Lovci na ovulacije (LH trakice) - 7. dio🍀💟

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Blondy
    03. Veljača 2025. 13:13

eni233

Blondy

Ja sam ujutro rano bila kod gin na pregledu. Kaže da je folikul 17 mm na lijevom jajniku i endometrij trolinijski 7.4 mm. Kako vam se cini taj nalaz za deveti dan ciklusa?

Odličan. 💪 bit će to top! folikuli pucaju od 20-24mm ovisno kad sazrije a to ovisi od ciklusa do ciklusa endometrij ti je odličan

I meni se cini da je ok endo, zadnji puta m ije bio 8 mm dan pred mengu. Tad nesto nije bilo okej. Sad se nadam da ce jos zadebljati do ovulacije. Pretpostavljam da ce O biti za 3, 4 dana

Anica88
    03. Veljača 2025. 15:04

eni233

Anica88

eni233

Makarena

eni233

Makarena

Hvala cure na pojašnjenju 🫂. Meni je isto lakše pratiti u aplikaciji, mogu uspoređivati cikluse, trakice, ako se testiram dva puta u danu vidim kako se i po satima mijenjalo. Sad čekam onda peak, nadam se da ću ovaj put uhvatiti vrijednost 1 ili veći. Problem mi je šta pijem i stvarno jako puno vode pa me strah da mi neće pokazati peak.

Nećeš ga više ovaj ciklus dobiti , očito si ga propustila, puno žena niti ne uspije dobiti taj pravi peak, tako sa nemoj se optrecivati, ja smatram da si ti pokrila, ja recimo nisam ovaj ciklus uopće uhvatila ni
    Pozitivnu niti peak 🤷‍♀️ Al sam osjetila Ovulaciju prošli tjedan i bez trakica . Samo slušaj svoje tjelo i dobro ga upoznaj i znat ćeš točno sve . Kad si uhvatila pozitivnu ? Koji datum ti je bio ?

Ma ovo sam stavila peak od prošlog ciklusa jer mi je vrijednost bila 0.9, a jasamja je napisala da ona ima sad 15 u istoj aplikaciji pa mi nije bilo jasno. Prošli ciklus je peak bio 13 dc, evo danas mi je isto 13 dc i ovulacijske trakice su pokazale vrijednost samo 0.36 tako da još čekam peak ovaj ciklus. Jesi ti uspjela pokriti kad si osjetila O?

Aha kužim , ma jesmo ali nemam neke prevelike nade jer mi uvijek pokrijemo i osjetim O i sve , ali eto ništa se ne dešava, čak i na folikulometrijama kad sam
    Išla vise puta isto nismo dobili plusic .. neznam zašto je to tako ali eto nažalost ne ide nam

Tvoja situacija je bas mucenje 😔
    A sto kazu doktori? Ja bi na tvom mjestu vec poludila od toliko pokusaja i razmisljala o medicinski potpomognutoj oplodnji

Ništa, trebala bi ići još na dva postupka inseminacije jer jedan imamo bezuspješan, pa da možemo na IVF, Al nikako da se odlučim za to, baš sam u dilemama

A zasto si u dilemi? Oprosti na puno pitanja, ja sve sebe zamisljam sto bi u toj situaciji i kako bi se osjecala

