Implantacijsko krvarenje... ** Prekinula mi poruka usred pisanja 😅
6./22 .➕ 🤍
2./23. 🩵
⏳ 10./24.
Vi koje koristite Femometer ovulacijske trakice, koliko vam dugo budu ovako vidljive crtice pred peak?https://ibb.co/Y4rZd0dxOvo mi je tek drugi ciklus da ih koristim, prošli ciklus mi je bila ovako vidljiva crta dan pred peak pa me sad strah da moram odmah danas pokriti, a nisam bas planirala 😅
Meni tako zna biti po 2-3 dana. Ali to je razlicito od ciklusa do cikusa 🤷♀️
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Implantacijsko krvarenje… ** Prekinula mi poruka usred pisanja 😅
Meni to zvuci kao implantacijsko 🤞🤞🤞
🙋🏻♀️36, PCOS
🙋🏻♂️33
👶 3/2024
Ja ovaj put nisam uspjela uhaviti peak.. tak da neznam niti dal mi je bila O ili ne .. danas sam 19dc po aplikaciji bi mi trebala sutra biti, Al uopće evo neznam imala sam neke čudne bolove pred 2 dana pa mi je možda i prošla .. evo neznam …a trakicu sam zadnju potrošila jučer tako da nemam niti jednu i nisam naručivala a budem naručila ovih dana , sad ovaj ciklus živim u ne znanju 😅
Možda te baš zbog toga iznenadi 😉
Držim na najjače 🤞🤞
.
Možda bi mogle napraviti listu da se pratimo kad koja očekuje/ne očekuje M 😁
Mah iznenadit će mene menga opet 🤣🤣🤣😅🤦🏼♀️ e da mogle bi
Napišite datume pa ću ja sve to složiti na listu 😁
Ja ne očekuje M 8.2. Ili 14.2. ❤️ 😂
Joj drage cure ja ne znam od kud da pocnem, slikala sam vam peek 15.dan sto znaci da je ovulacija bila max 16/17.dan ciklusa. Menga bi trebala doci za 2 dana, tj. Na 30.dan ciklusa jer tako uvijek imam cikluse… Međutim evo jutros na 28.dan ciklusa od ujutro primjetila sam par kapi kroz malo sluz onako roskasto i evo sad je podne i nista od tada vise nema. Vec sam se pomirila da je vjestica stigla ranije, ali sam s druge strane zbunjena. Koje su sanse da je implantacijsko, jer kazem i inace ovuliram kasnije (to sam ovaj ciklus i potvrdila trakicom) pa mi je nemoguce da je mega uranila… Ne moram ni pisati da smo pokrili sve dane 🤷🏽♀️ pomozite dal tko ima slicna iskustva, u prvoj trudnoci nisam imala impl.
I meni zvuči kao implantacijsko 🤞🤞🤞
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
Ja ocekujem m 12.2.
Ali nadam se + jer sam ulovila peak i pokrili smo sve dane 🤞🤞🤞
Baš zbog toga i radimo listu, da znamo tko kada kreće pratiti LH a od koga uskoro očekujemo plus na testu 😁
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
Jaoo cure iz vasih usta u Bozje usi... Zbilja mi je precudno sve skupa. Vidjet cu do navecer ako ne krenem jace krvarit mozda i ja posumnjam u to. Jer meni kad krene onda krene... 😂 Ovo mi se jos nikad nije desilo.
6./22 .➕ 🤍
2./23. 🩵
⏳ 10./24.
Ja ne očekujem M 24.2.
Jučer sam vadila hormone, još čekam nalaze. Baš me zanima kakvo je stanje 🙈
Meni uvijek M dode, krene i to je to. Evo bas sad zadnjih par ciklusa, prvo smedarim jednom dnevno 2-3 dana, ponadam se i onda tek krene M. Al ja smedarim, nije mi nikad bilo roskasto tako da moguće da ti je implantacijsko, sretno 🤞🏻
👩🏻 29 🧑🏻 33
👧🏼 05/23
⏳ 09/24
Vi koje koristite Femometer ovulacijske trakice, koliko vam dugo budu ovako vidljive crtice pred peak?https://ibb.co/Y4rZd0dxOvo mi je tek drugi ciklus da ih koristim, prošli ciklus mi je bila ovako vidljiva crta dan pred peak pa me sad strah da moram odmah danas pokriti, a nisam bas planirala 😅
Meni tako zna biti po 2-3 dana. Ali to je razlicito od ciklusa do cikusa 🤷♀️
Ah ako i meni bude 2-3 dana tako, svakako će mi biti par dana ranije, po kalendaru bi O trebala biti u srijedu. Sreća šta sam već počela testirati, planirala tek u nedjelju krenuti 😅
👩🏻 29 🧑🏻 33
👧🏼 05/23
⏳ 09/24
Meni uvijek M dode, krene i to je to. Evo bas sad zadnjih par ciklusa, prvo smedarim jednom dnevno 2-3 dana, ponadam se i onda tek krene M. Al ja smedarim, nije mi nikad bilo roskasto tako da moguće da ti je implantacijsko, sretno 🤞🏻
Hvala ti puno!!
Da evo meni zbilja uvijek kad krene jedva stignem do wca staviti ulozak ako sam na poslu, vec mi i preko dnevnog procuri... Tako da je ovo sve skupa cudno, ali necu mozgati pustit cu pa kako bude. Ionako sad ne mogu nista promijenit kako je tako... Pa vas updejtam kasnije o situaciji
6./22 .➕ 🤍
2./23. 🩵
⏳ 10./24.
Sortiraj odgovore
Najstariji