https://ibb.co/dJrhgMmg
Evo današnjih trakica. Sviđa mi se ovaj Femometar. Bolji od One step, ako ništa drugo barem je osjetljiviji.
Nastavim pratiti do nedjelje kad bi trebala biti ovulacija. Vidjet ćemo 🤞🤞
Hej hej, drzi me pozitiva od tog sto mi je gyn rekla da cu izvaditi nalaze, a i očekivala sam ju obzirom da je test bio negativan🤷🏻♀️ uzas mi je stranica, ako netko ovo vidi, vratite nas na staru 😂 ja sam koristila Femometer i sad narucila one step jer mi trebaju manje osjetljive jer su mi ove pokazivale dva dana O, a bome je trakica dosta tamna bila i pred M. Pa cemo vidjetiii, sretno nam svima 🥰
29.
Biokemijska 11/24
https://ibb.co/dJrhgMmg
Evo današnjih trakica. Sviđa mi se ovaj Femometar. Bolji od One step, ako ništa drugo barem je osjetljiviji.
Nastavim pratiti do nedjelje kad bi trebala biti ovulacija. Vidjet ćemo 🤞🤞
Hej hej, drzi me pozitiva od tog sto mi je gyn rekla da cu izvaditi nalaze, a i očekivala sam ju obzirom da je test bio negativan🤷🏻♀️ uzas mi je stranica, ako netko ovo vidi, vratite nas na staru😂 ja sam koristila Femometer i sad narucila one step jer mi trebaju manje osjetljive jer su mi ove pokazivale dva dana O, a bome je trakica dosta tamna bila i pred M. Pa cemo vidjetiii, sretno nam svima 🥰
Nadam se da će naći uzrok i da ćeš uskoro ostvariti trudnoću 🤞
.
Znači ne mogu ovu stranicu. Imam osjećaj da će se sada puno manje pisati ovdje 😔
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
I ja imam osjecaj da ce se puno manje pisati, bas je komaaa 😏 vidim da su admini postavili grupu za Feedback o stranici, ali nisam vidjela da je iko komentirao… meni ovaj veliki format smeta, kao da nije dobro prilagođeno za mobitel.
🙋🏽♀️28 🙋🏽♂️32 💒16.9.2023.
➕10.1.2025
Termin: 23.9.2025 🧸🍼
I ja imam osjecaj da ce se puno manje pisati, bas je komaaa 😏 vidim da su admini postavili grupu za Feedback o stranici, ali nisam vidjela da je iko komentirao… meni ovaj veliki format smeta, kao da nije dobro prilagođeno za mobitel.
Ja bi napisala da je ovo puno lošije od prije, ali ionako nebi bilo povratka na staro pa je svejedno 😂
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
Ja bi napisala da je ovo puno lošije od prije, ali ionako nebi bilo povratka na staro pa je svejedno 😂
Ja sam im sad napisala, bas me briga 🤭🤣 , barem da nekako prilagode sliku mobilnim uređajima mislim da bi bilo puno bolje vizualno i jednostavnije za korištenje.
➕10.1.2025
jasamja drago mi je da su ti femometer dobre, samo neka pokažu O pa da bude plusićaaaa 🤞
.
Meni se sad normalizirala stranica, u odnosu na jutro kad je bilo koma. Nisam oduševljena, ali sigurno neće vratiti na staro...
Gdje si ovo nasla? Daj nas uputi da ju probamo vratiti😂
29.
Biokemijska 11/24
Odes pod sekciju trudnoca, i imas otvorenu grupu pod nazivom: Redizajn foruma… tu grupu su otvorili bas admini foruma, i vidjet ces samo moj komentar tamo 🤣🤣🤦🏽♀️ a nek znaju da nismo bas prezadovoljni Boze moj…
➕10.1.2025
Odes pod sekciju trudnoca, i imas otvorenu grupu pod nazivom: Redizajn foruma… tu grupu su otvorili bas admini foruma, i vidjet ces samo moj komentar tamo 🤣🤣🤦🏽♀️ a nek znaju da nismo bas prezadovoljni Boze moj…
Hvalaaaa🫶🏼
29.
Biokemijska 11/24
Meni je stranica sad užas, još kad dođe oglas u sred stranice ne dođe između komentara, nego gurne jedan komentar skroz desno 🤦🏻♀️
👩🏻 29 🧑🏻 33
👧🏼 05/23
⏳ 09/24
Sortiraj odgovore
Najstariji