutu. Ali mislim da je bila 16.8. (dva dana prije egg white, taj dan bol u lijevom jajniku). Pokrili smo super ovaj mjesec jer sam imala baaaaš jak libido ali zbog loših nalaza i dalje se ne nadam previše.
Ja baš jutros naručila trakice da se pripremim za sljedeći ciklus. Možda se i spermio popravi malo uz silne dodatke pa od jeseni opet krećem hvatati ovulaciju trakicama.🤞🏼
Drzim fige da bude dobitni 🤞 kad (ne) ocekujes M?
Mi smo napravili pauzu preko ljeta da malo odmaknemo od svega pa od iduceg ciklusa nastavljamo. U meduvremenu cu ja ukloniti polip - nadamo se da je to bio ometajuci faktor dosad.
👩🦰29
PCO izgled jajnika
Hormoni ✅
08/25 histeroskopija ✅
Ciklusi 26-33 dana
🙍♂️ 30
Asthenozoospermia
Pokušavamo od 10/24
Isto i kod nas i slažem se, mene je baš iscrpilo brojanje dana, čekanje, praćenje znakova...malo odmaka donese olakšanje.
Hvala ti ♥️
👩🦰29
PCO izgled jajnika
Hormoni ✅
08/25 histeroskopija ✅
Ciklusi 26-33 dana
🙍♂️ 30
Asthenozoospermia
Pokušavamo od 10/24
Draga @Zebra, ako je i dalje u ponudi - zainteresirana sam 🤗
Naravno da je 🙂 samo mi ostavi neki kontakt da se dogovorimo za slanje, da ne pises bas tu osobne podatke 😁

👩🏻 34
🧑🏼 40
👧🏼 8/2023.
#2 krećemo 04./2025.
➕ 12.6. 🥳
UZV 4.7. ❤️ 7+0
UZV 8.8. ❤️ 12+0
13.8. Qualified360 - stiže nam curka 💖
⏳ UZV 06.10.
Ostavim u potpisu br mob pa maknem kad potvrdis da si spremila 🤗
👩🦰29
PCO izgled jajnika
Hormoni ✅
08/25 histeroskopija ✅
Ciklusi 26-33 dana
🙍♂️ 30
Asthenozoospermia
Pokušavamo od 10/24
Ostavim u potpisu br mob pa maknem kad potvrdis da si spremila 🤗
Jesam, saljem poruku :)

👩🏻 34
🧑🏼 40
👧🏼 8/2023.
#2 krećemo 04./2025.
➕ 12.6. 🥳
UZV 4.7. ❤️ 7+0
UZV 8.8. ❤️ 12+0
13.8. Qualified360 - stiže nam curka 💖
⏳ UZV 06.10.
Pozdrav svima, nova sam ovdje pa se pridruzujem praćenju LH trakica :) Trenutno stanje kod mene je da sam ulovila peak 11.08. pa sam sada na čekanju. Pokušavamo negdje od 2.mj ove godine, najprije spontano pa ako se desi a zadnjih 4 mjeseca malo ozbiljnije, pa smo od proslog mjeseca prešli na trakice. Eto javim se ako bude kakvih vijesti,simptoma a do tad pratim vas :)
Pozdrav svima, nova sam ovdje pa se pridruzujem praćenju LH trakica :) Trenutno stanje kod mene je da sam ulovila peak 11.08. pa sam sada na čekanju. Pokušavamo negdje od 2.mj ove godine, najprije spontano pa ako se desi a zadnjih 4 mjeseca malo ozbiljnije, pa smo od proslog mjeseca prešli na trakice. Eto javim se ako bude kakvih vijesti,simptoma a do tad pratim vas :)
Dobrodosla i sretno! 🤞
Veseli me da smo opet malo probudile temu i da sad s jeseni zajedno odbrojavamo i radujemo se novim plusicima 🥰
👩🦰29
PCO izgled jajnika
Hormoni ✅
08/25 histeroskopija ✅
Ciklusi 26-33 dana
🙍♂️ 30
Asthenozoospermia
Pokušavamo od 10/24
Dobro došla i da što prije odeš na temu proljetnica 🤞
Ja sam prošli tjedan bila puna simptoma trudnoće, napravila 3 testa svi negativni, ja u šoku. Mislila sam možda je bila malo kasnije ovualcija no što sam je ja osjetila. Grudi mene nikad ne bole, samo kad sam trudna i onda u nedjelju popodne procurim. I dalje uvjerena da je implantacijsko do jučer ujutro. Na putu za posao san toliko plakala, cijeli dan sam baš bila koma. Nakon 2 gubitka ovo me sada baš bilo dotuklo. Ali evo već danas sam bolje, spremna na dobar ulov pika i velikog plusa do kraja idućeg mjeseca 🤞
Krećem ponovno sa čajem od vrkute 💪
Nisam dugo pisala na forumu pa da se malo istresem 😉
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Dobro došla i da što prije odeš na temu proljetnica 🤞
Ja sam prošli tjedan bila puna simptoma trudnoće, napravila 3 testa svi negativni, ja u šoku. Mislila sam možda je bila malo kasnije ovualcija no što sam je ja osjetila. Grudi mene nikad ne bole, samo kad sam trudna i onda u nedjelju popodne procurim. I dalje uvjerena da je implantacijsko do jučer ujutro. Na putu za posao san toliko plakala, cijeli dan sam baš bila koma. Nakon 2 gubitka ovo me sada baš bilo dotuklo. Ali evo već danas sam bolje, spremna na dobar ulov pika i velikog plusa do kraja idućeg mjeseca 🤞
Krećem ponovno sa čajem od vrkute 💪
Nisam dugo pisala na forumu pa da se malo istresem 😉
Ma samo hrabro dalje 🤗 i ja znam par dana umisljati simptome pa nakraju dode M pa se malo razočaram,ali me uvijek veseli novi ciklus i nova šansa.. sretno svima 😁
Kod svake isto… Kada vidim da temperatura pada i dolazi M, živčanost i suze pa onda lov na peak i optimizam. Da vidim plus vjerojatno bih u nesvijest pala
Nadam se jednog dana da ću i to dočekat🤞🏼
Vidim da vi pokušavate skoro godinu dana. Šta kaže doktor na to?
Nadam se da će nam jesen svima biti sretna 😁🤞
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji