Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Krijesnica206
    28. Siječanj 2025. 07:43

Nikita206

Krijesnica206 jesi ti iz Pule?

Nisam, iz okolice Zagreba sam 🤗

6./22 .➕ 🤍
    2./23. 🩵
    ⏳ 10./24.

Uniqlo7
    28. Siječanj 2025. 07:44

Anica88

Sto se tice moje ovulacjhe - ja i jesam u rasulu zbog pcos-a i dojenja tako da je sve moguce. Ciklusi su mi raznih duljjna. Prosli ciklus mi je bio 35 dana i tokom njega sam imala 2x sluz od cega smo pokrili jednu jer me za drugu bolio trbuh. Zato sam se ovaj ciklus natjerala na odnose sad kad me jako bolio trbuh pa cemo vidjeti 🤞
    Sto se tice povoljnijih testova, uz femometer, ima i one step. Oboje ima i na amazonu, povoljnije nego na gravida.hr. Ja sam do sad probala samo femometer, iduce narucujem one step. Postoji pakovanje 40 ovulacijskih testova + 10 testova za trudnocu. Ti testovi za trudnocu su mi super, a bas su povoljni.
    Ne sjecam se sad, uniqlo, sto su ti lose pokazale trakice femometer?

Hvala tii! 
    Ma nisu pokazale nista lose, imala sam dva dana peak gdje mi je tamnija C od T bila.. svski mjesec je super ulovim trakicama, i opet nista, ne znam visr kog da krivim 🥹 bile su mi okej, ali mislim se da cak nists ne narucujem ovaj mjesec, ciljala ne ciljala ocito mi je isto 😮‍💨

29.
    Biokemijska 11/24

Anica88
    28. Siječanj 2025. 07:52

Uniqlo7

Ova dr me ne moze primiti. Curke, pliz ako imate preporuku za gyn na podrucju Zagreba (ova dr Aksamija mi je malo ipak predaleko), napisite 🙏

U kojem dijelu zga si?

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

Anica88
    28. Siječanj 2025. 07:56

Uniqlo7

Anica88

Sto se tice moje ovulacjhe - ja i jesam u rasulu zbog pcos-a i dojenja tako da je sve moguce. Ciklusi su mi raznih duljjna. Prosli ciklus mi je bio 35 dana i tokom njega sam imala 2x sluz od cega smo pokrili jednu jer me za drugu bolio trbuh. Zato sam se ovaj ciklus natjerala na odnose sad kad me jako bolio trbuh pa cemo vidjeti 🤞
    Sto se tice povoljnijih testova, uz femometer, ima i one step. Oboje ima i na amazonu, povoljnije nego na gravida.hr. Ja sam do sad probala samo femometer, iduce narucujem one step. Postoji pakovanje 40 ovulacijskih testova + 10 testova za trudnocu. Ti testovi za trudnocu su mi super, a bas su povoljni.

Hvala tii!
    Ma nisu pokazale nista lose, imala sam dva dana peak gdje mi je tamnija C od T bila.. svski mjesec je super ulovim trakicama, i opet nista, ne znam visr kog da krivim 🥹 bile su mi okej, ali mislim se da cak nists ne narucujem ovaj mjesec, ciljala ne ciljala ocito mi je isto 😮‍💨

Ako si imala peak 2 dana, preosjetljive su ti. Ja jedva i s ovim osjetljivima ulovim peak, to je individualno 😅
    Mislim da i one step i femometer imaju vise razina osjetljivosti pa mozes kupiti slabiju osjetljivost. Makar ja bi se bojala npr sto ako mi je jedan dan rjedji urin jer sam popila vise vide pa ne prepoznaju peak 🤷‍♀️
    Bolje pokrivati 2 dana peaka nego skroz fulati 🤷‍♀️

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

Uniqlo7
    28. Siječanj 2025. 08:00

Anica88

Uniqlo7

Anica88

Hvala tii!

Ako si imala peak 2 dana, preosjetljive su ti. Ja jedva i s ovim osjetljivima ulovim peak, to je individualno 😅
    Mislim da i one step i femometer imaju vise razina osjetljivosti pa mozes kupiti slabiju osjetljivost. Makar ja bi se bojala npr sto ako mi je jedan dan rjedji urin jer sam popila vise vide pa ne prepoznaju peak 🤷‍♀️
    Bolje pokrivati 2 dana peaka nego skroz fulati 🤷‍♀️

Ahaa, a sto znaci da su mi preosjetljive? Nisam znala da i to mogu biti😂 ajde, probat cu onda s step jos ovaj mjesec… 
    Ja sam na istoku, ali mi nije frka negdje okolo prosetati, samo da nisam bas u Podsusedu😂

29.
    Biokemijska 11/24

Anica88
    28. Siječanj 2025. 08:11

Moj gyn je dr Dubravko Lepusic u Zaprudju i prima nove pacijentice, a za godinu-dvije se ordinacija seli u Remetinec kad cu i ja trazit drugog gyna jer minje Remetinec predaleko…

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

Uniqlo7
    28. Siječanj 2025. 08:14

Anica88

Moj gyn je dr Dubravko Lepusic u Zaprudju i prima nove pacijentice, a za godinu-dvije se ordinacija seli u Remetinec kad cu i ja trazit drugog gyna jer minje Remetinec predaleko…

Aha aha, a sad za sad si zadovoljna? 

29.
    Biokemijska 11/24

Nikita206
    28. Siječanj 2025. 08:23

Krijesnica206 aaa jer ima dr. Akvarij ginekolog i u Puli 

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

Nikita206
    28. Siječanj 2025. 08:25

Joooj taj moj autocorrect koji nikako da isključim, dr. Akšamija sam htjela napisati 

2020. - 🌸It's a girl🌸
    2025. - trying again 🍀

Anica88
    28. Siječanj 2025. 08:30

Uniqlo7

Anica88

Aha aha, a sad za sad si zadovoljna?

Medicinska sestra mi je super, uvijek se javi na tel. Azurno odgovaraju na mailove i salju me na pretrage koje trazim tako da mi je ok.
    Inace je taj gyn medijski dosta eksponiran, progooglaj ga

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.