Jasamja kao da sebe čitammoja curica ima 4 ipo godine i stalno pita kad će dobiti seku/bracu i baš vidim da voli i želi. Imamo nećakinju koja ima 2 godine i obožavaju se njih dvije
Cure, koje trakice su osjetljivije? Sad sam imala Femometar i nikako ulovit tu ovulaciju. Jedan dan tamnija jedan dan svjetlija, pa onda opet tamnija, kao da me zezaja osjetim lijevi jajnik već par dana, ali nemam nikakav iscjedak, a ni trakice ne potvrđuju još. Sutra ću možda biti malo pametnija jer idem na pregled al da se znam pripremiti pa da uzmem neke osjetljivije da probam.
Žao mi je za negativne testiće i držim fige za sljedeće uspješnije cikluse
Držim 🤞 da uspijete
Ja sam koristila ovaj ciklus femometar i one step, i Femometar mi je bio odličan. Jedino da možda probaš sa CB testovima za ovulaciju 🤞
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
eni233kakvo je stanje kod tebe, možda nam upravo ti popravis statistiku?
Meni upravo krenula menga tako da ja otpadam 😭😏
😭
S obzirom da si spomenula ono za manjak vitamina D - koje prenatalne vitamine uzimas?
Npr ja sam vegetarijanka i uopce ne jedem ribu, ali vec sam 3 godine na prenatalnim vitaminima i ok mi je vitamin D
Uzimam d vitamin kapi , plus almagea prenatalne , to mi je gink preporučio . Ja jedem i meso i ribu i mljecne i sve ..tako da sam se malo šokirala kad sam vidjela manjak vitamina d , inače sam osoba koja se dosta zdravo hrani . I voće i povrće , ne pijem, ne pušim , živim stvarno zdrav život . Al očito nema pravila kad je u pitanju trudnoća neki ljudi jedu svašta piju, puše , pa ostanu trudni bez problema . Ja stvarno više neznam što da radim , meni vam je ahm odličan s obzirom da imam 35 godina , mislim da mi je to i genetski jer moja mama je u menopauzu ušla sa 55 godina tek . Svi u mojoj obitelji su ostali trudni bez problema , nikad nitko nije imao problema sa tim .. evo ja sam prva koja muku muci sa svime 😭
Sad opet glupo pitanje za d vitamin - a da li seces dovoljno vani za vrijeme dana? To je isto bitno, a problematicno u jesen i zimi kad su kratki dani.
Moja sestra tri trudnoce, svaki put ostala trudna iz prve bez ikakvih trakica i suplemenata.
Bas je i do srece, nije sve do zdravog zivota 😔
Puno šećem , idem na posao u jutro pješke , s posla pješke i ja sam osoba koja ne nosi naočale tako da baš sam se šokirala evo , jer prošle godine mi je bio dobar i sad odjednom mi je bio 64🤷♀️
Stvarno cudno… bude se to sada popravilo 🫶
Ma bude ..samo da vidim više taj plus , dosta mi ie tih suplemenata i praćenja i svega .. umorna sam više 😭
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle⏳
Ne mogu vjerovati. Bas mi je zao ❤️. Očekivala sam bar jednu lijepu vijest danas.
Ja prijavljujem da nemam danas nikakvo smedarenje, ako ne bude ni sutra onda ću opet dobiti nadu 😅 😕
👩🏻 29 🧑🏻 33
👧🏼 05/23
⏳ 09/24
Ne mogu vjerovati. Bas mi je zao ❤️. Očekivala sam bar jednu lijepu vijest danas.
Ja prijavljujem da nemam danas nikakvo smedarenje, ako ne bude ni sutra onda ću opet dobiti nadu 😅 😕
Ma ja sam vec klasika. Svaki ciklus se razočaram , u mene nesmijete prevelike nade uljevati 🤣😅 Al evo ja navijam za tebeeee 🥰🥰🥰🥰🫶🏻☘️🤞🤞🤞🤞
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
Ma testiraj se sutra. Proali put sam ja mislila da sam dobila mengu, stavila i ulozak. Bila je tamna krv. I nista, plus kao kuca.
Hej cure, moram vam ispricati sto je bilo s gonk.
Neke od vas se sjecaju da sam htjela promijeniti gink. I tako ja udjem na egradjani portal zdravlja, odaberem hvaljenu dr zadravec, dan iza ju zovnem da vidim ima li smisla cekati odobrenje. Kaze zena da je krcata, nece moci odobriti.
U međuvremenu zadnju sansu pruzim vec odabranoj staroj gink, koja mi nakon toliko vremena ipak odobri obradu nalaza. Zovem sva sretna za par dana da se dogovorimo, kaze niste moj pacijent. Ugl, hzzo mi je odobrio dr zadravec, izbrisao postojecu dr, a nova dr ce tek odobriti za par mj. Prve konzultacije u 6. Mjesecu. Toliko sam ljuta i isfrustrirana nakon tolike borbe s ovim da mi je sve prisjelo i da mislim da sam zavrsila i s trakicama i pracenjem na neko vrijeme iza ovog ciklusa. 🤯 Uz to sam cijela negativna iako trebam dobiti m za tjedan dana, jer vec razmisljam kako je i ovaj ciklus propao..
29.
Biokemijska 11/24
Uniqlo ajme žao mi je zbog toliko komplikacija oko toga...
A onda će ti ta nova doktorica ipak odobriti?
2020. - 🌸It's a girl🌸
2025. - trying again 🍀
Uniqlo ajme žao mi je zbog toliko komplikacija oko toga…
Hvala 🤍
Pa rekli su mi da se tek mozemo vidjeti u 6. Mj, tek kad me ona zavede kao svog pacijenta. Mislila sam probati fizicki otici i objasniti situaciju, razmislit cu. Bas me umorilo, eto..
29.
Biokemijska 11/24
Hvala 🤍
Pa rekli su mi da se tek mozemo vidjeti u 6. Mj, tek kad me ona zavede kao svog pacijenta. Mislila sam probati fizicki otici i objasniti situaciju, razmislit cu. Bas me umorilo, eto..
Nemoj odustati radi gink, ja sam išla od vrata do vrata dok nisam našla tog kojeg sad imam i nisam požalila. Znam kako je kad ti se nitko neće posvetiti kako bi trebalo, danas ima bas užasnih ginića i na ovom putu di nam treba najviše podrške nema goreg nego da naiđeš na takvi bezobrazluk . Ali glavu gore i idemo dalje i bori se da dobiješ ono što zaslužuješ i sigurna sam da nećeš požaliti ❤️
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
10/2023 oligozoospermia
Hvala 🤍
Nemoj odustati radi gink, ja sam išla od vrata do vrata dok nisam našla tog kojeg sad imam i nisam požalila. Znam kako je kad ti se nitko neće posvetiti kako bi trebalo, danas ima bas užasnih ginića i na ovom putu di nam treba najviše podrške nema goreg nego da naiđeš na takvi bezobrazluk . Ali glavu gore i idemo dalje i bori se da dobiješ ono što zaslužuješ i sigurna sam da nećeš požaliti❤️
Hvala ti na savjetu🤍
Mislim da ću sutra otići drito na vrata kod ove nove gink, pa šta bog da 🤷🏻♀️🤞🏼sigurna sam da je ova žena super, samo ja ne mogu čekati u neizvjesnosti do 6. Mjeseca🫣
29.
Biokemijska 11/24
Sortiraj odgovore
Najstariji