Ja sam danas u 13h ulovila lh peak, ali muz je dosao doma s posla tek u 19h i rekao da ne moze danas, da je mrtav umoran 😒
Zasto lh peak nije za vikend? 😅
Pa natjeraj ga onda sutra prije posla 🤩
Ja sam danas u 13h ulovila lh peak, ali muz je dosao doma s posla tek u 19h i rekao da ne moze danas, da je mrtav umoran 😒
Zasto lh peak nije za vikend? 😅
Pa natjeraj ga onda sutra prije posla 🤩
Mozemo samo kad beba spava 😆
A preko dana se brzo budi
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Danas mi stižu Femometar trakice pa ću napraviti test na njih i na One stepu i baš me zanima razlika. Postam vam sliku oko 12:30 🤞😁
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
Danas mi stižu Femometar trakice pa ću napraviti test na njih i na One stepu i baš me zanima razlika. Postam vam sliku oko 12:30 🤞😁
Mozeeee
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Curke, javljam da je vještica uranila dva dana i javljam 1dc😅 Danas su se vratilo menstrualni bolovi, pa sam sretna da se bar to vratilo u normalu jer ih od biokemijske nisam imala😅
29.
Biokemijska 11/24
Curke, javljam da je vještica uranila dva dana i javljam 1dc😅 Danas su se vratilo menstrualni bolovi, pa sam sretna da se bar to vratilo u normalu jer ih od biokemijske nisam imala😅
Super da je tako i da si pozitivna. Sretno u idućem ciklusu 🤞
Jel se i vama ažurirala stranica? Sve mi je čudno i baš mi se ne sviđa 🙄
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
Super da je tako i da si pozitivna. Sretno u idućem ciklusu 🤞
Jel se i vama ažurirala stranica? Sve mi je čudno i baš mi se ne sviđa 🙄
Daa meni se isto azuriralo upravo sam se i ja zacudila sta je...
Inace ja jos u iscekivanju vjestice treba doci za 3 dana, a ja u napasti da se testiram, pa se razocaram... 😪
6./22 .➕ 🤍
2./23. 🩵
⏳ 10./24.
Cao cure pozz svima…
Mene nije bilo duzi period ali evo lagano vracam ce u formu.
Danas odradjen HSG.
Idemo na jos jednu inseminaciju iduci ciklus…
https://ibb.co/dJrhgMmg
Evo današnjih trakica. Sviđa mi se ovaj Femometar. Bolji od One step, ako ništa drugo barem je osjetljiviji.
Nastavim pratiti do nedjelje kad bi trebala biti ovulacija. Vidjet ćemo 🤞🤞
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
https://ibb.co/dJrhgMmg
Evo današnjih trakica. Sviđa mi se ovaj Femometar. Bolji od One step, ako ništa drugo barem je osjetljiviji.
Nastavim pratiti do nedjelje kad bi trebala biti ovulacija. Vidjet ćemo 🤞🤞
Ma da, bolje da je osjetljiviji 👍
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Sortiraj odgovore
Najstariji