Stigao je nalaz moje bete: 3000 🥳🥳🥳
Odlična beta. Čestitam 😁😁
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
🙋🏻♀️ al čini mi se da bi mogla danas. Meni je recept za dobiti M da napravim test, krene onda odmah isti dan 🤣
👩🏻 29 🧑🏻 33
👧🏼 05/23
⏳ 09/24
🙋🏻♀️ al čini mi se da bi mogla danas. Meni je recept za dobiti M da napravim test, krene onda odmah isti dan 🤣
Ja sam čak i nakon ohoho kašnjenja znala otici na uzv da nije costa, drugi dan odmah dođe 🤣🤣🤣
epa ja mislim da je i meni pocela menstruacija :((((😔😔😔😔
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/0;1;10769;467/st/20250426/o/0/l/31/e/Period+%26+Ovulation+Ticker/dt/6/k/26a2/ttc.png
Kome na kraju još nije stigla M ovaj mjesec?
Meni još nije stigla 🤷
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
epa ja mislim da je i meni pocela menstruacija :((((😔😔😔😔
Nisi ti tek 4 ili 5 DPO?
Meni još nije stigla 🤷
Pricekaj jos koji dan pa testiraj opet i onda na uzv ako ne dođe
Meni još nije stigla 🤷
Misliš? Ma neznam ako ima više smisla testiranje 🤷 više me zbunjuje jaka crta na LH trakici u četvrtak. Kad sam je stavila u app izvacilo mi je 35.0
U četvrtak sam ujutro doma pa razmišljam da je još jednom napravim. Žao mi je da nisam mogla nakon četvrtka svaki dan u isto vrijeme pratiti stanje.
A ako stvarno ne dođe do kraja tjedna svakako šaljem mail doktoru pa neka me naruči. Moguće da se kakva cista pojavila, ili nešto treće. Uopće se ne kužim u to jer nikad nisam imala problema. Čak sam bila sretna jer mi je odmah prvi ciklus nakon spontanog bio po PS-u i sada ovo, evo danas je 44dc 😮
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
Meni još nije stigla 🤷
Misliš? Ma neznam ako ima više smisla testiranje 🤷 više me zbunjuje jaka crta na LH trakici u četvrtak. Kad sam je stavila u app izvacilo mi je 35.0
U četvrtak sam ujutro doma pa razmišljam da je još jednom napravim. Žao mi je da nisam mogla nakon četvrtka svaki dan u isto vrijeme pratiti stanje.
A ako stvarno ne dođe do kraja tjedna svakako šaljem mail doktoru pa neka me naruči. Moguće da se kakva cista pojavila, ili nešto treće. Uopće se ne kužim u to jer nikad nisam imala problema. Čak sam bila sretna jer mi je odmah prvi ciklus nakon spontanog bio po PS-u i sada ovo, evo danas je 44dc 😮
Ma bolje provjeriti. Moze biti cista neka ili slicno. A mozda se nakon spontanog tijelo jos prilagodjava. A i trudnocu ne mozes iskljuciti dok ne prokrvaris
Sortiraj odgovore
Najstariji