Curke s koliko tjedana ste obavile prvi pregled? Ja sam jučer zvala svoju, rekla je da je rano da budemo kad budem blizu 7 tjedna, pa me naručila 10.2. Pa me zanima kako ste vi s tim?
Takodjer kakve simptome imate, ja sam trenutno u 5 tjednu i užasno sam umorna, traži mi spavanje malo popodne, cice da ne pričam haha prije par dana me mucila zgaravica al nista strasno.Clo, ako želiš možeš nam se pridružiti u grupi jesenske bebe. Tamo su sve trudnice koje imaju termin na jesen pa si međusobno dajemo potporu i djelimo iskustva. 🍂🤰🏽
Bome mogla bi se uključiti :D
🙎🏻♀️29 ❤️ 👦🏻32
S tim da sam zaboravila reci da mi jucer ujutro bila mucnina i to bas ( al ja mislim da je to jer sam na djeti 8-16 ), i navecer mo se jako vrtilo, pogotovo cim sam sklopila oci, jako sam tesko zaspala..
al ne zelim sad kao da umisljam simptome i do jutros dok vam nisam to napisala nisam ni pomislila na trudnocu ili nesto, a sad mi neda mira 🥺
Ivyy moja , možda je stvarno trudnoća 😍😍🥰🥰 daj Bože da je , jer znam koliko se već dugo mučiš i koliko već dugo to želiš 🤞🤞🤞 tako da držim palčeve da je truudnoća u pitanju ☘️🫶🏻
👩35
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
Jajovodi prohodni
👨34
Krvna slika uredna
Urinokultura uredna
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle⏳
E da, zaboravila sam napisati za gin., ne bih sad pisala koga preporučam, jer nikad ne znaš, meni je dobar, a drugom možda ne. Ali evo iz iskustva, što vlastitog, što od čak dvije kolegice - izbjegavati ordinaciju na Borovju! Oni primaju nove pacijentice, no nije ni čudo!
E da, zaboravila sam napisati za gin., ne bih sad pisala koga preporučam, jer nikad ne znaš, meni je dobar, a drugom možda ne. Ali evo iz iskustva, što vlastitog, što od čak dvije kolegice - izbjegavati ordinaciju na Borovju! Oni primaju nove pacijentice, no nije ni čudo!
Ne mogu vjerovati kako je tesko naci dobroga.. ma meni je bitno da je azuran/na i da koliko toliko prati situwciju, da mi ne cestita na trudnoci nakon 100 obavijesti o spontanom i tako😂 a ne znam, mozda da krenem obilazit amb i nadat se da ce se netko smilovati😂
29.
Biokemijska 11/24
Fakat nemrem vjerovati da ti nije ni pogledala mailove, a još gore da ti čestita 🤦♀️
Probaj vidjeti na e-građanima tko je slobodan, guglaj ocjene i iskustva drugih pacijentica. Ja stvarno nemrem skužiti kako ti doktori, točnije žene, nemaju obzira i empatije, pogotovo kad se radi o plodnosti, trudnoći, u tim osjetljivim područjima...
Fakat nemrem vjerovati da ti nije ni pogledala mailove, a još gore da ti čestita 🤦♀️
Probaj vidjeti na e-građanima tko je slobodan, guglaj ocjene i iskustva drugih pacijentica. Ja stvarno nemrem skužiti kako ti doktori, točnije žene, nemaju obzira i empatije, pogotovo kad se radi o plodnosti, trudnoći, u tim osjetljivim područjima…
Bas sam jutros gledala. Ma kako sam i pretpostavila, nesto sitno ih je slobodno, a recenzije su im zastrašujuće😂 probala sam ju danas opet izmoliti uputnicu pitem maila, možda se čudo dogodi🤞🏼 Meni to isto nije jasno, a njoj je uvijek isti komentar - opustite se…
29.
Biokemijska 11/24
Držim ti fige da dobiješ uputnice i da sve obaviš. 🤞 Zapravo je dobro ako ti specijalist u bolnici napiše u pov. bolesti da napraviš neke pretrage, onda bi ti stvarno trebala pustiti uputnicu 😀
Držim ti fige da dobiješ uputnice i da sve obaviš. 🤞 Zapravo je dobro ako ti specijalist u bolnici napiše u pov. bolesti da napraviš neke pretrage, onda bi ti stvarno trebala pustiti uputnicu 😀
Javila mi da možemo krenuti s nalazima. U šoku sam od sreće 🥲🥲🥲
29.
Biokemijska 11/24
Javila mi da možemo krenuti s nalazima. U šoku sam od sreće 🥲🥲🥲
Supeeer 😃
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Ja sam danas u 13h ulovila lh peak, ali muz je dosao doma s posla tek u 19h i rekao da ne moze danas, da je mrtav umoran 😒
Zasto lh peak nije za vikend? 😅
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Sortiraj odgovore
Najstariji