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

• eni233
    03. Veljača 2025. 15:47

Anica88 ma ne možeš me bilo šta pitati … pa iskreno kad smo tek krenuli u sve to ja sam baš bila jako pozitvna i jako sam se veselila postupcima , i onda s obzirom da su nama svi nalazi bili top su nam rekli da obvezno 2 inseminacije bezuspješne da bi mogli na IVF i ja sam se time složila i mislim si super možda bude uspješno , i onda sam ja morala na HSG , nakon tog traumatičnog postupka došla da ne stave u postupak i oni su me stavili na čekanju 5  mj jer kao desit će se prirodno jer sad su velike šanse nakon propuhivanja i da obavzeno idem na folikulometrije što sam i uradila , to me jako razočaralo i krenuli su moji problemi svako toliko neka infekcija , ili gljivična ili bakterijska ili upala mjehura ili dobim tempraturu ili muž se razboli pa se opet ja razbolim dobim gripu i to svaki put kad treba biti ovulacija ili kad trebalo pokrivati znaci užas ..ja koja nisam nikad bila bolesna ja sam od 9.1.2023 do 5 mj 2024 konstanto imala nešto . E u 6 mj sam išla na postupak i stavili su me na letrozolu bez obzira što sam molila da mi daju klimofen jer kod mojeg gink sam super reagirala i nisu me slušali, endometrij mi je bio na 9dc 0.84mm stanjio mi se do amena, onda na 13 dc prije štoperice je bio 6mm uspjela sam ga zadeblajti s ciklom nekako ali baš sam bila pod stresom hoće biti ili neće postupak jako sam loše reagirala na terapiju i od tih tableta sam dolazila k sebi još 3 ciklusa poslje sam se borila, 14dc su mi radili inseminaciju bez da su pregledali dal je folikul tamo ili ne , odradili su svoje dali mi duphaston i Beta 12 dan od postupka jedna velika 0! I to me toliko razočaralo i sveukupno da nisam sigurna dal želim prolaziti isto .. evo od kad ne idem na nikakve postupke niti sam bolesna niti imam nikakve upale napokon sam došla opet na svoje ! Tako da mi je teško odlučiti se radi toga, možda nekome
    To zvuci jadno al eto nekako si mislim da potpomognuta nije najbolja opcija za mene i da bi morala jako dobro razmisliti dali želim opet pokušati. 

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska, 1 jajna satnica , 1 oplođena
    9.6.2025- ET
    1. Beta -570.1

EllaMS
    03. Veljača 2025. 16:30

Evo da i ja prijavim svoju situaciju, jučer sam uhvatila peak. Odnose imamo zadnja 4 dana uključujući i danas. Znaci pokrili smo i vise nego je trebalo 😂 Nadam se da neću dobiti mengu 12.02. 

👫
    36/36
    10/2024 biokemijska

Makarena
    03. Veljača 2025. 17:10

Eni233 šaljem zagrljaj. Bas je teško to, računaš lakše je kad znaš razlog jer postoji mogućnost da ga otkloniš pa uspiješ. I još i te bolesti svako malo, totalno te razumijem. Nadam se da će vam doći bolji dani i da ćete uskoro uspijeti 🤞🏻🫂

2023. M ❤️
    12/25 ❤️⏳

Makarena
    03. Veljača 2025. 17:11

EllaMS

Evo da i ja prijavim svoju situaciju, jučer sam uhvatila peak. Odnose imamo zadnja 4 dana uključujući i danas. Znaci pokrili smo i vise nego je trebalo 😂 Nadam se da neću dobiti mengu 12.02.

