Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    jasamja
    18. Veljača 2025. 12:04

Anica88

Stigao je nalaz moje bete: 3000 🥳🥳🥳

Odlična beta. Čestitam 😁😁

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

Blondy
    18. Veljača 2025. 13:31

Kome na kraju još nije stigla M ovaj mjesec?

Makarena
    18. Veljača 2025. 13:42

🙋🏻‍♀️ al čini mi se da bi mogla danas. Meni je recept za dobiti M da napravim test, krene onda odmah isti dan 🤣

👩🏻 29 🧑🏻 33
    👧🏼 05/23
    ⏳ 09/24

Blondy
    18. Veljača 2025. 13:44

Makarena

🙋🏻‍♀️ al čini mi se da bi mogla danas. Meni je recept za dobiti M da napravim test, krene onda odmah isti dan 🤣

Ja sam čak i nakon ohoho kašnjenja znala otici na uzv da nije costa, drugi dan odmah dođe 🤣🤣🤣

• Tamara30
    18. Veljača 2025. 16:29

epa ja mislim da je i meni pocela menstruacija :((((😔😔😔😔

https://www.tickerfactory.com/ezt/d/0;1;10769;467/st/20250426/o/0/l/31/e/Period+%26+Ovulation+Ticker/dt/6/k/26a2/ttc.png

jasamja
    18. Veljača 2025. 16:33

Blondy

Meni još nije stigla 🤷

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

Blondy
    18. Veljača 2025. 16:47

Tamara30

epa ja mislim da je i meni pocela menstruacija :((((😔😔😔😔

Nisi ti tek 4 ili 5 DPO?

Blondy
    18. Veljača 2025. 16:49

jasamja

Blondy

Meni još nije stigla 🤷

Pricekaj jos koji dan pa testiraj opet i onda na uzv ako ne dođe

jasamja
    18. Veljača 2025. 16:55

Blondy

jasamja

Blondy

Meni još nije stigla 🤷

Misliš? Ma neznam ako ima više smisla testiranje 🤷 više me zbunjuje jaka crta na LH trakici u četvrtak. Kad sam je stavila u app izvacilo mi je 35.0
    U četvrtak sam ujutro doma pa razmišljam da je još jednom napravim. Žao mi je da nisam mogla nakon četvrtka svaki dan u isto vrijeme pratiti stanje. 
    A ako stvarno ne dođe do kraja tjedna svakako šaljem mail doktoru pa neka me naruči. Moguće da se kakva cista pojavila, ili nešto treće. Uopće se ne kužim u to jer nikad nisam imala problema. Čak sam bila sretna jer mi je odmah prvi ciklus nakon spontanog bio po PS-u i sada ovo, evo danas je 44dc 😮

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

Blondy
    18. Veljača 2025. 17:02

jasamja

Blondy

jasamja

Blondy

Meni još nije stigla 🤷

Misliš? Ma neznam ako ima više smisla testiranje 🤷 više me zbunjuje jaka crta na LH trakici u četvrtak. Kad sam je stavila u app izvacilo mi je 35.0
    U četvrtak sam ujutro doma pa razmišljam da je još jednom napravim. Žao mi je da nisam mogla nakon četvrtka svaki dan u isto vrijeme pratiti stanje.
    A ako stvarno ne dođe do kraja tjedna svakako šaljem mail doktoru pa neka me naruči. Moguće da se kakva cista pojavila, ili nešto treće. Uopće se ne kužim u to jer nikad nisam imala problema. Čak sam bila sretna jer mi je odmah prvi ciklus nakon spontanog bio po PS-u i sada ovo, evo danas je 44dc 😮

Ma bolje provjeriti. Moze biti cista neka ili slicno. A mozda se nakon spontanog tijelo jos  prilagodjava. A i trudnocu ne mozes iskljuciti dok ne prokrvaris

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.