Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Makarena
    17. Veljača 2025. 12:35

Jasamja ti još nisi dobila M? Kad si trebala dobiti?

👩🏻 29 🧑🏻 33
    👧🏼 05/23
    ⏳ 09/24

• eni233
    17. Veljača 2025. 13:30

Žene moje , ja sam danas odlučila zakazati termin za IUI, idemo odma s ovim ciklusom, krećem ovaj put klomifenom, jer na letrozol nisam dobro reagirala . Evo nekako sam dobila volju da probam još jednom . U utorak idem na prvi ultrazvuk 🥹🥰🤞 

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle⏳

Blondy
    17. Veljača 2025. 13:30

Makarena

Hvalaaa 🫶🏻 ne znam koliko nakon implantacijskog test pokaže pozitivno? Nemam onaj najosjetljiviji, imam samo ove koje sam dobila u paketu sa Femometer LH trakicama.

Mislim da sam negdje procitala 2 dana. Ali beta se luci i prije implantacije, samo od tad pocinje ono duplanje. Probaj kuoiti clearblue od 10mlu

Blondy
    17. Veljača 2025. 13:33

eni233

Žene moje , ja sam danas odlučila zakazati termin za IUI, idemo odma s ovim ciklusom, krećem ovaj put klomifenom, jer na letrozol nisam dobro reagirala . Evo nekako sam dobila volju da probam još jednom . U utorak idem na prvi ultrazvuk 🥹🥰🤞

Bravo! Držim najveće fige🤞

jasamja
    17. Veljača 2025. 13:38

Makarena

Hvalaaa 🫶🏻 ne znam koliko nakon implantacijskog test pokaže pozitivno? Nemam onaj najosjetljiviji, imam samo ove koje sam dobila u paketu sa Femometer LH trakicama.

Ja sam imala implantacijsko krvarenje 29.9. a pozitivan test 2.10.
    .
    Ja još nisam dobila. Sutra radim ponovno test 😂 odbijam ne biti trudna dok ne stigne M 😂😂😂 žalim potrošiti sve testove koje imam doma, a imam ih 5 hahahaha

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

jasamja
    17. Veljača 2025. 13:39

eni233

Bravo. Držim 🤞 na najjače da ovaj puta uspijete 🫶

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

Makarena
    17. Veljača 2025. 13:43

jasamja

Makarena

.
    Ja još nisam dobila. Sutra radim ponovno test 😂 odbijam ne biti trudna dok ne stigne M 😂😂😂 žalim potrošiti sve testove koje imam doma, a imam ih 5 hahahaha

Nije gotovo dok nije gotovo 😄. Sretno, nadam se da si se prerano bila testirala 🤞🏻. 
    Ja sam imala smedarenje prekjučer, kupim onda osjetljiviji test pa probam sutra ponovno.

👩🏻 29 🧑🏻 33
    👧🏼 05/23
    ⏳ 09/24

• eni233
    17. Veljača 2025. 13:44

jasamja

Makarena

.

Tako je , samo pozitiva , nije gotovo dok ne stigne menga 🫶🏻🤞☘️

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle⏳

Makarena
    17. Veljača 2025. 13:46

eni233

Nadam se da će ovaj put biti pozitivno iskustvo i da će biti uspješno ❤️ 

👩🏻 29 🧑🏻 33
    👧🏼 05/23
    ⏳ 09/24

jasamja
    17. Veljača 2025. 13:46

eni233

jasamja

Makarena

.

Tako je , samo pozitiva , nije gotovo dok ne stigne menga 🫶🏻🤞☘️

Izludit ću više. Baš primijetim kako mi ova situacija oko pokušavanja na bebi uzmi koncentraciju na sve. 😔 Treba mi hitno neki odmor od par dana da zaboravim na sve. 

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.