Lista ne(dolaska M) :
-jasamja 14.2
-uniqlo7 23.2
-Blondy 21.2
.
Držim 🤞🤞☘️ da ne dobijemo ❤️
.
.
Sretno ostale cure u pokrivanju ☘️❤️
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle⏳
Snješko i kod mene
Ah, nastavi niz. Ja sad čekam M i mislim da ću uzeti malu pauzu, trebam se psihički odmoriti od svega. 😔
👩🏻 29 🧑🏻 33
👧🏼 05/23
⏳ 09/24
Hahaha barem smo sve zajedno negativne 😉😂😂😂
To je prava kolegijalnost 😉
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
A joj :( bas mi je zao :(
Nadala sam se da cete nam se pridruziti na jesenskim bebama… iduci ciklus je termin u 11. mjesecu, to je jos jesen tako da ima nade 🤞🤞🤞
Sretno svima 🫶
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Mislim da je meni iduci ciklus vec 12 mjesec, tako da cemo biti zimski kao i prva beba. 😅 iako bi ja najradije proljetnicu, no necemo cekati sigurno da bude proljetna 😄
Mislim da je meni iduci ciklus vec 12 mjesec, tako da cemo biti zimski kao i prva beba. 😅 iako bi ja najradije proljetnicu, no necemo cekati sigurno da bude proljetna 😄
S proljetnim bebama je veliki problem vrtic. Barem u Zagrebu. Onda bolje zimska.
Evo, je bi trebala krenuti raditi, a moja curica bi od 1.4. trebala u vrtic. Nema mjesta u niti jednom privatnom vrticu ni obrtu na 30min voznje od nas 😔
A gradski su se popunili odmah u 9.
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Žao mi je cure. Znam kako vam je. Ja se javljam za listu s novim datumom. 12.03. Još sutra, pa će glupaca proći, pa krećem za par dana s trakicama. Nisam si mogla naruciti ove svoje, pa sam uzela neke easy at home da testiram. Koristio netko?
👫
36/36
10/2024 biokemijska
S proljetnim bebama je veliki problem vrtic. Barem u Zagrebu. Onda bolje zimska.
Evo, je bi trebala krenuti raditi, a moja curica bi od 1.4. trebala u vrtic. Nema mjesta u niti jednom privatnom vrticu ni obrtu na 30min voznje od nas 😔
A gradski su se popunili odmah u 9.
Da, znam. I sa zimskim bi nama bio problem, ali nece ici u vrtic pa me to ne muci. Ma meni je svejedno, samo bi radije proljetnu da mozemo dulje biti vani odmah na pocetku
Sortiraj odgovore
Najstariji