Sretnooo 🤞🏻

2023. M ❤️
    12/25 ❤️⏳

jasamja
    03. Veljača 2025. 17:42

EllaMS

Sretno 😁😁 ja 2 dana nakon tebe ne očekujem 😁🤞🤞

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

jasamja
    03. Veljača 2025. 17:44

eni233

Anica88ma ne možeš me bilo šta pitati … pa iskreno kad smo tek krenuli u sve to ja sam baš bila jako pozitvna i jako sam se veselila postupcima , i onda s obzirom da su nama svi nalazi bili top su nam rekli da obvezno 2 inseminacije bezuspješne da bi mogli na IVF i ja sam se time složila i mislim si super možda bude uspješno , i onda sam ja morala na HSG , nakon tog traumatičnog postupka došla da ne stave u postupak i oni su me stavili na čekanju 5 mj jer kao desit će se prirodno jer sad su velike šanse nakon propuhivanja i da obavzeno idem na folikulometrije što sam i uradila , to me jako razočaralo i krenuli su moji problemi svako toliko neka infekcija , ili gljivična ili bakterijska ili upala mjehura ili dobim tempraturu ili muž se razboli pa se opet ja razbolim dobim gripu i to svaki put kad treba biti ovulacija ili kad trebalo pokrivati znaci užas ..ja koja nisam nikad bila bolesna ja sam od 9.1.2023 do 5 mj 2024 konstanto imala nešto . E u 6 mj sam išla na postupak i stavili su me na letrozolu bez obzira što sam molila da mi daju klimofen jer kod mojeg gink sam super reagirala i nisu me slušali, endometrij mi je bio na 9dc 0.84mm stanjio mi se do amena, onda na 13 dc prije štoperice je bio 6mm uspjela sam ga zadeblajti s ciklom nekako ali baš sam bila pod stresom hoće biti ili neće postupak jako sam loše reagirala na terapiju i od tih tableta sam dolazila k sebi još 3 ciklusa poslje sam se borila, 14dc su mi radili inseminaciju bez da su pregledali dal je folikul tamo ili ne , odradili su svoje dali mi duphaston i Beta 12 dan od postupka jedna velika 0! I to me toliko razočaralo i sveukupno da nisam sigurna dal želim prolaziti isto .. evo od kad ne idem na nikakve postupke niti sam bolesna niti imam nikakve upale napokon sam došla opet na svoje ! Tako da mi je teško odlučiti se radi toga, možda nekome
    To zvuci jadno al eto nekako si mislim da potpomognuta nije najbolja opcija za mene i da bi morala jako dobro razmisliti dali želim opet pokušati.

Baš teška situacija 😔 nadam se da će vam na kraju uspijeti prirodno 🤞🤞

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

Anica88
    03. Veljača 2025. 18:45

eni233

Anica88ma ne možeš me bilo šta pitati … pa iskreno kad smo tek krenuli u sve to ja sam baš bila jako pozitvna i jako sam se veselila postupcima , i onda s obzirom da su nama svi nalazi bili top su nam rekli da obvezno 2 inseminacije bezuspješne da bi mogli na IVF i ja sam se time složila i mislim si super možda bude uspješno , i onda sam ja morala na HSG , nakon tog traumatičnog postupka došla da ne stave u postupak i oni su me stavili na čekanju 5 mj jer kao desit će se prirodno jer sad su velike šanse nakon propuhivanja i da obavzeno idem na folikulometrije što sam i uradila , to me jako razočaralo i krenuli su moji problemi svako toliko neka infekcija , ili gljivična ili bakterijska ili upala mjehura ili dobim tempraturu ili muž se razboli pa se opet ja razbolim dobim gripu i to svaki put kad treba biti ovulacija ili kad trebalo pokrivati znaci užas ..ja koja nisam nikad bila bolesna ja sam od 9.1.2023 do 5 mj 2024 konstanto imala nešto . E u 6 mj sam išla na postupak i stavili su me na letrozolu bez obzira što sam molila da mi daju klimofen jer kod mojeg gink sam super reagirala i nisu me slušali, endometrij mi je bio na 9dc 0.84mm stanjio mi se do amena, onda na 13 dc prije štoperice je bio 6mm uspjela sam ga zadeblajti s ciklom nekako ali baš sam bila pod stresom hoće biti ili neće postupak jako sam loše reagirala na terapiju i od tih tableta sam dolazila k sebi još 3 ciklusa poslje sam se borila, 14dc su mi radili inseminaciju bez da su pregledali dal je folikul tamo ili ne , odradili su svoje dali mi duphaston i Beta 12 dan od postupka jedna velika 0! I to me toliko razočaralo i sveukupno da nisam sigurna dal želim prolaziti isto .. evo od kad ne idem na nikakve postupke niti sam bolesna niti imam nikakve upale napokon sam došla opet na svoje ! Tako da mi je teško odlučiti se radi toga, možda nekome

Posve te razumijem 🫶
    Ja bi na tvom mjestu razmisljala o potpomognutoj u nekoj drugoj ustanovi jer ovo zvuci bas koma 😔😔😔

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

Anica88
    03. Veljača 2025. 18:46

EllaMS

I ja cekam 12.2. Sretno 🤞

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.