Pozdrav curke. Škicnem vas tu i tamo i mislim da vam se uskoro i ja pridružujem u piskenju 🤭🤭 zanima me da li je koja naručivali trakice preko aliexpresa i koliko se čeka. Ja sam svoje poručila ima 20 dana ali još ne stižu. Pozz

NusaMatanova dobrodošla nam! Ne znam za hormone ali sigurna sam da će netko od drugih cura znati :)
Eni kakav krasan peak! Sad u akciju i neka ti je za dva tjedna takav hcg strip 🤞🫶
Tamara ako danas ovuliraš misim da ti ja najbolje da pokriješ i danas.

36 god.
8/2024 spontani 💔
10/2024 ➕
12/2024 NIPT low risk / dečko 💙
1/2025 PPROM u 15. tjednu 💔🌈👼
4/2025 biokemijska 💔
Genetska trombofilija – Clexane
30.07. ➕
1. beta 928, 2. beta 4683.04
13.08. - imamo ♥️
17.09. Low risk - dečko 🩵
Da eni danas ovuliram i baš baš osećam pronosi i jajnika grčeve u stomaku imam probosi neki u vaginu sva sam polomljena nekako a odnos sam imala samo 1 aprila 4 u 5 mom da ću u danas u sutra šta mislite ako mogu ako ne neznam šta mislite ima li neka sanca
Pa
Možeš imati odnose .. zašto nebi , štoviše se preporučuje na dan ovulacije .

👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨35
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Pozdrav cure, možda nisam pogodila temu ali javljam se u nadi da mi pokusate pomoci. Naime ja i muz pokusavamo dobiti bebu vec 2,5 godine i krenuli smo s pretragama. Njegov spermiogram je uredan i sad sam ja krenila. Jucer dobivam nalaz progesterona rađen 21.dan i iznosi 36,04 (ref.vr 10,62-81.28). Moze li mi netko reci da li je to okej ili? Jer cekam sad da mi dode nalaz od ostalih hormona, pa cu se tek onda gin javit tako mi je rekao.
Oprostite na dugom postu 🙂
Pa sad ovisno kakvi su ti ciklusi , jer ako su ti duži , onda 21dc nema smisla vaditi progesteron jer ti ništa
Ne znaci , meni je ovulacija 18/19dc pa bi mi bilo
Ok tek 25/26dc vaditi ne prije s obzirom da je se vadi 7 dana nakon ovulacije , da bi se bolja slika dobila svega .

👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
👨35
10/2023 oligozoospermia
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
eni233 prekrasan pik, nadam se da cu i ja jednom doživjeti takav 😅
.
Ja sam jučer "šibnula" lh test ne očekujući ništa jer je prerano i tako je i bilo ali obzirom na moje šetajuće ovulacije sigurnije se osjećam ako uhvatim svaku moguću kombinaciju 😆 od danas krećem jednom na dan dok ne primijetim neko tamnjenje i nadam se najboljem 🤞nekako sam optimistična jer se baš dobro i snažno osjećam u svom tijelu nakon duzeg vremena, ne znam da li je to proljeće ili šta ali nekako prštim optimizmom😄 pa dijelim ovdje da vas svih zarazim!
Da ja znam uvijek kad će mi O , kad su mi ciklusi točni, pa nemogu fulati .. uvijek bude peak 15/16/17dc , ovaj put je 16 😜🥰 jučer smo imali donose , sutra ćemo i pon i nadam se da najboljem ishodu 🥰🥰🥰🫶🏻😊

👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
👨35
10/2023 oligozoospermia
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Zašto mi se sad sa tim za menstruacije u pre mom aplikaciju promenio ???
Pozdrav curke. Škicnem vas tu i tamo i mislim da vam se uskoro i ja pridružujem u piskenju 🤭🤭 zanima me da li je koja naručivali trakice preko aliexpresa i koliko se čeka. Ja sam svoje poručila ima 20 dana ali još ne stižu. Pozz
Pozdrav, ja ću Vam pokloniti moje ako želite 😊 Naručila sam preko minibox stranice, ali nisam koristila jer smo usjeli prvi mjesec pokušavanja - sad sam skoro 6 tjedana. A trakice su naručene u početkom veljače. Tako da rado ću Vam ih pokloniti 🤞🤞🤞😊
34+1 tt - 24.10.2025.
💜 Nika 💜
eni233 prekrasan pik, nadam se da cu i ja jednom doživjeti takav 😅
.
Ja sam jučer "šibnula" lh test ne očekujući ništa jer je prerano i tako je i bilo ali obzirom na moje šetajuće ovulacije sigurnije se osjećam ako uhvatim svaku moguću kombinaciju 😆 od danas krećem jednom na dan dok ne primijetim neko tamnjenje i nadam se najboljem 🤞nekako sam optimistična jer se baš dobro i snažno osjećam u svom tijelu nakon duzeg vremena, ne znam da li je to proljeće ili šta ali nekako prštim optimizmom😄 pa dijelim ovdje da vas svih zarazim!
A blago ti se 😅 evo ja pijem catafertyl, dodatno uzimam D3+K2 i još dodatno D vitamin, magnezij, pijem vrkutu i sok od cikle i evo već danima mi se vrti u glavi, tlak mi je na nuli, užasno mi se spava, zaspem u 8 svaku večer i užasno sam gladna. I još mi nema O ovaj mjesec. Pomislila bih da sam trudna, al to je nemoguce 🥲 ubilo me ovo proljeće

2023. M 🎀🧸
12/25 S 🪐⏳
Pozdrav, ja ću Vam pokloniti moje ako želite 😊 Naručila sam preko minibox stranice, ali nisam koristila jer smo usjeli prvi mjesec pokušavanja - sad sam skoro 6 tjedana. A trakice su naručene u početkom veljače. Tako da rado ću Vam ih pokloniti 🤞🤞🤞😊
Baš ti hvala😘 možemo se čuti preko maila pa mi se javi. red.me0804@gmail.com

Baš ti hvala😘 možemo se čuti preko maila pa mi se javi. red.me0804@gmail.com
Poslala mail 😊
34+1 tt - 24.10.2025.
💜 Nika 💜
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji