okei jer ja mislim da sam danas 5 dpo ili 6 dpo nisam sigurna a bas sam se prehladila i doktor mije dao neke tablete stim ako sam trufna nesmem da pijem pa iz tog razloga sam uradila bhcg tako da je prerano
Na 5dpo ili 6dpo je rano za svakakvu vrstu testa na trudnoću. Treba pričekati 12dpo da bi se nešto konkretno znalo.
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
okei ja vas razumem neznam tacno sta je hilh mije bio 11 a peak mi je bio mislim da je 12 nisam sigurna a to sto mije sada bhcg 0.4 to znaci sa nema ni 1 ui
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/0;1;10769;467/st/20250426/o/0/l/31/e/Period+%26+Ovulation+Ticker/dt/6/k/26a2/ttc.png
okei ja vas razumem neznam tacno sta je hilh mije bio 11 a peak mi je bio mislim da je 12 nisam sigurna a to sto mije sada bhcg 0.4 to znaci sa nema ni 1 ui
Ja bi odgodila pijenje antibiotika do 10dpo i tad napravila betu.
Ili bi trazila druge antibiotike.
Moja dr opce prakse mi stalno daje ljekove koji se ne smiju uzimati uz dojenje makar joj stalno napominjem da dojim 🤦♀️
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Tu saaam, pratimo se 😂✌🏻. Kupila sam danas clearblue za rano testiranje pa piskim ujutro. Nadam se da ćemo obje doći s lijepim vijestima. I jasamja isto ☺️.
👩🏻 29 🧑🏻 33
👧🏼 05/23
⏳ 09/24
Tu saaam, pratimo se 😂✌🏻. Kupila sam danas clearblue za rano testiranje pa piskim ujutro. Nadam se da ćemo obje doći s lijepim vijestima. I jasamja isto ☺️.
Oo, sretnoo nam. Mene probada desni jajnik. Tako mi zna pred mengu. Ne nadam se vise nicem. Al piskim za ekipu. 😅
Ja bi odgodila pijenje antibiotika do 10dpo i tad napravila betu.
Ili bi trazila druge antibiotike.
Moja dr opce prakse mi stalno daje ljekove koji se ne smiju uzimati uz dojenje makar joj stalno napominjem da dojim 🤦♀️
da ima takvih on mije prepisao ali reko ako sam u slucaju trudna da nesmem da ih pijem pa mi dao da izvadim bhcg tako da necu nista da uzimam obican paracitamol i to je to ali bas bas sam se prehladila nos grlo jos sinusi me ubili znaci haus
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/0;1;10769;467/st/20250426/o/0/l/31/e/Period+%26+Ovulation+Ticker/dt/6/k/26a2/ttc.png
Oo, sretnoo nam. Mene probada desni jajnik. Tako mi zna pred mengu. Ne nadam se vise nicem. Al piskim za ekipu. 😅
Piskim za ekipu
Hahahahahahahajaja izvrnula sam se😂😂😂😂😂 cure drzim figee
29.
Biokemijska 11/24
Kod mene i dalje snijeg na testu. To je to onda, neću više ni radit testove. Ne preostaje ništa drugo nego čekati novi ciklus i novu nadu 🤞
Makarena i Blondy sretno 😁
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
Kod mene i dalje snijeg na testu. To je to onda, neću više ni radit testove. Ne preostaje ništa drugo nego čekati novi ciklus i novu nadu 🤞
Makarena i Blondy sretno 😁
Evo i kod mene se bijeli. A lijepo sam trebala ostati pri onom svom mišljenju od vikenda da neće ništa biti, a ne si ponovno davati nadu. Sama sebe razočaram uvijek 😅. Blondy nadam se da ćeš ti doći s lijepim vijestima ❤️
👩🏻 29 🧑🏻 33
👧🏼 05/23
⏳ 09/24
Sortiraj odgovore
Najstariji