S tim da sam zaboravila reci da mi jucer ujutro bila mucnina i to bas ( al ja mislim da je to jer sam na djeti 8-16 ), i navecer mo se jako vrtilo, pogotovo cim sam sklopila oci, jako sam tesko zaspala..
al ne zelim sad kao da umisljam simptome i do jutros dok vam nisam to napisala nisam ni pomislila na trudnocu ili nesto, a sad mi neda mira 🥺
Kako te ide ta dijeta da li se isplati biti na njoj ..da li mi možeš vise napisati sta jedeš ,kako, kad😌😌
S tim da sam zaboravila reci da mi jucer ujutro bila mucnina i to bas ( al ja mislim da je to jer sam na djeti 8-16 ), i navecer mo se jako vrtilo, pogotovo cim sam sklopila oci, jako sam tesko zaspala..
al ne zelim sad kao da umisljam simptome i do jutros dok vam nisam to napisala nisam ni pomislila na trudnocu ili nesto, a sad mi neda mira 🥺
Mucnine ne mogu krenuti tako rano… i sestra i ja smo imale bas gadne mucnine, pocele su nakon pozitivnog testa na trudnocu. Ipak treba malo vise trudnickoh hormona za mucnine…
Tako sam ja pojela nesto krivo prosli ciklus i bila uvjerena da sam trudna pa sam isla raditi test 😅
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Kako te ide ta dijeta da li se isplati biti na njoj ..da li mi možeš vise napisati sta jedeš ,kako, kad😌😌
Pa ide dobro, vec sam smrsavila 2 kile..
ja jedem sve, izbjegavam kruh recimo i slatko, i ne pijem sokove..
jedes 8 h, a 16 postis kao, sad jedes kad i kako hoces, ja recimo vecinom jedem rucak i veceru i kakav snack a dorucak ne jer sam na poslu(kad radim ujutro), a sad kad radim drugu jedem oko 10 dorucak, pa onda poslje oko 18,18:30 i to je to..
trudim se da mi zadnji obrok bude vecinom oko 18 h, ali ako sam negdje ili ako idemo na veceru jedem i kasnije, samo ne jedem puno.. i svaki obrok mi nije da se natrpam od hrane nego ono da budem sita..
👩🏼26
👱🏻♂️27
👩❤️👨2016 💍2020 👰🏼♀️🤵🏼♂️2022
09/2020 biokemijska 4tt
Pokusavamo od 4/2022 🙏
Ivy držim figeee!
Srcekokuca baš mi je žao, nadam se da je sljedeći ciklus tvoj 🍀
Clo prvi pregled sam imala u 7tj, a drugi imam sad u 11tj. I mene je lovio umor tada, to je normalno. Samo ti odmaraj :)
Ako se mogu nadovezati za mršavljenje i prehranu, nemoj se samo izgladnjivati, jedi 3-4-5 obroka, koliko ti paše (ja jedem 3), ali pazi na omjere proteina, ugljikohidrata i masti koje unosiš. Ja sam vagala hranu, sad znam sve od oka jer sam navikla, ali znam i vagati nekada, povrće ne važem jer ne znam koliko bi brokule trebala pojesti da dobijem nekakvu značajnu kalorijsku vrijednost 😂. Izbaci sve ono nepotrebno, tipa čipseve, sokove, slatko, pekaru obavezno!! Izračunaj si koliko kalorija trebaš unositi da budeš u deficitu i onda rasporedi obroke. Doručak je meni osobno bio najgori dio, imam doslovno 3 obroka koja mijenjam, s malim varijacijama (1. zobene s chiom ili lanenim sjemenkama, jogurtom i nekim voćem, najčešće jabuku nasjeckam, 2. jaja s tortiljom i nekim povrćem ili šunkom - ali sam smanjila prerađevine, 3. Avokado tost s jajetom ili posni sir).
Planiraj si što ćeš jesti koji dan, olakšava mršavljenje, a i ubaci kretanje poput brzog hodanja :)
Curke s koliko tjedana ste obavile prvi pregled? Ja sam jučer zvala svoju, rekla je da je rano da budemo kad budem blizu 7 tjedna, pa me naručila 10.2. Pa me zanima kako ste vi s tim?
Takodjer kakve simptome imate, ja sam trenutno u 5 tjednu i užasno sam umorna, traži mi spavanje malo popodne, cice da ne pričam haha prije par dana me mucila zgaravica al nista strasno.
Nema smisla prije 6tt jer se do onda ne vidi plod i srce se ne čuje/vidi. Tako da 7tt ti je super za pregled 🙂
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
Evo da i ja prijavim da je vještica stigla..jutros krenulo lagano rozo krvarenje 2 dana prije menstruacije
Baš mi je žao 😔 nadam se da će vam idući ciklus biti dobitan 🤞🙏
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
Evo da i ja prijavim da je vještica stigla..jutros krenulo lagano rozo krvarenje 2 dana prije menstruacije
😔😔 držimo fige jače nego ikad za idući ciklus🤞🏼
29.
Biokemijska 11/24
Curke s koliko tjedana ste obavile prvi pregled? Ja sam jučer zvala svoju, rekla je da je rano da budemo kad budem blizu 7 tjedna, pa me naručila 10.2. Pa me zanima kako ste vi s tim?
Takodjer kakve simptome imate, ja sam trenutno u 5 tjednu i užasno sam umorna, traži mi spavanje malo popodne, cice da ne pričam haha prije par dana me mucila zgaravica al nista strasno.
Clo, ako želiš možeš nam se pridružiti u grupi jesenske bebe. Tamo su sve trudnice koje imaju termin na jesen pa si međusobno dajemo potporu i djelimo iskustva. 🍂🤰🏽
🙋🏽♀️28 🙋🏽♂️32 💒16.9.2023.
➕10.1.2025
Termin: 23.9.2025 🧸🍼
Ja sam isla izmedu 7.-8. Tjedna tako su me narucili. Mislim da je bolje da nije prerano kako bi se srceko lijepo razvilo i culo.
6./22 .➕ 🤍
2./23. 🩵
⏳ 10./24.
Sortiraj odgovore
Najstariji