Ovaj ciklus očito nije nikome dobitan 😔
.
https://ibb.co/WvcqgPSy
.
Blondy još tebe čekamo da nam malo statistiku popraviš 🤞
Zao mi je 😔
Bit ce iduci 🤞🤞🤞
Hvala ti, nadam se 🙂🤞
Baš me jučer ujutro oprala depra zbog moje curice, koja ima već 4 godine, i da sada ostanem trudna dobila di bracu ili seku sa punih 5 godina i tako mi je žao da će biti tako velika razlika u godinama jer ona baš voli društvo 😔 da sam skoro pa odlučila da želim i 3. dijete jedno za drugim 😂 a kažem muž na to, kamo trčiš, pa još nemaš ni 2. u trbuhu 😂🤦
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
Zao mi je ❤️. Nadam se da ćemo sljedeći ciklus uspjeti sve 🤞🏻. Hahaha a i ja bih bila najsretnija da sad zatrudnim s blizancima jer želim odmah troje djece, ali nitko u obitelji nema blizance 🤣. Moja će napuniti dvije u petom mjesecu, htjela sam da bude 2 god i mjesec-dva razlike, ali sad se već bližimo 3 godine razlike. Nadam se da će tu i stati 😅.
👩🏻 29 🧑🏻 33
👧🏼 05/23
⏳ 09/24
Samo pozitiva, idemo dalje. Točamo trakice i pokrivamo. Nema druge. 😊
👫
36/36
10/2024 biokemijska
eni233 kakvo je stanje kod tebe, možda nam upravo ti popravis statistiku?
👫
36/36
10/2024 biokemijska
eni233kakvo je stanje kod tebe, možda nam upravo ti popravis statistiku?
Meni upravo krenula menga tako da ja otpadam 😭😏
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle⏳
Ajme, da bar imamo val pozitivnih testova, a ne dolaska vještice 😔
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
Ma kod mene je sve u redu, imam ovulacije, hormoni ok, sve skolski. Bila sam kod gina, trakice koristim od 11 mjeseca. Znam ja tocno kad imam ovulaciju. Moguce da mi i zbog maternice u rvfu treba duze iako to nitko od doktora ne potvrdjuje. Prvo iz orve, za drugo cemo malo pricekati izgleda
Ovaj ciklus očito nije nikome dobitan 😔
.
https://ibb.co/WvcqgPSy
.
Blondy još tebe čekamo da nam malo statistiku popraviš 🤞
Zao mi je 😔
Bit ce iduci 🤞🤞🤞
Hvala ti, nadam se 🙂🤞
Baš me jučer ujutro oprala depra zbog moje curice, koja ima već 4 godine, i da sada ostanem trudna dobila di bracu ili seku sa punih 5 godina i tako mi je žao da će biti tako velika razlika u godinama jer ona baš voli društvo 😔 da sam skoro pa odlučila da želim i 3. dijete jedno za drugim 😂 a kažem muž na to, kamo trčiš, pa još nemaš ni 2. u trbuhu 😂🤦
Ok je i razlika 5 godina, manje su ljubomorni, a i tebi bude lakse 😊
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Zao mi je ❤️. Nadam se da ćemo sljedeći ciklus uspjeti sve 🤞🏻. Hahaha a i ja bih bila najsretnija da sad zatrudnim s blizancima jer želim odmah troje djece, ali nitko u obitelji nema blizance 🤣. Moja će napuniti dvije u petom mjesecu, htjela sam da bude 2 god i mjesec-dva razlike, ali sad se već bližimo 3 godine razlike. Nadam se da će tu i stati 😅.
Ja sam se nadala blizancima u prvoj trudnoci pa da se toga odmah rijesim 😅
A sad se bojim blizanaca, puno mi je 3 djece… nece valjda…
Po meni je idealna razlika 2-3 godine. Kako mi je za prvu trudnocu trebalo dugo, mislila sam da isto bude i za drugu. Na kraju cu imati razliku samo godinu i pol 😮 to ce biti jako tesko u pocetku, a i malo me strah osuda okoline zbog male razlike… i nezgodno je s dojenjem… nisam planirala dojiti u trudnoci, a na kraju ne mogu prestati dojiti jer mi beba ima samo 10 mjeseci i jos ne jede kako se spada, a nece ni bocicu
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
eni233kakvo je stanje kod tebe, možda nam upravo ti popravis statistiku?
Meni upravo krenula menga tako da ja otpadam 😭😏
😭
S obzirom da si spomenula ono za manjak vitamina D - koje prenatalne vitamine uzimas?
Npr ja sam vegetarijanka i uopce ne jedem ribu, ali vec sam 3 godine na prenatalnim vitaminima i ok mi je vitamin D
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Sortiraj odgovore
Najstariji