Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • eni233
    17. Veljača 2025. 13:55

jasamja

eni233

jasamja

Makarena

Hvalaaa 🫶🏻 ne znam koliko nakon implantacijskog test pokaže pozitivno? Nemam onaj najosjetljiviji, imam samo ove koje sam dobila u paketu sa Femometer LH trakicama.

Ja sam imala implantacijsko krvarenje 29.9. a pozitivan test 2.10.
    .
    Ja još nisam dobila. Sutra radim ponovno test 😂 odbijam ne biti trudna dok ne stigne M 😂😂😂 žalim potrošiti sve testove koje imam doma, a imam ih 5 hahahaha

Tako je , samo pozitiva , nije gotovo dok ne stigne menga 🫶🏻🤞☘️

Izludit ću više. Baš primijetim kako mi ova situacija oko pokušavanja na bebi uzmi koncentraciju na sve. 😔 Treba mi hitno neki odmor od par dana da zaboravim na sve.

Ja te razumijem u potpunosti .. probaj upisati neki pilates ili yogu da skreneš malo misli. Idi u šetnje . Jer ovaj put i rad na bebi baš zna biti iscrpljujuć . Ja po sebi vidim . Al ja sam već nekako navikla na neuspjeh pa koliko god mi bude teško opet se dignem , valjda navika evo neznam 🤷‍♀️ ja puno šećem i gledam filmove i to me opušta , i vježbam 3 puta tjedno . Pa nekako mi to sve skrene malo misli i budem ok 
    .
    .
    Žene hvala vam na podršci ❤️❤️❤️❤️❤️

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle⏳

EllaMS
    17. Veljača 2025. 14:04

Eni233 samo hrabro 💪
    Ostale cure držim 🤞na najjače.

👫
    36/36
    10/2024 biokemijska

Uniqlo7
    17. Veljača 2025. 14:20

Ajme Eni, želim ti svu sreću ovog svijeta, sve smo uz tebe 🤍
    Jasamja, i tebi istooo, ja se nadam da je to to, nastavi sretni niz🥳

29.
    Biokemijska 11/24

• Tamara30
    17. Veljača 2025. 15:26

sta znaci to hilg na aplikaciju za lh trakice premom ona ap

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/0;1;10769;467/st/20250426/o/0/l/31/e/Period+%26+Ovulation+Ticker/dt/6/k/26a2/ttc.png

jasamja
    17. Veljača 2025. 16:03

eni233

jasamja

eni233

jasamja

Makarena

Hvalaaa 🫶🏻 ne znam koliko nakon implantacijskog test pokaže pozitivno? Nemam onaj najosjetljiviji, imam samo ove koje sam dobila u paketu sa Femometer LH trakicama.

.
    Ja još nisam dobila. Sutra radim ponovno test 😂 odbijam ne biti trudna dok ne stigne M 😂😂😂 žalim potrošiti sve testove koje imam doma, a imam ih 5 hahahaha

Izludit ću više. Baš primijetim kako mi ova situacija oko pokušavanja na bebi uzmi koncentraciju na sve. 😔 Treba mi hitno neki odmor od par dana da zaboravim na sve.

Ja te razumijem u potpunosti .. probaj upisati neki pilates ili yogu da skreneš malo misli. Idi u šetnje . Jer ovaj put i rad na bebi baš zna biti iscrpljujuć . Ja po sebi vidim . Al ja sam već nekako navikla na neuspjeh pa koliko god mi bude teško opet se dignem , valjda navika evo neznam 🤷‍♀️ ja puno šećem i gledam filmove i to me opušta , i vježbam 3 puta tjedno . Pa nekako mi to sve skrene malo misli i budem ok
    .
    .

Ma sad kad su duži dani iskreno se nadam da ću poraditi ma sebi. Jer i od stresa baš primjetim kako trpam samo gluposti u sebe pa sam onda i zbog toga nervozna. A ako neda mi se uplatit neki program jer kao što ako sam trudna? 😂
    Evo ja neznam, prije osjetim kako mi je nešto izletilo van, odem brzo na wc a kad ono prozirno i relativno se rastež. Baš mi je izgledalo kao ovulacijski iscjedak 🤦 i onda ka razmislim, stvarno me već par dana bolucka u predjelu jajnika. Ja neznam, jel ovo sada tek ovulacija ili sam ja luda 🤷 

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

Nikita206
    17. Veljača 2025. 16:54

Eni233 želim ti svu sreću svijeta da upali iz prve i da se više ne maltretiraš  sa svim tim 
    Cureee, nije gotovo dok ne dođe prava vještica! Samo pozitiva 
    Ja sam imala pregled danas, izgleda da mi je ful kasno ovulacija, danas mi je 20.dan ciklusa i vidi na uzv folikul koji bi mogao prsnuti kroz 48 sati. Pa ćemo pokušati sad bacit se na posao  a ako ne uspije i dobijem mengu onda idem vaditi hormone da malo izvidimo šta se događa s njima.
    E i još jedna pozitivna stvar - polip sa grlića maternice je nestao 🎉🎉🎉 a ovaj drugi unutar maternice sad ne vidi jer nije dobro vrijeme za vidit to...

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

• Tamara30
    17. Veljača 2025. 18:50

jasamja

eni233

jasamja

eni233

jasamja

Makarena

.

.
    .

Ma sad kad su duži dani iskreno se nadam da ću poraditi ma sebi. Jer i od stresa baš primjetim kako trpam samo gluposti u sebe pa sam onda i zbog toga nervozna. A ako neda mi se uplatit neki program jer kao što ako sam trudna? 😂
    Evo ja neznam, prije osjetim kako mi je nešto izletilo van, odem brzo na wc a kad ono prozirno i relativno se rastež. Baš mi je izgledalo kao ovulacijski iscjedak 🤦 i onda ka razmislim, stvarno me već par dana bolucka u predjelu jajnika. Ja neznam, jel ovo sada tek ovulacija ili sam ja luda 🤷

meni tako bilo prodle trudboce na 10 dpo sam imala tak isjecak

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/0;1;10769;467/st/20250426/o/0/l/31/e/Period+%26+Ovulation+Ticker/dt/6/k/26a2/ttc.png

• Tamara30
    17. Veljača 2025. 19:19

jer moze neko da mi objasni  sta znaci bhcg 0.4 ui/l

EllaMS
    17. Veljača 2025. 20:17

Znači da je koncentracija beta hcg hormona jako mala, odnosno da je negativno na trudnocu

👫
    36/36
    10/2024 biokemijska

• Tamara30
    17. Veljača 2025. 20:52

okei jer ja mislim da sam danas 5 dpo ili 6 dpo nisam sigurna a bas sam se prehladila i doktor mije dao neke tablete stim ako sam trufna nesmem da pijem pa iz tog razloga sam uradila bhcg tako da je prerano 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.