Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    jasamja
    16. Veljača 2025. 09:22

Anica88

jasamja

Ovaj ciklus očito nije nikome dobitan 😔
    .
    https://ibb.co/WvcqgPSy
    .
    Blondy još tebe čekamo da nam malo statistiku popraviš 🤞

Zao mi je 😔

Bit ce iduci 🤞🤞🤞

Hvala ti, nadam se 🙂🤞
    Baš me jučer ujutro oprala depra zbog moje curice, koja ima već 4 godine, i da sada ostanem trudna dobila di bracu ili seku sa punih 5 godina i tako mi je žao da će biti tako velika razlika u godinama jer ona baš voli društvo 😔 da sam skoro pa odlučila da želim i 3. dijete jedno za drugim 😂 a kažem muž na to, kamo trčiš, pa još nemaš ni 2. u trbuhu 😂🤦

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

Makarena
    16. Veljača 2025. 09:26

Zao mi je ❤️. Nadam se da ćemo sljedeći ciklus uspjeti sve 🤞🏻. Hahaha a i ja bih bila najsretnija da sad zatrudnim s blizancima jer želim odmah troje djece, ali nitko u obitelji  nema blizance 🤣. Moja će napuniti dvije u petom mjesecu, htjela sam da bude 2 god i mjesec-dva razlike, ali sad se već bližimo 3 godine razlike. Nadam se da će tu i stati 😅.

👩🏻 29 🧑🏻 33
    👧🏼 05/23
    ⏳ 09/24

EllaMS
    16. Veljača 2025. 10:06

Samo pozitiva, idemo dalje. Točamo trakice i pokrivamo. Nema druge. 😊

👫
    36/36
    10/2024 biokemijska

EllaMS
    16. Veljača 2025. 10:07

eni233 kakvo je stanje kod tebe, možda nam upravo ti popravis statistiku?

👫
    36/36
    10/2024 biokemijska

• eni233
    16. Veljača 2025. 10:09

EllaMS

eni233kakvo je stanje kod tebe, možda nam upravo ti popravis statistiku?

Meni upravo krenula menga tako da ja otpadam 😭😏

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle⏳

jasamja
    16. Veljača 2025. 10:11

Ajme, da bar imamo val pozitivnih testova, a ne dolaska vještice 😔

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024

Blondy
    16. Veljača 2025. 10:18

Ma kod mene je sve u redu, imam ovulacije, hormoni ok, sve skolski. Bila sam kod gina, trakice koristim od 11 mjeseca. Znam ja tocno kad imam ovulaciju. Moguce da mi i zbog maternice u rvfu treba duze iako to nitko od doktora ne potvrdjuje. Prvo iz orve, za drugo cemo malo pricekati izgleda

Anica88
    16. Veljača 2025. 10:18

jasamja

Anica88

jasamja

Ovaj ciklus očito nije nikome dobitan 😔
    .
    https://ibb.co/WvcqgPSy
    .
    Blondy još tebe čekamo da nam malo statistiku popraviš 🤞

Zao mi je 😔

Bit ce iduci 🤞🤞🤞

Hvala ti, nadam se 🙂🤞
    Baš me jučer ujutro oprala depra zbog moje curice, koja ima već 4 godine, i da sada ostanem trudna dobila di bracu ili seku sa punih 5 godina i tako mi je žao da će biti tako velika razlika u godinama jer ona baš voli društvo 😔 da sam skoro pa odlučila da želim i 3. dijete jedno za drugim 😂 a kažem muž na to, kamo trčiš, pa još nemaš ni 2. u trbuhu 😂🤦

Ok je i razlika 5 godina, manje su ljubomorni, a i tebi bude lakse 😊

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

Anica88
    16. Veljača 2025. 10:23

Makarena

Zao mi je ❤️. Nadam se da ćemo sljedeći ciklus uspjeti sve 🤞🏻. Hahaha a i ja bih bila najsretnija da sad zatrudnim s blizancima jer želim odmah troje djece, ali nitko u obitelji nema blizance 🤣. Moja će napuniti dvije u petom mjesecu, htjela sam da bude 2 god i mjesec-dva razlike, ali sad se već bližimo 3 godine razlike. Nadam se da će tu i stati 😅.

Ja sam se nadala blizancima u prvoj trudnoci pa da se toga odmah rijesim 😅
    A sad se bojim blizanaca, puno mi je 3 djece… nece valjda…

Po meni je idealna razlika 2-3 godine. Kako mi je za prvu trudnocu trebalo dugo, mislila sam da isto bude i za drugu. Na kraju cu imati razliku samo godinu i pol 😮 to ce biti jako tesko u pocetku, a i malo me strah osuda okoline zbog male razlike… i nezgodno je s dojenjem… nisam planirala dojiti u trudnoci, a na kraju ne mogu prestati dojiti jer mi beba ima samo 10 mjeseci i jos ne jede kako se spada, a nece ni bocicu

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

Anica88
    16. Veljača 2025. 10:25

eni233

EllaMS

eni233kakvo je stanje kod tebe, možda nam upravo ti popravis statistiku?

Meni upravo krenula menga tako da ja otpadam 😭😏

😭
    S obzirom da si spomenula ono za manjak vitamina D - koje prenatalne vitamine uzimas?

Npr ja sam vegetarijanka i uopce ne jedem ribu, ali vec sam 3 godine na prenatalnim vitaminima i ok mi je vitamin D

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.